Şimdi Ara

Yeni Pick Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geldi.Takım kurucunun yerinde şu an.
  • sıralı seçime gircen
  • tesekkur ederim henüz bakmamistim ondan gormemisim

• Sabahtan beri 1 oyun atamadım bozup duruyorlar seçim ekranında :@
  • ödül var diye girdim bi cacık verdikleri yok bende girmiyom
  • totem seçim kutusu yok ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık lane kavgaları olmaz çok iyi oldu bence
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle düşünüyorum umarım düşündüğümüz gibi olur.

• Lane Kavgalari yok ama Bu seferde Aldıgınız heroyu banlıyorlar Troll cogaldi.
    Sırf mide talon aldım diye talon banlıymmı :D:Dasdasd yazıp banlıyor.
    Ormana lee sin alıyorum euhehe lee banlıycam diyip kendi takımını zafere goturcek seçimleri banlıyorlar.
  • Kaybettiren kullanıcısına yanıt
    Takım kurucuda zaten lane sıkıntısı olmuyordu. Dereceli için dediğiniz doğru fakat süre çok uzun olacak artık

• oyun bozunca lp gitmiyor mu artık ?
  • Dereceli sıralı seçime de gelmeyecek mi bu seçim ekranı
  • Cahil türk ergenlerinin beceremedigi sistem olmuş. Her oyun seçim yapamadiklarindan bozuluyor. Bu sistem 2 ayda anca cahiller tarafından anlaşılır. Riot un özel Video çekip cahillere izletmesi lazım. Ban ekranında seçeceği şampiyonu banlayanlar, seçim yapmadan bekleyip oyun bozanlar, alt diye girip destek alanlar dolu. Desteğin ayrica yazdığını göre göre. Cahil türk ergenlerini zor bir sınav bekliyor.

• Cahil tipler hala heroya tıklayınca hazır olabiliyor sanıyor çoğu el heroyu alıp hazıra basmadıkları için 10 oyundan 7 si en az bu şekilde bozuldu. Hiç araştırmıyorlar nasılmış bu sistem falan direk giriyorlar böyle.

@derser1 bende bundan bahsediyordum. çıldırtıyorlar insanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow VI -- 15 Ocak 2016; 18:36:39 >
  • bence cok guzel olmus.lowlar kullanamiyo ama

• Ben de bir iki şey yazayım:

Oyunu NA'de oynadığımı biliyorsunuz zaten. Yeni patch'i daha bugün atmıştım. Oyunu yaklaşık bir saat önce açtım, açar açmaz Rito amca "Gel, sana yeni Champion Select ekranını anlatayım. Ama artık devir değişti, sakın kilitlemeden oyunla olan irtibatını kesme. Bak sonra kötü olur. Sıradan düşersiniz, ceza süresi de oygularım ona göre." dedi. Ben de "Olur." deyip sıraya girdim. Primary rolüme jungler, secondary rolüme de support yazdım. 10-15 saniyede takım buldu. Tahmin ettiğim gibi jungler gelmişti. Herkes pick tahminlerini vermeye başladı. Biri Jinx ile başladı, sonra biri Varus alınca chatte "pick+lockdown comp" sesleri yükselmeye başladı. Bu kompozisyona uymak için Sejuani (Ben), Tryndamere ve Thresh tahminlerimizi ilettik.
    Sonra seçim başladı. Herkes tahmin ettiklerini seçerken karşı ADC artık bilmemezlikten midir, seçtikten sonra kilitlemeyi unuttu (NA'de böyle yapan birçok insan var.), sıraya geri döndük.
    Döner dönmez yeni maç geldi. Sonra bir bakmışız aynı takım gelmiş. "Hi", "hey again" yazıları chati doldurdu. Artık karşı takımı bildiğimizden karşı takımın seçeceği ADC'yi (MF) banladık. Yine benzer bir hareket olarak karşı support pick sırası önde olduğu için Thresh aldı. Biz de Bard aldık. Bu sefer herkes düzgün seçti, maça girdik.
    Maç sırasında takımdaki diyalog hiç eksik olmadı. Herkes planlar kuruyor, objektif odaklı oynuyordu.

Ağır CJ yememe rağmen maç sonu (Sanırım beni counterlamak için Shaco aldı ama yeterince iyi değildi, daha doğrusu tüm takım olarak SS, chat üzerinden onun gank atmasını engelledik. Vision avantajımız vardı.):

Yeni Pick Ekranı

Uzun lafın kısası, Team Builder gibi çok beğendiğim bir modun kaldırılmasına rağmen () ben beğendim. Artık insanlar chatte kompozisyon tartışması yapabiliyor, random takımlardan çok daha iyi randıman alınabiliyor. Eskisinden daha fazla birbirlerine yardım ediyorlar (NA ortalamasına göre bile.). Matematik sınavından sonra ilaç gibi geldi desem

Yazdığım durumlar tamamen NA içindi. TR'de durum nasıl bilemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 15 Ocak 2016; 23:06:37 >

• bot pre yeni sistemde nasıl gircez ikiside aynı yerleri işaret ettigimiz de seçtirmiyo
  • lifenatural L kullanıcısına yanıt
    Biriniz alt destek diğeriniz destek alt seçsin
  • Yildirim Özyiğit kullanıcısına yanıt
    Banlatmak istediklerinizi gösterin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.