Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ntfs desteklemiyor. swissknife v3.32 programıyla hızlı format attım.fat32 oldu.şimdi sorunsuz kullanıyorum 120 GB lık diski dvdye bağladım ve de şunu farkettim mesela filmi ileri alıp 32X hızındayken, kingston 2GB flashdike nazaran daha hızlı ilerliyor..

diğer problemimi hala çözemedim. myelkovan arkadaşın versiyonunu yükledim altyazılar tek satır çıkıyo nasıl düzeltebilirim? altyazı boyutu büyük kalın ve okunaklı güzel ama tek satır. gerisini atlıyor..
  • ben de öyle bir problem olmadı. 3 satır da sorunsuzca gözüküyor. öteki yazılımı da bir dene istersen ya da yazılımı tekrar yükle...
    buyur görüntüsü de var.

Yeni Philips 5160/12 USB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 5 Aralık 2007; 12:29:38 >
  • dün pihilips 5160 aldım
    görüntü ve ses gerçekten güzel
    daha önemlisi benim için öyle bir özelliğinin yazmamasına rağmen
    mp4 filmlerimi açtı
    gerçekten çok memnun kaldım
  • @silentozzy
    3. satırda problem yok, ama txt. dosyasında satırbaşı işareti "|" varsa (veya diğer formatlarda benzer satırbaşı işlemi)

eyesoftamer arkadaşın dediğinden anladığım (benimde şikayetim) tek satıra sığmayan uzun satırları otomatik bölüp alt satıra geçirmiyor, ekranın sağında kesiliyor ve cümlenin sonunu göremiyorsunuz
  • evet o olay benim de zaman zaman canımı sıkıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 9 Aralık 2007; 19:53:04 >
  • 120-130 ytl gibi bir bütçem var. kullanan arkadaşlara sorum. Bu cihaz mı yoksa daha kullanışlı başka bir cihazı mı tavsiye eedersiniz. İzlenimleriniz ne? teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: taganaga

120-130 ytl gibi bir bütçem var. kullanan arkadaşlara sorum. Bu cihaz mı yoksa daha kullanışlı başka bir cihazı mı tavsiye eedersiniz. İzlenimleriniz ne? teşekkürler..

Şu ana kadar açmadığı bir Dvd görmedim ve yok. Ben diğer arkadaşlar gibi güncellenme yapmadım ama çok da memnunum. Daha ucuz DVD playerlar var ama bu kalitede değil. Bu dvd player ı alana kadar çok inceledim ve takip ettim. Gözün kapalı al yalnız tek sorunu bazen ölü piksel olayı oluyor. ekranın % 5 lik bir kısmı pembe ve mor oluyor. Oda her zaman değil.
  • şu iki gündür sıkıntı yaşıyorum. dvd playerla alakalı değil ama :) dün dedim şu arşivi bir gözden geçireyim. çünkü altyazısı aynı olmayan ve dvd playerın desteklemediği çözünürlükte filmler vardı. sonuç olarak şu anda 35 ten fazla dvd mi tekrar düzenlemem ve yeniden yazmam gerekecek. aslında myelkovanın hazırladığı yazılım işe yarar ama içinde th geçen çok filmim var. o yüzden onu da yüklemek istemiyorum. napıcaz artık yavaş yavaş tekrardan yazacağız :)
  • hemen hemen tum yorumları okudum ve bu cihazi almaya karar verdim. yalniz ben altyazilari sari renk yapmak istiyorum. guncellemeyle yapilabilir mi acaba?
  • Bu aletle 2.5" lik hic bi harici hdd kullanilmiyomu philips in harici hdd lerinde adaptor girisi var onla kullansam calisirmi
  • Arkadaşlar sizin Dvd playerda da ölü piksel var mı?

Monitörün bir tarafı pembe bir tarafı mor oluyor sonra kayboluyor. Bu problem nasıl aşılır?
  • analog çıkışlı 5.1 de cok mu kötü ses verir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 24 Aralık 2007; 21:11:35 >
  • slm arkadaşlar bende yeni aldım bu aletten yanlız bi sorunum var.. 4 gb lık flash belleğime desteklenmiyor diye bi uyarı alıyorum üstelik fat 32 olmasına rağmen?? yine aynı marka yani sandisk flash belleğim daha var 1 gb lık onu görüyo mesela.. 4 gblık olanı niye desteklemiyo acaba bilen biri varmı? içinde u3 programı var, acaba ondan mı oluyo diye silip denedim ama fayda etmedi.. walla bu konuda bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın çünkü bu dvd playerı sırf 4 gb lık usb var diye aldım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: köroğlu__

Arkadaşlar sizin Dvd playerda da ölü piksel var mı?

Monitörün bir tarafı pembe bir tarafı mor oluyor sonra kayboluyor. Bu problem nasıl aşılır?

bahsettiğin problemi hiç yaşamadım.
    monitörünün etrafında manyetik sinyal yayacak bir şey var mı? örneğin hoperlör gibi? ayrıca benim bildiğim ölü piksel problemi yine ekrandan kaynaklanır. monitördeki renk kayması ölü pikselden ayrı bir problem diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin.

bence şöyle yap dvd playerını başka ekranlarda da bir dene. yine aynı problemle karşılaşırsan hemen git değiştir. problem olmazsa ekranını bir kontrol et...
  • Arkadaşlar bu sitedeki Sicilianul adlı şahıs neler başarmış öyle..Goto tuşları , volume tuşları ,çeşit çeşit boyda ve konumda altyazılar falan yaa çok kıskandım dur bende bi yükleyim dedim ama kitlendi.Yaa bu adamın yazılımını ya Türkçeleştirelim yada bu Sicilianul denilen şahsa bi mesaj atalım (ing çok kötü) bize uyarlasın şu yazılımını ...gerçekten adam Philips çileri kızdıracak derecede ileri teknolojiye taşımış bizim 5160 ı :)))
    Bu arada ariel narrow fontu kullanırsak mtk programında yazıların kenardan taşma derdi bence kalmayacak.Çünkü ariel narrow dar bir font...neyse yardımlarınıza muhtacız efendim.Eminim bissürü adamın derdine tercüman olmuşumdur...Hee myelkovana şimdiden teşekkürler :)
  • Arkadaşlar bu alet mp4 ve avi forumatlı filmleri oynatıyorumu ...Bazıları oynatıyor demiş bazıları oynatmıyor demiş bu formatları bu player da denemiş bir arkadaş varsa açıklama yapsın lütfen...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasd

arkadaslar bu playerda divx altyazilarini manuel olarak kendimiz secebiliyor muyuz?

Hayır....
  • Beyler Ben Bu Aleti Almayı Düşünüyorum.Ayrıca Dvd Ye Çektigimiz Divx Dvd filimlern kopyalarını çalıştırıyormu.Bazı Büyük Markalar Sony Filna Çalıştırmıyor
  • sorunsuzca açıyor aynı dvd de ben 5 divx kopyalıyorum her hilmide sorunsuz acti ayrıca sadece divx yada vcd sorun olmuyor aynı dvd içinde hem fotoları hme filmleri sorunsuzca açıyor sadece alt yazılarla filmin adı aynı alacak sadece alt yazı uzantısı kalacak şekilde mesela ares flim adı alt yazı ares.str gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: emrebulgur

Beyler Ben Bu Aleti Almayı Düşünüyorum.Ayrıca Dvd Ye Çektigimiz Divx Dvd filimlern kopyalarını çalıştırıyormu.Bazı Büyük Markalar Sony Filna Çalıştırmıyor
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.