Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (906. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
19 Misafir (10 Mobil) - 9 Masaüstü10 Mobil
5 sn
27.992
Cevap
97
Favori
1.495.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: viztay

quote:

Orijinalden alıntı: askvesen

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

bu kronik sorunlarına karşın bir çözüm üretmedikleri için bence PSa gurubu bir doblo kangoo karşısınd bu denli geriden geliyor. her yönüyle güzel bir araç olsa ikinci elde bu denli düşük satış tablosu sergilemezdi diye düşünüyorum

yalnız kronik derken bence kronik, kimilerine göre araç sert..

vitesleride öyle

ayrıca kroniklere gelirsek diğer markalar tepee ye fark atar.

caddy ile başlamak lazım mesela..

haa 2. el piyasası diyorsan mutlaka caddy almalısın.

diğerlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorsan bir dakika durma sat bence

her yönü ile derken sadece ön takımdaki sesten bahsediyoruz..

birde şöyle söyleyelim enjektörlerinden yakıt kaçağı..

kayar kapısı camından içeri su..

aniden devir kesme..

vs vs işte buda her yönüyle güzel bir modelden inciler

fransız araçlarına gelirsek almanlar karşısında her zaman kaybetmeye mahkumlar öyle veya böyle.

caddy bence aradaki fiyat farkını karşılayacak bir kalite farkı kesinlikle yaratmıyor. bunu her fırsatta herkese söylerim. ikinci elde bu denli prim yapmasının nedeni vw olmasıdır. bizim araçlarla onun arasındaki üretim kalite farkı var. mesela kapı aralarındaki boşluklar üstte altta her yerde aynıdır. bizim araçlarda değişiklikler gösterebiliyor. kapıyı kapatınca çmurluk ile kapının seviyesi aynı oluyor. bizim araçların bazı noktalarında bunlarda oynamalar söz konusu olabilir. yinede 10-15.000 liralık bir fark asla ve asla yok.

doblo kangoo ya gelince onlarda da belli başlı kronik sorunlar var. kangoolar daki kalorifer silecek problemleri gibi. ama onlara bir çözüm buldular ve son yıllardaki üretilenlerde bu sorunlar tekrar etmiyor. caddy içinde belkide öyledir. debriyaj sorunu falan vardı yenilerde bu yokmuş, bahsettiğiniz su alma ve yap sızıntısı da şimdi üretilenlerde olmayabilir.

sadede gelmek gerekirse değinmek istediğim şu, araçlardaki kronik sorunlara firmalar bir çözüm üretip yeni üretilenlerde bu kronik sorunlar tekrar etmiyor kendisini. PSA ne yapıyor ? bu araç böyledir serttir ses gelmesi normaldir diyip bizi başından atıyor. bu sorunlar kendini 2008-2009 yılında gösterdiğinde neden yeni bir amortisör üretip sonraki modellere bunu takmıyor ? neden z rotunu ve amortisöz başlarını daha kaliteli yapıp bu kronikleşmiş sorunları aşmadı ? 2008 de neyse 2012 de de aynısı. işte bu sıkıntılardan dolayı bir kangoo nun bir doblonun gerisinde kalıyor olabilir diyorum.

Bizim millette "sıraya yazıldım onca bekledim vw aldım" deme dürtüsü olduğu müddetçe herzaman fayiş fiyat farkı olacaktır hemde hakketmediği
    herkes tarafından bilinmesine rağmen.Bizim araçların kapı bacaları ile ilgili yoruma kendi aracımı referans alarak yorum yaptığımda asla bunlara
    katılmıyorum.Deyim yerinde ise benim bahsedilen çizgiler vs. CİLLOP gibi..

Amortisör ve çözümsüzlükleri PSA nın tiye alma gibi tavırlarındaki yorumun da kesinlikle haklısın derhal kalite adına bu gibi servis ve marka
    vizyonunu etkileyen müşterinin diğer markalara yönelmesini tetikleyecek tavırlardan arınmaları gerekiyor.Yoksa zaten tüketici tarafından
    gereği yapılacağına inanıyorum..

Genel anlamda diğer markalar gibi (pisi) "ben teknoloji satıyorum" ve umursamaz bir şekilde "canınız isterse" gibi davranmadığı için hala PSA hataları
    tolere edilebiliyor..

sadece pisi ve psa diye bakmayın olaya viztay hocam, ortalıkta hatırı sayılır sayıda kangoo ve doblo var. pisiye gücü yetmeyen tercihini ağırlıklı olarak kangoo sonrasında da doblodan yana kullanıyor.

merak ettiğim birşey var, başka amortisör olmuyormu bizim araçlara ? hani yumuşak falan değil mesele sert olsun ama lup lup sesler gelmesin araçtan. bu seslerin amortisörden olduğunu düşünüyorum çünkü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

bu kronik sorunlarına karşın bir çözüm üretmedikleri için bence PSa gurubu bir doblo kangoo karşısınd bu denli geriden geliyor. her yönüyle güzel bir araç olsa ikinci elde bu denli düşük satış tablosu sergilemezdi diye düşünüyorum

yalnız kronik derken bence kronik, kimilerine göre araç sert..

vitesleride öyle

ayrıca kroniklere gelirsek diğer markalar tepee ye fark atar.

caddy ile başlamak lazım mesela..

haa 2. el piyasası diyorsan mutlaka caddy almalısın.

diğerlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorsan bir dakika durma sat bence

her yönü ile derken sadece ön takımdaki sesten bahsediyoruz..

birde şöyle söyleyelim enjektörlerinden yakıt kaçağı..

kayar kapısı camından içeri su..

aniden devir kesme..

vs vs işte buda her yönüyle güzel bir modelden inciler

fransız araçlarına gelirsek almanlar karşısında her zaman kaybetmeye mahkumlar öyle veya böyle.

caddy bence aradaki fiyat farkını karşılayacak bir kalite farkı kesinlikle yaratmıyor. bunu her fırsatta herkese söylerim. ikinci elde bu denli prim yapmasının nedeni vw olmasıdır. bizim araçlarla onun arasındaki üretim kalite farkı var. mesela kapı aralarındaki boşluklar üstte altta her yerde aynıdır. bizim araçlarda değişiklikler gösterebiliyor. kapıyı kapatınca çmurluk ile kapının seviyesi aynı oluyor. bizim araçların bazı noktalarında bunlarda oynamalar söz konusu olabilir. yinede 10-15.000 liralık bir fark asla ve asla yok.

doblo kangoo ya gelince onlarda da belli başlı kronik sorunlar var. kangoolar daki kalorifer silecek problemleri gibi. ama onlara bir çözüm buldular ve son yıllardaki üretilenlerde bu sorunlar tekrar etmiyor. caddy içinde belkide öyledir. debriyaj sorunu falan vardı yenilerde bu yokmuş, bahsettiğiniz su alma ve yap sızıntısı da şimdi üretilenlerde olmayabilir.

sadede gelmek gerekirse değinmek istediğim şu, araçlardaki kronik sorunlara firmalar bir çözüm üretip yeni üretilenlerde bu kronik sorunlar tekrar etmiyor kendisini. PSA ne yapıyor ? bu araç böyledir serttir ses gelmesi normaldir diyip bizi başından atıyor. bu sorunlar kendini 2008-2009 yılında gösterdiğinde neden yeni bir amortisör üretip sonraki modellere bunu takmıyor ? neden z rotunu ve amortisöz başlarını daha kaliteli yapıp bu kronikleşmiş sorunları aşmadı ? 2008 de neyse 2012 de de aynısı. işte bu sıkıntılardan dolayı bir kangoo nun bir doblonun gerisinde kalıyor olabilir diyorum.

Bizim millette "sıraya yazıldım onca bekledim vw aldım" deme dürtüsü olduğu müddetçe herzaman fayiş fiyat farkı olacaktır hemde hakketmediği
    herkes tarafından bilinmesine rağmen.Bizim araçların kapı bacaları ile ilgili yoruma kendi aracımı referans alarak yorum yaptığımda asla bunlara
    katılmıyorum.Deyim yerinde ise benim bahsedilen çizgiler vs. CİLLOP gibi..

Amortisör ve çözümsüzlükleri PSA nın tiye alma gibi tavırlarındaki yorumun da kesinlikle haklısın derhal kalite adına bu gibi servis ve marka
    vizyonunu etkileyen müşterinin diğer markalara yönelmesini tetikleyecek tavırlardan arınmaları gerekiyor.Yoksa zaten tüketici tarafından
    gereği yapılacağına inanıyorum..

Genel anlamda diğer markalar gibi (pisi) "ben teknoloji satıyorum" ve umursamaz bir şekilde "canınız isterse" gibi davranmadığı için hala PSA hataları
    tolere edilebiliyor..

sadece pisi ve psa diye bakmayın olaya viztay hocam, ortalıkta hatırı sayılır sayıda kangoo ve doblo var. pisiye gücü yetmeyen tercihini ağırlıklı olarak kangoo sonrasında da doblodan yana kullanıyor.

merak ettiğim birşey var, başka amortisör olmuyormu bizim araçlara ? hani yumuşak falan değil mesele sert olsun ama lup lup sesler gelmesin araçtan. bu seslerin amortisörden olduğunu düşünüyorum çünkü.

o sesler amortisörden değil sanırım benim araçtada vardı iş emri açtılar vede z rot yazdılar bekliyorum ama bana kalırsa amortisör üstü takoz veya pul deniliyor

PEUGEOT PARTNER TEPEE PREMİUM PACK 110 HP 2011
    ALP BEYAZI

• Murugul; belkide öyledir bilemiyorum da orjinalinde iş yok belli, bunun yan sanayisi varmı acaba belkide orjinalinden daha iyidir :) Deneyen oldumu acaba
  • quote:

Murugul; belkide öyledir bilemiyorum da orjinalinde iş yok belli, bunun yan sanayisi varmı acaba belkide orjinalinden daha iyidir :) Deneyen oldumu acaba

gelen parçalar için iyileştirilmiş parçalar diye bir ifade kullandılar. birde şu kapı kollarının tutamakları soyuldu renkli kısım mavi olan yer resimlediler lakin gelende aynı olur diyorum buraya başka bir işlem uygulayan var mı? ne yapılabilir

ALP BEYAZI
  • Önden gelen ses % 50 amortisör takozu, % 50 amortisör..Ziyadesi ile ikiside değişirsen ben ses kalmaz kanaatindeyim..

YENİ KİA SPOERTAGE GT-LİNE PRESTİGE 1.6 T-GDI 4X4
    2016 / 177 Hp / METALİK BEYAZ
  • Forumda bi arkadaş servis müdürünü tanıdığı için Fransadan bizim araçlara uygun olan ve biraz daha yumuşak amortisör getirtmişti ve süper
    olduğunu yazmıştı...Bilgi...

• @akseven kardeşime,

Ben bu alanda, ülkemizde kullanım olarak hatırı sayılır da olsa inanın connecti ve dobloyu kıyas için listeme bile almıyorum buda benim fikrim ve yorumum.
    Sebeplerine istenirse girerim ama bu oldukça uzun olacakır.Birine sağlamdır ama tır kadar yakar diğerine de fiyat olarak uygundur lakin tip ve buna
    benzer itici sıkıntıları sayar dururum o yüzden kısa kısa geçeyim. Ama unutulmamalı yeni connect ten beklentiler üst düzeyde imiş bi bakmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viztay -- 27 Kasım 2012; 3:39:19 >

• quote:

Forumda bi arkadaş servis müdürünü tanıdığı için Fransadan bizim araçlara uygun olan ve biraz daha yumuşak amortisör getirtmişti ve süper

O bendim abi :) son günlere kadar güzeldi de artık başka başka sesler gelmeye başladı tekrar. Aracım 61.000 km oldu. Şu ön takım ve arka koltuk sesi haricinde mükemmel diyebilirim tepee için. önümüzdeki hafta servise gidicem. Ben z rotundan şüpheleniyorum. Bakalım birşey diyecekler mi ? Bu arada z rotu fiyatını bilen var mı acaba ?
  • ben size şunu söyliyim bizim türkiye sınırları içerisine göre bir araç değil berlingoda tepeede.kaymak gibi asfaltta çıt yok su gibi gidiyor fakat ufacık setlerde çukurlarda banket geçişlerinde laplup helede köy yollarına hiç gelmicek araba.oyüzden zaten millet tutmuyor çünkü bir zaman sonra başka yerlerinden başlıcak sesler.araç sert olduğu için her tarafı oynatıyor.araba 15bin oldu kadranın üstündeki kapaktan sesler başladı.eğer bu böyle giderse güzelliğine gidişine bakmam satarım seneye.c4 picassonun süspansiyonları uyuyor buna vede konfora odaklıymış lakin aracı çok dikkatli kullanmak lazımmış.bundan 1 ay öncede sölylemiştim toplanalım fransaya mail yollayalım türkiye şartlarına göre bir süspansiyon geliştirsinler.yollasınlar biz deneyelim.

• quote:

@akseven kardeşime,

Ben bu alanda, ülkemizde kullanım olarak hatırı sayılır da olsa inanın connecti ve dobloyu kıyas için listeme bile almıyorum buda benim fikrim ve yorumum.
    Sebeplerine istenirse girerim ama bu oldukça uzun olacakır.Birine sağlamdır ama tır kadar yakar diğerine de fiyat olarak uygundur lakin tip ve buna
    benzer itici sıkıntıları sayar dururum o yüzden kısa kısa geçeyim. Ama unutulmamalı yeni connect ten beklentiler üst düzeyde imiş bi bakmak lazım..

Abi o konuda bende sana hak veriyorum. aracımı almadan önce baktığım 3 model vardı. 1- berlingo ilk çıktığı günden beri tasarım olarak çok hoşuma gitmişti. 2. kangoo bununda eski kasasını kullandığımdan, 3. pisi herkesler tarafından yere göğe sığdırılamadığından.

kangoo nun dizaynı hoşuma gitmedi halen dahada gitmiyor rüzgar sesi problemide varmış forumda okudum. kullandım onu aman aman al beni demiyordu.

pisi ye baktım aynı donanım şartlarında 15 milyara yakın bir fark var, servisi pahalı ve genelde herkes çok şikayetçi. o yüzden de onu direkt eledim.

berlingo yu test ettim gidişi sessizliği hoşuma gitti. cam tavan ve diğer donanımlarıda uygun fiyatla birleşince tercihimi ondan yana yaptım.

connect, doblo yu hiç hesaba bile katmadım ford u sevmem oldum olası :) ama şu ön takım sesleri çok can sıkıcı. firmanuında buna yaklaşımı daha da can sıkıcı. Z rotunu da yurt dışından getirmek lazım :D

• Arkadaslar 6 saatlik uyku molasından sonra yollara düştük.. Şu an Ankara'yı gecmek uzereyız..

Aracın ortalama yakıt tuketımı 100km/36 lt.. Tam bir agır ticari..
    Aracın turbo ufleme sesını cok rahat duyabılıyorsunuz.. Ninni gibi gelıyor..
    Altında kocaman bi v6 motor olmasına ragmen motorun sesını kabınde az hıssedıyorsunuz..
    Körüklü kupa oldugu ıcın kafa sallıyor..
    Rampalarda Mercedes Man Renault Volvo İveco ve diğer tum modeller nal topluyor..
    Lastık sesı ıcerıye hıc gelmıyor desem yerıdır..
    Cok rahat ve konforlu..

Arac ıncelemelerım sımdılık bunlar.. Kafa salladıgı ıcın rahat yazılmıyor..

Resimler gelsin..

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

Yabancı plaka ACTROS

Kangoo'yu sollayıp gectıgımız zaman.. Aracın toplam agırlıgı 42 ton bu arada..

• zeki zaten olmuşsunuz 40 ton bide sollayarak ezmeyin kangoyu mangoyu.buarada sırtımda sıcak su torbaları fizik tedavide vermişler elk. Sırtıma boynuma tlf. ancak bu kadar yazabiliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

zeki zaten olmuşsunuz 40 ton bide sollayarak ezmeyin kangoyu mangoyu.buarada sırtımda sıcak su torbaları fizik tedavide vermişler elk. Sırtıma boynuma tlf. ancak bu kadar yazabiliyorum..

Kangoo'da arabamı abı ya..

Geçmiş olsun abicim..

Orijinalden alıntı: cilavuz

quote:

Forumda bi arkadaş servis müdürünü tanıdığı için Fransadan bizim araçlara uygun olan ve biraz daha yumuşak amortisör getirtmişti ve süper

O bendim abi :) son günlere kadar güzeldi de artık başka başka sesler gelmeye başladı tekrar. Aracım 61.000 km oldu. Şu ön takım ve arka koltuk sesi haricinde mükemmel diyebilirim tepee için. önümüzdeki hafta servise gidicem. Ben z rotundan şüpheleniyorum. Bakalım birşey diyecekler mi ? Bu arada z rotu fiyatını bilen var mı acaba ?

20 tl yazıyor işte site

peugeot un en iyi yanı ucuz parça

bir yerdede 100 tl

http://www.eparcacim.com.tr/Z-ROT-PEUGEOT-308-08-PARTNER-TEPEE-08-CiTROEN-C4-07-_58598.html#0

67 tl bir diğeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murugul -- 27 Kasım 2012; 17:41:02 >

ALP BEYAZI

• quote:

Orijinalden alıntı: murugul

quote:

quote:

20 tl yazıyor işte site

http://www.parcagezegeni.com/ASKI-ROTU-Z-ROT-PEUGEOT-PARTTEPEE-ORJ-NO-508757,PR-34236.html

bir yerdede 100 tl

http://www.eparcacim.com.tr/Z-ROT-PEUGEOT-308-08-PARTNER-TEPEE-08-CiTROEN-C4-07-_58598.html#0

67 tl bir diğeri

http://www.parcatreni.com/peugeot-partner-on-viraj-cubugu-z-rot-sag-2008-2010-49132.html

Bugün servise sordum 50 lira dediler tanesi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

20 tl yazıyor işte site

http://www.parcagezegeni.com/ASKI-ROTU-Z-ROT-PEUGEOT-PARTTEPEE-ORJ-NO-508757,PR-34236.html

bir yerdede 100 tl

67 tl bir diğeri

http://www.parcatreni.com/peugeot-partner-on-viraj-cubugu-z-rot-sag-2008-2010-49132.html

Bugün servise sordum 50 lira dediler tanesi.

cilavuz; amortisörlerden sonra yol tutuşunda birşeyler deiştimi ? kasislerden geçerken eskisine göre ne değişiklik vardı ? bu z rot pahalı değilmiş servis bunu garantiden değişmiyormu ?

• Selamlarr herkese askerlik bitti çok şükür geçen hafta sayfaya giremiyordum mobilden pc me bugün kavuştum artık hep burdayım herkese bol aslanlı günler...
  • Tepee ile ilgili nette okumadığım bir paylaşım kalmadı. 3 farklı bayide uzun uzun inceledim. Tasarımı ve genişliği beni de ailemi de çok etkiledi. %99 alacağız. Ama 3-5 bin km'de olmasına rağmen gelen seslerden şikayet edenler, düşündürüyor. İlk defa sıfır bir araba alacaz, pişman olur muyum acaba? Zira şirket üzerine alacağız, 5 sene satmamam lazım.

Orijinalden alıntı: Dogu-E

Selamlarr herkese askerlik bitti çok şükür geçen hafta sayfaya giremiyordum mobilden pc me bugün kavuştum artık hep burdayım herkese bol aslanlı günler...

Doğucum hoşgeldin tekrar geçmiş olsun.

vatan borcunu bitirdin ve geldin hayırlısı diyelim:

quote:

Murugul; belkide öyledir bilemiyorum da orjinalinde iş yok belli, bunun yan sanayisi varmı acaba belkide orjinalinden daha iyidir :) Deneyen oldumu acaba

gelen parçalar için iyileştirilmiş parçalar diye bir ifade kullandılar. birde şu kapı kollarının tutamakları soyuldu renkli kısım mavi olan yer resimlediler lakin gelende aynı olur diyorum buraya başka bir işlem uygulayan var mı? ne yapılabilir

sevgili dostum bu yüzeyler biraz pütürlü bilmektesin

tavsiyem şu oto boyacıda bu yüzeylerin zımparalanıp parlak pütürsüz hale getirilerek boyanması ve cilalanması ve parlak mavi olması bana göre en sağlamı

vede uzun seneler kullanılır.

• 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.