Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.977
Cevap
99
Favori
1.437.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eypskry

abiler caddynin de artık yuzunu degiştirdiler makjyaz yapıyorlar resimlerde mevcut

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

Yeni Polo'nun Highline donanım paketine ait ön görünümü biraz değiştirerek ( e tabi yeni modele ait bir tahmin gibi görünmesi için biraz değiştirmeleri lazım. ) Caddy'e uygulamışlar. Uygularken, eksik sis farlarını eklemişler. Tabi ızgara stilini de güncel stilden bir miktar farklı ele almışlar. Ancak tahmin olarak görülse de, hazırlayan kişinin kendi beğenisine göre hazırladığı bir çalışmadan öteye gidemez. Ki, net aleminde bu tür fotoğrafların haddi hesabı yok hepimizin bildiği gibi :)

Yeni Polo - Highline donanım paketi ön görünüm :

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Kardeşim şimdi micrasını satıp toyota d 4d otomatik aldı 1.4 motorlu ama görmelisin habire yolda slalom yapmakta bu ne güç kardeşim hemde 1.4 motorla inalılacak gibi değil aracın içi ful yolcu dolu yokuş yukarı ve klima açık,ve banamısın demiyor şaştım kaldım valla işte micrada aynen öyleydi..

Japonların D4D gibi diesel seçenekleri tehlikeli olabiliyor böyle :) Şu sıralar da, Nissan Double Injection System üzerinde çalışıyor : Yakıtın yanma odasına çift enjektör ile püskürtülmesi.

Nissan bu sistemin normal püskürtme sistemlerine göre daha verimli yanma sağladığını, yakıt tüketiminde gözle görülür bir düşüş sağladığını, ayrıca çift enjektör kullanılması sebebi ile, sisteme ek olarak bir basınç uygulayıcı ( turbo gibi ) eklemenin gerekmediğini belirtiyor. Bu sistem ilk olarak Yeni nesil Micra'da yerini alacak.

Konu ile ilgili Automotive News haberi :

Nissan's engine twist : Double the fuel injectors
    Lindsay Chappell
    Automotive News
    July 27, 2009 - 12:01

If one fuel injector helps improve engine performance, will two fuel injectors do twice the job?

Not exactly. But Nissan Motor Co. thinks doubling the number of injectors will have enough benefits to warrant putting them into some of its cars next year.

Nissan contends that its dual injection technology will lead to lighter, less expensive engines with better performance and fuel economy.

The concept increases fuel economy 4 percent compared with engines with single injectors, Nissan said in a statement.

Instead of using a single high-pressure stream aimed directly into an engine cylinder, dual injection positions injectors at each port of the cylinder and allows fuel to flow in reduced streams under less pressure. Nissan says the technology is ideal for small-displacement engines because it does not require a high-pressure pump and is lighter than a direct-injection system.

Nissan says dual injection will be about 60 percent less expensive to add to an engine than standard direct injection. The company also estimates that the system will reduce carbon-dioxide emissions and the amount of precious metals required in catalytic convertors.

Nissan declined to say which models will use the technology.

Shuichi Nishimura, corporate vice president for Nissan's powertrain engineering division, indicated in the statement that the automaker intends to give the technology wide application.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mde -- 20 Eylül 2009; 14:37:14 >

• Cengiz abi merhaba,arkadaşlar cümleten iyi bayramlar herkese bayramınız mübarek olsun

Cengiz abi paintte boyadım durdum benim tamponları bizim çocuklara gösterdim baba bence güzel oldu dediler birde orjinal halini gösterdim harika yakıştı dediler bilemiyorum benim olay boyatmaya doğru gidiyor hoşuma gidecekmi özellikle dış görünüm çok görsel bir olay iyi bir işçilik çıkacakmı en kötü ihtimal geri siyaha boyatırım..
    quote:

Orijinalden alıntı: cluwa

Aziz arkadaşım, birimizin cesaret edip boyatması lazım.Bence de arka tarafı çok güzel duracak gibime geliyor.Saygılar.
    quote:

Orijinalden alıntı: azizoto

iyi bir ustada neden olmasın kardeşim. zannedersem bu arka tampon ızgara fikrini ben ortaya atmıştım ve çokta begenildi gibime geliyor
    quote:

Gökhan,bu boyatma işi benim de dikkatimi çekti.Aynı renk tutturulabilir mi.
    quote:

ön ve arka ızgarayı avrupa versiyonundaki gibi boyatayım diyorum babam olmaz arabayı mahvetme diyor ne yapmalı acaba..
    quote:

ABİ ARKA TAMPON ALTI KROM SÜPER YAKIŞIYOR YA BEN COK BEGENIYORUM
    quote:

Aziz kafamdan bir ses diyorki git bizim boyacıya ön ızgara ve arka tampon altını boyat krom rengine orjinal jant ve tekerleride 16 çevir tahmini bana 2500 tl yi geçmez acaba güzel gidermi bilemiyorum içimden geçmiyor değil hani..
    quote:

arkadaşlar yabancı ülkede arka tamponun altıda krom döşeme

• yeni polo teknik donanınımından daha ötede baz versiyon fiyatıyla öne çıkmış ve tartışılmıştı otomobil genelde ama bize ülkemiz şartları göze alındığında fiyatlar hep yüksek geliyor doğal olarak özellikle de vw fiyatları burada doğuş otonunda payı nedir bilinmez..

evet bende far grubunu kısmen şirokko ve golf 5 ti galiba ona benzettim artık yenilenme zamanı geldi
    de geçiyor..
    quote:

Orijinalden alıntı: mde

quote:

Orijinalden alıntı: eypskry

abiler caddynin de artık yuzunu degiştirdiler makjyaz yapıyorlar resimlerde mevcut

Yeni Polo'nun Highline donanım paketine ait ön görünümü biraz değiştirerek ( e tabi yeni modele ait bir tahmin gibi görünmesi için biraz değiştirmeleri lazım. ) Caddy'e uygulamışlar. Uygularken, eksik sis farlarını eklemişler. Tabi ızgara stilini de güncel stilden bir miktar farklı ele almışlar. Ancak tahmin olarak görülse de, hazırlayan kişinin kendi beğenisine göre hazırladığı bir çalışmadan öteye gidemez. Ki, net aleminde bu tür fotoğrafların haddi hesabı yok hepimizin bildiği gibi :)

Yeni Polo - Highline donanım paketi ön görünüm :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 20 Eylül 2009; 23:07:57 >

• Taner sana da iyi bayramlar..İzmir e selamlar..
    quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

Herkesin bayramı mübarek olsun.
  • C M S jant

• mde senden rica etsek ismini bir sakıncası yoksa bize bağışlarmısın böyle nick isimleriyle olmuyor kanısındayım,benim ki Gökhan yaş 35 Elektrik teknisyeniyim ve İstanbuldan yazıyorum

özellikle tsı turbuşarjlı otomobil motoru ve bundan sonraki gelişmeler artık küçük güçlerde büyük işler yapan teknolojiler üzerine yoğunlaştı bu günlerde durdurulamaz boyutlarda,başı çeken ülke olarakta bence japonlar nerdeyse her markasıyla honda,toyota,nissan valf ve multivalf entegrasyonları ve yakıtın işlenmesi adına yapılan bir sürü teknolojik gelişme vtec gibi vvtı miydi toyota kullanıyordu yanılıyor olabilirim lütfen düzeltin.
    quote:

Orijinalden alıntı: mde

quote:

Kardeşim şimdi micrasını satıp toyota d 4d otomatik aldı 1.4 motorlu ama görmelisin habire yolda slalom yapmakta bu ne güç kardeşim hemde 1.4 motorla inalılacak gibi değil aracın içi ful yolcu dolu yokuş yukarı ve klima açık,ve banamısın demiyor şaştım kaldım valla işte micrada aynen öyleydi..

Japonların D4D gibi diesel seçenekleri tehlikeli olabiliyor böyle :) Şu sıralar da, Nissan Double Injection System üzerinde çalışıyor : Yakıtın yanma odasına çift enjektör ile püskürtülmesi.

Nissan bu sistemin normal püskürtme sistemlerine göre daha verimli yanma sağladığını, yakıt tüketiminde gözle görülür bir düşüş sağladığını, ayrıca çift enjektör kullanılması sebebi ile, sisteme ek olarak bir basınç uygulayıcı ( turbo gibi ) eklemenin gerekmediğini belirtiyor. Bu sistem ilk olarak Yeni nesil Micra'da yerini alacak.

Konu ile ilgili Automotive News haberi :

Nissan's engine twist : Double the fuel injectors
    Lindsay Chappell
    Automotive News
    July 27, 2009 - 12:01

If one fuel injector helps improve engine performance, will two fuel injectors do twice the job?

Not exactly. But Nissan Motor Co. thinks doubling the number of injectors will have enough benefits to warrant putting them into some of its cars next year.

Nissan contends that its dual injection technology will lead to lighter, less expensive engines with better performance and fuel economy.

The concept increases fuel economy 4 percent compared with engines with single injectors, Nissan said in a statement.

Instead of using a single high-pressure stream aimed directly into an engine cylinder, dual injection positions injectors at each port of the cylinder and allows fuel to flow in reduced streams under less pressure. Nissan says the technology is ideal for small-displacement engines because it does not require a high-pressure pump and is lighter than a direct-injection system.

Nissan says dual injection will be about 60 percent less expensive to add to an engine than standard direct injection. The company also estimates that the system will reduce carbon-dioxide emissions and the amount of precious metals required in catalytic convertors.

Nissan declined to say which models will use the technology.

Shuichi Nishimura, corporate vice president for Nissan's powertrain engineering division, indicated in the statement that the automaker intends to give the technology wide application.

• C M S Jant

• Gökhan, dediğin programla çok kolay oldu teşekkürler. VSO İmage Resizer Programı.
  • Cengiz abi jantların tekrar hayırlı olsun,sana tamsiyem bir lastik parlatıcısı al ve kullan bayram ve özel günlerde sıkarsın lastikler çok sportif gözükür,jantların çok yakışmış ortadaki amblemleri nerden aldın ve fiyatı nedir

ayrıca senin aracın rengine tamponun boyalı hali çok güzel gider düşüncesindeyim

acaba bir süre sonra tamponu boyatanlar ve boyatmayanlar olarak ayrım yaparmıyız bilemiyorum bu bir beğeni meselesi tabi..
    quote:

C M S jant

• Gökhan bunlar ilk foto,yenilerini daha sonra göndereceğim.
    CMS bu tip jantları 2009 model Pejo için de üretmiş(Üretim tarihi Haziran)Amblem jantla beraber 550 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cluwa -- 20 Eylül 2009; 23:32:34 >
  • Cengiz abi rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu

bu gün çektiğim resimlerden bazılarını ekleyeyim malum bayram sebebiyetiyle ekran karşısına geçip bizi takip eden bu aracı almak isteyen insanlara fikir ve tercüman olsun,bizde bu resimleri ve incelemeleri çok arayıp araştırdık zamanında
    quote:

Gökhan, dediğin programla çok kolay oldu teşekkürler. VSO İmage Resizer Programı.

• yalnız bu cila varya bence number one turtle wax tan bahsediyorum aracım hala parıl parıl ve bir yağmur yağsa boncuk boncuk damla oluyor havaya bakın nasıl, bulutları görün üstelik kendim attım,maharet cila da tabi benim ki bir şey değil..

• Herkese iyi bayramlar arkadaşlar, gökhanım cila on numara olmuş gerçekten parıl parıl parlatmışsın aracı yani...
  • Mehmedim iyi bayramlar,yeni cila falan atmadım ha yanlış anlaşılmasın yazın attığım hali bu.mikrofiber bez ve su kullanıyorum.yıkamacıda da sadece su tutturuyorum kirler akıyor mikrofiber bezle köpükleyip tekrar su tutturuyorum sonra diğer mikrofiber bezle kurulama yapıyorum.yok cilalı fırçasız köpüklü muhabbeti tipteki kimyasalları kesinlikle araca sıktırmıyorum,şampuan olarakta sonax kullanıyorum cilamda turtle wax ve ben özellikle yıkamacım benden çok memnun sana hayranım diyor..ne yapalım. bu gün yağmur var İstanbulda ve görüntüler yağmurlu çıktı
    quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar, gökhanım cila on numara olmuş gerçekten parıl parıl parlatmışsın aracı yani...

• bu aslanın gazabından uzak durun derim,hiç tarzım olmasada bana düzlükte sol çekip gidenleri yokuş yukarı yollarda paketleyip sağa bırakıyorum bazen, hafife almamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 21 Eylül 2009; 12:30:38 >

• KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA...
  • Turan abi sana da iyi bayramlar bu kadar özletme kendini ara sıra bir uğra arayı çok açma hemşerim..
    quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA...

• cengiz abi siyaha daho çok yakışır bizim renklere yakışmaz benımkıde kül grisi seninkide çelık grı tabı aynılar isimleri farklı. gokhan abımın arabaya bence daha çok yakısır. ama tabi zevkler tartışılmaz
    quote:

Cengiz abi merhaba,arkadaşlar cümleten iyi bayramlar herkese bayramınız mübarek olsun

Cengiz abi paintte boyadım durdum benim tamponları bizim çocuklara gösterdim baba bence güzel oldu dediler birde orjinal halini gösterdim harika yakıştı dediler bilemiyorum benim olay boyatmaya doğru gidiyor hoşuma gidecekmi özellikle dış görünüm çok görsel bir olay iyi bir işçilik çıkacakmı en kötü ihtimal geri siyaha boyatırım..
    quote:

Aziz arkadaşım, birimizin cesaret edip boyatması lazım.Bence de arka tarafı çok güzel duracak gibime geliyor.Saygılar.
    quote:

iyi bir ustada neden olmasın kardeşim. zannedersem bu arka tampon ızgara fikrini ben ortaya atmıştım ve çokta begenildi gibime geliyor
    quote:

Gökhan,bu boyatma işi benim de dikkatimi çekti.Aynı renk tutturulabilir mi.
    quote:

ön ve arka ızgarayı avrupa versiyonundaki gibi boyatayım diyorum babam olmaz arabayı mahvetme diyor ne yapmalı acaba..
    quote:

ABİ ARKA TAMPON ALTI KROM SÜPER YAKIŞIYOR YA BEN COK BEGENIYORUM
    quote:

Aziz kafamdan bir ses diyorki git bizim boyacıya ön ızgara ve arka tampon altını boyat krom rengine orjinal jant ve tekerleride 16 çevir tahmini bana 2500 tl yi geçmez acaba güzel gidermi bilemiyorum içimden geçmiyor değil hani..
    quote:

arkadaşlar yabancı ülkede arka tamponun altıda krom döşeme

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.