Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1501. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.293
Cevap
292
Favori
1.554.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14991500150115021503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben android kullanıyorum, androidauto için monuşacak olursam açılış ekranı vs. yok, telefonumda wifi veya bluetooth açıkken aracı çalıştırıyorum 5sn içinde direkt androidauto ekranı çıkıyor, o yüzden tüekçe dil desteği kısmını anlamadım, bu cihaz telefondan kablosuz olaraknaldığı sinyalı kablo yoluyla araç ekranına verip bağlantıyı kablosuza çeviriyor, ekrana herhangi bir ayrı yazılım sunmasığı için Türkçe dil desteği konusunı o yüzden anlamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kablolu bağlantı sürekli kopuyor sarsıntı olduğunda. Acaba bu cihazdan alsam onda da kopma olur mu. Eğer öyleyse çok verimli olmayabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • y.suat kullanıcısına yanıt

    Valla hocam bana kesinti hiç denk gelmedi.

    Yorumlara da bakmıştım alırken, kesinti yaşayan kimseye rastlamadım.

    Bir kaç kişi de içinden çıkan kablo sorunluymuş başka da sıkıntı yaşayan yok gibi görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FnT45K F kullanıcısına yanıt

    Cevabınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler, hepimize kazasız belasız sürüşler. Stop start ve şerit takip asistanı tuşlarına bastığımda hiç tepki olmuyor, ışıkta yanmıyor. Acaba iptal mi edildi, internette iptal edilmeleriyle alakalı şeyler okudum. Sigortaları falan çıkarılmış olabilir diye düşündüm. Çünkü ışıkta durunca yeşil renkte stop start işareti 2 kez yanıp sönüyor, buna baktığımda devrede olmadığı anlamına geliyomuş. Emniyet kemeri takmayıncada şerit takibin devrede olmadığını gösteren işaret çıkıyor. Önce sigortaları kontrol edip sonra servise göstereceğim.


    Ayrıca uzun kısa far asistanını orta ekrandan devreye almak istediğimde tekrar kapatıyo, bu neden olabilir acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu özelliklerin bazıları eat6 vitesli araçlarda çalışmıyor. Tamamı Eat8 vitesli araçlarda çalışıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrtsword M kullanıcısına yanıt

    Bir arkadaşla konuştum, aracın başında belli olur dedi. Bazı kodlar aktif olmuyormuş.

    Müsait bir zamanda götürüp hoşuma giderse yaptıracağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6676929F0 -- 13 Şubat 2024; 10:44:2 >
  • arkadaşlar 2019 model 308 aracım var , km si 75000 de . Triger kayışı ne zaman değişmeli ? debriyaj balatası vb şeyleri bilemedim de araç konusunda acemiyim. Servise sormak istemedim , aranızda tecrübeliler mutlaka vardır .

    Akü ler start stop larda tekleyince mi değiştirmek gerekli

  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    1.2 benzinse hemen değişin, dizelse vakti var, 100bin geçince değişirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

    Benzin ise Servis bana 60.000, de triger kayis degisimi oneriyoruz demisti...Hatta Degistirmesek bile her 10.000 km de bir bakim yaptirin demisti..Trgier asinma olayi olmaz yag degistigi icin demisti...Avrupa'da 10.000 Km imis sanirim bakimlar ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

    1.2 Motor ise değişim vakti çoktan gelmiş geçiyor hatta. Değişim yaptırırken karteri de açtırıp temizletmeniz gerekebilir.

    Dizel ise 1.2 motordaki tehlikeler yok ama içiniz rahat olması açısından 80bin üstünde değiştirebilirsiniz.

  • Bugün hava biraz sıcaktı araba güneşte bekleyince içi biraz ısınmış. Acaba yazın napcaz diye düşündüm.


    Yazın cam tavan aracın içini nasıl etkiliyor? Güneşin altında bekleyen arabaya ekstra bir önem alıyor musunuz?

  • Ben söyleyeyim. Digital kadranlı eat6 larda. Hiçbir işe yaramayan bir sürüş ekranı geliyor. Bu ekran aslında şerit takip ve tabela okuma sistemli araçların ekranı. Ama o sistemlerin hiç biri yoksa? ki yok. Olsa zaten o ekran da baştan orada olacak. Bizde öylece duran gereksiz bir araba grafiğinden ibaret. Eat6 larda sürüş modu yok. Yani eko-normal-sport seçimi yapamıyorsun. S sadece şanzumanda kar modunu aktif ediyor. Bu yüzden direksiyon sertleşmesi. G metre. Motor sesi değişikliği gibi opsiyonlar da çalışmıyor. Dikkat edin yazılımı kurcalarken araç ekranında s modunu da göstermez olur. Çalışan şey sedece şu. Anahtardan cam açma/kapama. Yazın muhteşem birşey. Renk teması 5 renk yükleniyor. Ama sürüş bilgi ekranı sadece 3 tanesini destekliyor (3.den emin bile değilim çünki maviyi seviyorum. Hiç değiştirmedim) . Mavi kırmızı yeşil ( yeşil ? dedim ya emin değilim) ama kırmızı kesin onu arada bir işi olduğunda aracı alan eşim kullanıyor profilinde kayıtlı. 4ve5. Renkler sadece smeg ekranda değişiyor. Kadran başka o başka renk oluyor. Tamam program yüklenince Yol bilgisayarı smeg ekranda geliyor (hiç açmadım. Tek tuşla zaten önüme geliyor.) Smeg ekranda onu arayıp bulmak külfet. Kısacası eat6 versiyon bir araçta cam kaldırma hariç boşuna bir çaba. Şimdi olsa para vermem. Gizli özelik açma diye birşey de yok yani viraj aydınlatma gibi şeyler olmuyor. (Benzinlilerin bazi versiyonları ayrı) Bence aracınız eat6 ise hiç kurcalat mayın. Sadece cam açma kapam yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsword -- 14 Şubat 2024; 0:19:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar, ben de iki hafta önce 1.2 2020 allure sport alarak aranıza katıldım. İlk peugeot deneyimim olacak önceki aracım leon 1.2 manueldi. Aracı alırken yaptırdığım expertiz ön balatalarım değişmesi gerektiğini söylemişti. Ancak orjinal balatalara baktığımda min. 4-5 bin TL civarında olduğun gördüm. Çok pahalı geldi açıkçası. Ate marka 2.350 TL’ye buldum. Ses ve performans avantajı için bunu almayı düşünüyorum önerir misiniz?
    Bir de lastikleri değiştirmenin iyi olacağını söylemişti usta. Ancak gördüğüm kadarıyla 45 yanak lastik var orjinalinde ve kapı yanı bilgilerinde. 50 yanak taksak ön lastiklerde direksiyonu çevirdiğimizde çamurluğa sürtme gibi bir durum olabilir mi? Tavsiye eder misiniz?
    Teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    225/45/17 orijinal ebat olduğundan başka ebat almayın balatalar içinde bulunduğunuz ilde eurorepar servis var ise bir fiyat alın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • y.suat kullanıcısına yanıt
    Kopma. Ve bağlanamama sorunu smeg ekranın önceki sürümünde oluyordu. Smeg ekranın rcc2023_95_22_48 sürümünden sonra bu sorunlar kalmadı. (Ama USB kablo orjinal. Araç eninde sonunda kablo seçiyor) kopmalar devam eder ise smeg ekranı resetleyin. Bunun için üç parmağınızla ekrana dokunun. Tüm işlevsel menülerin kısa yolları görünür. Araç ikonuyla girilen menüden ( yanlış hatırlamıyorsam ) smeg ekran resetleniyor. Tüm ayarları siliniyor. Radyo kanallarını ayarlamak. Araç ayarlarını yeniden yapmak gerekiyor. Doğal olarak Telefonları da yeniden bağlayıp yapılandıra caksiniz. Bu sorunların tedavisi çoğu zamn bu olabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mrtsword M kullanıcısına yanıt
    Kopma derken uzun yolda kasisler, bozuk zemin vs olunca bağlantı gidiyor arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Dizel motorlarda 1.2 puretech kadar sorunlu (1.5 blue HDI 130hp için) 2021 öncesi modellerde zincir kırma problemi var. Detaylı bilgi için önceki mesajlarıma bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsword -- 14 Şubat 2024; 0:46:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berke.han kullanıcısına yanıt

    Ben yeni değiştirdim. Eurorepar taktırmayı düşünüm ama serviste ses yaptığı, takılan her 10 araçtan 4'ünün ses şikayeti ile geldiğini söylediler. 2400 TL fiyat vermişlerdi ben Yetkili bosch servisinde 2000TL'ye bosch marka ile yeniledim şimdilik bir sıkıntı yaşamadım

  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    2018 dizel aracımın trigeri tam 75 binde değiştim. Servisi arayıp şase numarası söylerseniz ücretsiz kampanyası vardı geçen yıl, o kapsamda yapma ihtimaliniz olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • y.suat kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlantı kopma sorunu ben de yaşıyorum. Deneyimlediğim kadarıyla usb giriş noktası ve telefonla bağlantı noktasının sabitlendiği durumlarda olmuyor, sarsıntı , kaşla gibi yerlerde kopuyor. Bu da usb bağlantı yerindeki oynamadan diye düşünüyorum. Smeg ekranım son sürüm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14991500150115021503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.