Arkadaşlar akdeniz ikliminde yaşıyorum. Cam tavan dahil cam filmi çektirmek istiyorum. Yoksa yazın cam tavandan perde kapalı olsa dahi ciddi ısınma yaşanacak. 208'de cam tavan daha küçük ve perde çok daha kalın bir malzemeden üretildiği halde yazın perde kapalıyken dahi çok sıcak oluyor. İlk etapta lumarr düşünüyorum. Arka taraflar karartılmış cam ancak ısıyı kaliteli koyu bir cam filmi kadar kesiyor mu tecrübe eden oldu mu? |
Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1238. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihanairBayiler sagolsun beni yildirdi hocam
pejodan araba almak inanilmaz zor birsey
uzun bir sire almak istemiyorum
Hayırlı uğurlu olsun allur sport almasam bende düşünürdüm , güzel araç kesinlikle lafım yok.
allur sportta bu da fırsat aracıdır bence . İkisini de alan yanlış yapmış olmaz hiç
diğer konuda haklısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wouldratherArkadaşlar akdeniz ikliminde yaşıyorum. Cam tavan dahil cam filmi çektirmek istiyorum. Yoksa yazın cam tavandan perde kapalı olsa dahi ciddi ısınma yaşanacak. 208'de cam tavan daha küçük ve perde çok daha kalın bir malzemeden üretildiği halde yazın perde kapalıyken dahi çok sıcak oluyor. İlk etapta lumarr düşünüyorum. Arka taraflar karartılmış cam ancak ısıyı kaliteli koyu bir cam filmi kadar kesiyor mu tecrübe eden oldu mu?
Llumar cok kaliteli bir cam filmidir,Yillardir Llumar kullanirim..Uzmez yani..
Hayırlı olsun, alınca yorumları bekleriz
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: wouldratherArkadaşlar akdeniz ikliminde yaşıyorum. Cam tavan dahil cam filmi çektirmek istiyorum. Yoksa yazın cam tavandan perde kapalı olsa dahi ciddi ısınma yaşanacak. 208'de cam tavan daha küçük ve perde çok daha kalın bir malzemeden üretildiği halde yazın perde kapalıyken dahi çok sıcak oluyor. İlk etapta lumarr düşünüyorum. Arka taraflar karartılmış cam ancak ısıyı kaliteli koyu bir cam filmi kadar kesiyor mu tecrübe eden oldu mu?
Ben önceki 2 308 aracımda arka koyu camlara 1 numara, öne ise aynı koyuluğu sağlayacak şekilde 2 numara gibi yaptırmıştım. (İlki Llumar ikincisi 3M)
Şimdiki araca ise arkalara dokunmadım, sadece önlere arkalarla uyumlu olacak şekilde yapıldı. Henüz yaz görmedi.
Ama önceki 2 uygulamanın yazın baya faydalı olduğunu söyleyebilirim. Dezavantajı ise aynalar gece daha az gösteriyor. Garaja falan geri girerken görüş düşük oluyor. Son uygulama bu açıdan daha iyi ama yazın nasıl olur henüz deneyimlemedik.
Tavana yaptırmadım ama yan camlar filmli olduğunda antalya gibi sıcak yerler dahil öyle rahatsız edici sıcak olmadı aracın içi. Ama sürekli orada yaşayan için gerekebilir bilemiyorum.
-
Hayırlı olsun. Sizdeki yorgunluğu anlayabiliyorum bende de buna benzer bi bıkkınlık var. Bu pejo heyacan falan bırakmadı insanda. Leon gelince detaylı bir yorum paylaşırsanız sevinirim. Ankara'da bulamadım incelemek için style plusı. Benim gönlüm hala allure sporttan yana, donanım olarak daha doyurucu benim için ama acaba leonun kasa değişimi ile yaşattığı durum 308 de de seneye yaşanır mı? Yani şu an eski kasa leona kimse bakmıyor fiyatları çakılıyor hatta leonu olan arkadaşlarım yana yana yeni leon arayışında. Gerçi ben aracı 4 5 yıldan önce değiştirmem.
-
Hocam 4-5 yıl binecekseniz leon alın derim eskimez en fazla makyaj yer güncel kasa araca binmeye devam edersiniz. Garantiyi de uzatır sıkıntısız kullanırsınız.
308 her ne kadar 2. Kez makyajlansa da 2014 te çıkan bir araç. Evet son kasa allure sport kullanıyorum bir çok şey iyileştirilmiş olgunluk döneminde ama 4 yıl sonra elinizde 11 yıllık kasası olan araç olacak.
Maddi olarak da yeni leon daha çok değerlenir diye düşünüyorum.
Ben de Sarper26'ya katılıyorum. Ben de gidip allure sport aldım ama bugün alıyor olsam leon aklımı çok fazla kurcalardı. Tesellim şu ki aldığım araç artık iyice elden geçirilmiş sorunları giderilmiş bir araç. Golf mk7 kasayı ilk çıktığında almıştım envai çeşit arıza yaşadım o yüzden bu saatten sonra tercihim makyajlı kasalar. Maddi olarak bakacak olursak aldığınız aracın net fiyatı 129.750 TL, yani en ufak bir döviz sıçramasında fiyatı yukarı gidecek en az 60.000 TL zamlanacak ve kasa güncel kasa olduğu için siz bu artıştan kar edersiniz. Allure sport için aynı şey geçerli değil, bu saatten sonra bu aracın fiyatı 300.000'li rakamlara çıksa kimse almaz, kasa güncel olmayacağı için de biz de artıştan olsa olsa 10-15.000TL gibi bir kar edebiliriz.
Yine de söylüyorum çok güzel ve dolu sayılabilecek bir araç aldınız allah kaza bela vermesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihanairBeni cok yordu pejo bayileri
uzun bir sure almam araba pejodan
sacma sapan tripler aksesuar satmalar falan
gorende bedava veriyor sanacak
Alıntıları Gösterho. 48V li-on batarya ile nasıl bir tüketim ve performans var bilginiz var mı?
-
kuzenime ve abime toplam 3 araç alınca hediye verdiler :)
-
eski aracım leon 1.0 2018 dsg. seat markasini cok uzun yillardir severim
satmadan öncede leonu cok severek sattim fakat malesef yol tutuş vasat ve yeni kasada pek birsey değişmemiş km77 diye youtube ta videolari mevcut leondan oncede fiestam vardi yol tutus olarak 308 ve fiesta bir cok aractan kat kat üstün olmasi benim icin büyük bir etken.
-
quote:
Orijinalden alıntı: elcasho. 48V li-on batarya ile nasıl bir tüketim ve performans var bilginiz var mı?
Alıntıları GösterHOCAM AY sonu teslim alıcam o zaman daha net yazarım
-
bayiler ilgilenmiyor
Sürekli bir aksesuar iteleme peşindeler
seramik kaplama diye cila atıyorlar
Arabanın parasını ödüyorsun günlerce hatta aylarca bayiye gelmesini bekliyorsun
Ben bezdim
-
-
Yeni 308 çok sağlam gelicek gibi PSA çok geliştirdi kendini -
Aynı düşünceleri paylaşıyorum hocam, DS4, 308 ve yenı Astra aynı alt yapıdalar. DS4 kendını gosterdı sıra 308 de.
25 Şubatta Yenı Peugeot Logosunun lansmanı var. Mart ayında karsımıza cıkacagını dusunuyorum ve delı gıbı bekliyorum. Lakin ancak 2022 yılında ülkemize gelecegını tahmın ediyorum.
Orta konsol yukseklıgı tam ıstedıgım gıbı olmus DS4 de 308 de aynı sekılde cıft acılmalı kol dayamaya sahıp. Ben joystick eat8 ın yerını boyle bır vıtese bırakacagına kesın gozuyle bakıyorum. Yenı c4 de bıle bunu yaptılar ki 308 markanın yenı yuzunun ılk parcası olucak.
Suprız degısıklıkler de beklıyorum heyecanla ..
biraz öğrendim. sadece DSG olan 1.5 lerde de olan, toyotanın bağıra bağıra sattığı hafif hibrit sistem bu. bu sayede zaten az yakan motor yarım litre civarı azalmış. yani uzun yolda 4 litrenin altını görüryor diyorlqar. bu mantıkla görebilir de. gerçek anlamda dizel tüketimi olacak gibi.
FR donanım yok gibi, style plus ise daha muhtemel. ama FR ile aynı para. FR bulunabilirse çok iyi bir araç olur.
-
2021'ler düştü mü sisteme acaba? Soran eden var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: elcasbiraz öğrendim. sadece DSG olan 1.5 lerde de olan, toyotanın bağıra bağıra sattığı hafif hibrit sistem bu. bu sayede zaten az yakan motor yarım litre civarı azalmış. yani uzun yolda 4 litrenin altını görüryor diyorlqar. bu mantıkla görebilir de. gerçek anlamda dizel tüketimi olacak gibi.
FR donanım yok gibi, style plus ise daha muhtemel. ama FR ile aynı para. FR bulunabilirse çok iyi bir araç olur.
1000 tsı dsg yeni leon var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X