Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.430
Cevap
647
Favori
2.713.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seramik kaplama genelde sıfır araçlarda 800 TL, kullanılmış araçlarda 1200tl mertebesinde.
    Bama sorarsanız gereksiz bir uygulama.
    İlk taş gelmesinde, eeee seramik vardı ne oldu diyeceksiniz.

Seramik, ince dal çizimleri, hafif yabancı madde sürtmeleri kaynaklı vernik çizimlerini engeller.

Seramik mucizevi aracı her darbesen koruyan bir uygulama değildir.
    Uygulama olarak da pasta cilaya benzer.

Özellikle İstanbul da bu tip uygulamalar para tuzağından başka birşey değil.
    O araç, 3guj sonra her türlü çizilecek.
    Seramik değil marstan yeni element getirseniz yine çizilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi. Arac kirlenmiyor. İlk yağmurda tertemiz oluyor. Hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustimi

Dostum ben yaptırmadım ki.
    Adamlar hediye ettiler.
    Ama normalde 800 TL ye yaptıkları işlemi bana 1250 tl ye hediye ettiler. Parasını bana ödettiler. Ama ikramımız dediler.

Uç kagitciligin kitabını yazar bizim milletimiz.
    Eski 3008 ımın ruhsat fotokopisini istediler. Size sürprizimiz var diye. Sonra tüm bu işlemleri hediye gibi sundular.

Meğer sabit müşteri indirimini benim adıma almışlar. O para İLE bu işlemleri yapmışlar.

Baykaralar Peugeot farkı. Baykaralar Bayrampasa da. Siz de deneyin!

seramik kaplamayı banada hediye ettiler ama benim bir önceki aracım pejo değildi, 2500 tl indirim yapmayıp bunu yaptılarsa ayıp etmişler gerçekten.
  • Eşim haksız yere işten çıkarıldığında ise iade davası açtık. Yıllar sürdü kazandık. Her açıdan haklıydık. Buna rağmen o kadar çok kaybımız oldu ki hukuk sistemine inancım kalmadı. Yoksa adamları yaptıkları hırsızlıktan dolayı dava ederdim. Peugeot dan benim adıma aldıkları 2500 TL'yi kafalarına göre masraf gösterip cebe indirmişler.

İste arada bir yazıp rahatlıyorum. Gecmiş sayfalarda bayagi bir ayrıntılı anlattım.

Şikayet var, forum siteleri, otomotiv portallarında yayınlattım. Hırsım biraz geçiyor.

Hak hukuk aranacak bir ortamda olsak emin olun dolandırıcılıktan adamların bayi ruhsatını bile askıya alırlar. Çünkü peugeot nun aracım icin kestiği fatura ortada. Bunlar da aradaki 2500 e naylon fatura kesmişler. 2500 tamamlansın diye 1250 seramik kaplama 250 cam su kaydırmazlik falan fatura denkleştirmişler. " Ayıp etmişler " sözü yetersiz kalır.

Bu arada fotolarda fark ettim aracımda ilk yapmam gereken değişikliği hala yapmamışım.

İlk fırsatta BAYKARALAR peugeot plakalılarını Sökmem gerek. Hele su yağmur kar bir geçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustimi

Beyaz buyucu Gandalf gururla sunar

Son egzoz bükücü

hocam başından beri takip ediyorum valla helal olsun yılmıyorsun. evde biraz yapay duruyodu fakat takınca orjinal durmuş. tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Aracı eleştiren herkese trol demeyi bırakıp nedenlerini anlamaya çalışsanız belki ortaya çıkabilecek sorunları daha evvel tespit etme şansınız olur. Teneke diyenin de bi gerekçesi vardır belki. Belki haklıdır kendince. Ayrıca gelip olumsuz konuşan herkese "kıskanıyorsun" ya da "alacak paran yok ondan kötülüyorsun" muamelesi yapılması çok itici.

"Teneke" bir eleştiri değil aşağılama ifadesidir nokta.

• Mustimi hocamın aldığı ledlerden bende sipariş ettim gece görünüşü bu şekilde. Takmak isteyenler kolayca takabilir. Sadece ampulü çıkartırken ampulün dibinden tornavidayla dışarıya doğru itmeniz gerekiyor elle cekemiyorsunuz. Ledlerden yanmazsa ledi çevirip takin yanacaktir. Her ihtimale karşı araç çalışmıyorken bu işi yapın.

Kaucuk paspas soranlar oluyordu. Bayiden aldığım orjinal kauçuk paspaslar. Fena değil ama sanirim havuzlu gibi her yeri kapamıyor. Havuzlu kaucuk paspasi hic gormedigim icin bu kadar karsilastirma yapabilirim. Hali paspas kıyamadığım için idareten kauçuk istiyordum bayiye gelmişti fiyatada 82 TL dedi aldım.iş görüyor mu fazlasıyla görüyor. Fiyatına göre orjinal olması sebebiyle fazlasıyla iş görüyor. Şoför tarafının resmini bulamadım. Tek sorun orada gaz pedalınin altı boş kalıyor. Peugeot bilerek orayı kapatmıyor sanırım havuzlularda da aynıymış çünkü. Nedendir bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mollason -- 29 Aralık 2016; 22:50:56 >

• Bu arada aksesuarların fiyatları çok yüksekten geliyor. Sadece krom ayak koyma yeri 150-200 civarı dedi. Pedallarin tanesine 110 civarı dedi. Yuh dedim. Adamda şaşırdı fiyatlara :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mollason -- 1 Ocak 2017; 23:31:29 >
  • Farklı ebatta lastik düşünenler için güzel bir hesaplama aracı
    play.google.com
    Tire Expert - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.stephenzone.tireexpert

• quote:

Orijinalden alıntı: antiokheia

quote:

Aracı eleştiren herkese trol demeyi bırakıp nedenlerini anlamaya çalışsanız belki ortaya çıkabilecek sorunları daha evvel tespit etme şansınız olur. Teneke diyenin de bi gerekçesi vardır belki. Belki haklıdır kendince. Ayrıca gelip olumsuz konuşan herkese "kıskanıyorsun" ya da "alacak paran yok ondan kötülüyorsun" muamelesi yapılması çok itici.

"Teneke" bir eleştiri değil aşağılama ifadesidir nokta.

Birde milleti çocuk yerine koymaları yokmu, teneke deyip sonrada vay efendim burdakiler eleştiri kaldıramıyomuş, kafaları güzel heralde chr forumuna bir göz atmıştım bitane kaza yapınca yanan chr vardı adamın biride demişki tam hatırlamıyorum ama ben almayı erteledim güvenim sarsıldı gibisinden bişey demiş adamı linç etmişler. Burdada teneke diyip ondan sonrada biz eleştiri kaldıramıyor oluyoruz. Terbiyem müsade etmez ama ben chr forumunda teneke desem toplu linç ederler Eleştiri yapanla art niyetli arasındaki farkı ayırt etme becerisine sahip herkes.

• mustimi kullanıcısına yanıt
    Hocam gayet guzel olmus bir de on tampon olayini cozerseniz bu is tamamdir

• antiokheia kullanıcısına yanıt
    Yahu adam size hakaret etmemiş, küfretmemiş.. Peugeot'un ürettiği araca teneke demiş. Malın aşağılanması diye bişey olabilir mi allah aşkına? Bunun manevi bi değeri de yok ki.. Araba işte altı üstü. Teneke dendi diye teneke olmaz. Siz beğenip almışsınız methiyeler sıralarsınız, öteki gidip bakıp 100 tane kusur bulmuştur "çöp" der. Herkesin kriteri, beklentisi farklı. Bi mala çöp demek de teneke demek de eleştiridir. Ortada ruhu ya da manevi anlamı olan bişey yok ki bu sözler aşağılama, hakaret vs. olarak nitelendirilsin. Çok büyütüyorsunuz.

• şahinler Ş kullanıcısına yanıt
    Egzoz uçlarını da altına girmeden sökeyim dedim. Ne kadar uğraştıysam mümkün olmadı. Ne zaman ki altına girdim hemen çıktı parçalar.

Ön tampon altında da durum ayni. Kolay teslim olmuyor. O üst baş bir batacak arkadaş.
    Ne zaman ki aracın altına girerim o parça da çıkar. Bu arada krom boyaya çok laf ettim ama on tarafı da bunla boyarım. Dediğim gibi astar sağlam olacak ki yüzey pürüzsüz olsun. Çıraklık dönemi egzozlarda kalfalık ön tamponda

• aracın kasa tasarımı çok iyi. 16 inç lastikler yakışmıyor ama bu araca. 17 ya da 18 inçle daha şık durur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 29 Aralık 2016; 23:12:1 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    1- Şuanda sınıfında daha iyisi yok.
    2- Araçta fazla oyuncağı seven biri değilim, önceliğim yürüyen kısım. Ancak bu araçta ne kadar yürür? O yüzden biraz oyuncak olsun. Şimdi baktığımızda, suanda kullandığım eşimin şirket aracı range rover discovery geçtiğimiz hafta arka kamerası donduğu için, arkamda ki araca çarptım. Discovery 500,000tl'lik bir araba ama görüyorsunuz ki bunda bile digital aksam da sorun olabiliyor. 3008'inde olması normal. Zaten başından beri hep söyledim, çok oyuncak var bir sorun çıkartır diye.
    3- Japon araçları ruhsuz bir yapıya sahip. Sorunsuz olmasının sebebi de yıllardır değişmeyen teknolojisi. Nissan için konusmuyorum, nissan denilen araba motoru reno, plastiği toyota. Durum, yıllardır değişmeyen teknoloji ( kapı kilit düğmelerinin 95 model toyotada kullanılan la aynı) olmasından kaynaklanıyor. ''Sorunsuz denilen yıllardır değişmeyen teknoloji'' Peugeot'ya baktığımız da sınıfındaki en güçlü rakiplerin halen 1,2 105 110 hp gibi komik rakamlarla güç elde ettiği motorlarla uğrasırken 1,2 130 hp'lik bir motorla piyasaya çıkıyor. Ayrıca en güçlü rakiplerinden de daha ekonomik ve daha performanslı. Üst segmentte sunulan insanımızın ''premium''diye takla attığı bmw ve mercedesin coğu modelini patatese çevirebiliyor)

Maalesef 5,5 aydır 196 (sayılmayanlarla beraber 206) ülkenin bulunduğu dünyada neden burası, neden başka bir yer değil de burası diyerek üzülüyorum. bu yüzden de hiç kimsenin fikri umrumda bile olmuyor.

• quote:

Yahu adam size hakaret etmemiş, küfretmemiş.. Peugeot'un ürettiği araca teneke demiş. Malın aşağılanması diye bişey olabilir mi allah aşkına? Bunun manevi bi değeri de yok ki.. Araba işte altı üstü. Teneke dendi diye teneke olmaz. Siz beğenip almışsınız methiyeler sıralarsınız, öteki gidip bakıp 100 tane kusur bulmuştur "çöp" der. Herkesin kriteri, beklentisi farklı. Bi mala çöp demek de teneke demek de eleştiridir. Ortada ruhu ya da manevi anlamı olan bişey yok ki bu sözler aşağılama, hakaret vs. olarak nitelendirilsin. Çok büyütüyorsunuz.

Bizim birşey büyüttüğümüz yok. Malın aşağılanması değil mesele. İnsanlar bir seçim yapmış. Teneke denmesi bu tercihin de aşağılanmasıdır bence. Birisi oturduğunuz ev için "bu ahırda mı oturuyorsun" derse sadece fikrini belirtmiş, eleştirmiş mi olur, belki haklı yönleri var mıdır? Yoksa incitmek mi istemiştir. Teneke demekle tabiki teneke olmaz. Benim araçla ilgili kimsenin ne dediğiyle, düşündüğüyle ilgilendiğim yok ancak çok iyi niyetli görünmeyen bir yorumun normal bir eleştiri olarak gösterilmesinedir itirazım. Umarım meramımı anlatabilmişimdir...

En kisa zamanda on tamponu da bekliyoruz hocam...
    ben de bu olaya el atmayi dusunuyorum bulacagim ilk firsatta...

• aracın euro ncap puanı 86.

90 üstü olmalıydı diye düşünüyorum.

şehiriçi için ideal ama şehirdışı için yüksek hızlarda güvenemem açıkçası.
  • Arkadaslar sunlara cevap yazmayalim ben az once yazdim pisman oldum niyetleri forumumuza olumlu birsey katmak degil sadece mide bulandirmak biz sadece araclarimizla olan paylasimlarda bulunalim saygilar...

Parçaları görünce umutsuzdum nasılsa boyanın üzerinede krom kaplanır diye düşünmüştüm ama takınca resmen süper olmuş tebrikler

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.