Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63.917
Cevap
647
Favori
2.654.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bişey sormak istiyorum. Şimdi yıl sonu bütün arabalarda kampanyalar başlayacak ..11-12. Aylar.. bu pejo için bi handikap olmaz mı?
    Ve 3008 çıkınca bu yıl sonu indirimlerine muhtemelen girmez acaba nasıl bi stratejik hamle yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 model yılında fiyat artırırlar.Satış istenilenden az olursa sene sonu kampanya ile eski fiyata hatta daha düşüğüne inerler

• Bende bugün kapora verdim. Ekim ortası araçlar gelecekmiş. Bekleyip göreceğiz artık.
    Bayide eski 3008 inceledim, 508'den sonra içi biraz basık geldi bana özellikle arka taraf. Umarım yeni kasa daha geniştir.

• duyduğuma göre , yıl sonu indirimlerinin lansman fiyatından aşağı olmayacağı şeklinde.
  • Ben 3008 i xtrail yada crv gibi buyuk saniyodum. Meğerse değilmiş..
    Bende diyirum en az 140 doldurursan 160 eder diyodum. Megerse bi segment düşük kadjar gibi qq gibi bir araba 4x4 yok motor hantaldir. 12 saniyede hizlanmakta. Ruzgara direnci 30 ci dir. 200km yi gormez yia. Elektronik cogaldikca.. agriza verir. 120den fazla vermem gt line. Kadjar full 108 bin.. trafik asistani yok yok baba 120 bile cok..doldurunxa 130 u gecmemeli bu araba ufak ya. Sekline aldanmayin. Servis kazansin mantigi

• Ya yok 130 a dolacaksa kadjar alirim. Az yakar cok kacar kolay satilir 108 girtlak dolu

• kmlb K kullanıcısına yanıt
    Bu yıl sonu zaten lansmandan aşağı inmez.Önümüzdeki yıl sonu ne olur bilmiyorum.
    Peugeot satış fiyat politikasını elindeki araç sayısına göre yapıyor.Fransadan az araç verirlerse fiyat hep yüksek kalır.

• antalya havalimanı bayisi
    valla yok yok yani içerdeki hava kalitesini karar verip gerekirse iç besleme dış besleme olarak ayarlıyormuş bu bile var yani :D

fiyatlarada 100-140 arası bekliyoruz dediler

aramadım bu arada giderek öğrendim

Birde kimsenin dikkatini çektimi bilmiyorum düne kadar pejonun kendi sitesinde katalog vardı 3008in an itibariyle yok sanırım yeni bişeyler yüklicekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM_K

antalya havalimanı bayisi
    valla yok yok yani içerdeki hava kalitesini karar verip gerekirse iç besleme dış besleme olarak ayarlıyormuş bu bile var yani :D

fiyatlarada 100-140 arası bekliyoruz dediler

aramadım bu arada giderek öğrendim

Birde kimsenin dikkatini çektimi bilmiyorum düne kadar pejonun kendi sitesinde katalog vardı 3008in an itibariyle yok sanırım yeni bişeyler yüklicekler

Anladim hocam

• kmlb K kullanıcısına yanıt
    O zmn lansman fiyatı en iyi fiyat olacak gibi..

• Hay masallah.. abi dizel yiaa az kullananda cok kullananda dizel almali 60 km yolu 15 tlye gisiyorum dizelden trafiksiz kasabada.. 100kmde 6 litre yakıyor
    E tuscondan benzinli 30 tl yakacak..
    Gidecegin isi kurtarmıyor. Gezmek amacli saga sola gitme yalan olur tusconda bide araziye girme sevdasi varki tam iptal eder. Gezi zewkini. 177 beygir uzun yolda basaykm drsen sehir ici gibo yakar ben tusconu eledim elegini eledim. 1.4tsi bile cok yakiyor. Kaldiki tuscon 1700kg 1.6dan off diyorum. Benim araba 11 litre yaksa cekrr silahi kaportasindan vururum. 177 beygir merakim olsa dizel 2.0 alirim vergisine deger gücü yakisi. Diyorum ben katilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Hay masallah.. abi dizel yiaa az kullananda cok kullananda dizel almali 60 km yolu 15 tlye gisiyorum dizelden trafiksiz kasabada.. 100kmde 6 litre yakıyor
    E tuscondan benzinli 30 tl yakacak..
    Gidecegin isi kurtarmıyor. Gezmek amacli saga sola gitme yalan olur tusconda bide araziye girme sevdasi varki tam iptal eder. Gezi zewkini. 177 beygir uzun yolda basaykm drsen sehir ici gibo yakar ben tusconu eledim elegini eledim. 1.4tsi bile cok yakiyor. Kaldiki tuscon 1700kg 1.6dan off diyorum. Benim araba 11 litre yaksa cekrr silahi kaportasindan vururum. 177 beygir merakim olsa dizel 2.0 alirim vergisine deger gücü yakisi. Diyorum ben katilirmisiniz

Haklısınız da hocam donanımda çok önemli 4x4 ü subaru land rover gibi iş görmeyecektir dediğiniz gibi
  • Simdi 2ci el kaygısı yasiyirum. Tuacon ile mersedes 10 yasina gelsin meraedesin muaterisi var tuscon elde kalor yada yuzde 30 daha deger kaybi

• 2ci el olarak. 3008de kaygiliyim. Ic m3kanda şatafat cok elektronik cartcurtlar 2ci elde para etmemektedir.hatta tercih edilmez. Bir sanrof bozuldu 1 milyar istediler benden. Ayak turnagi kirmis. Komole mekanizma giydiriceklermis. Gibi.. gibi..
    Ama al c200d.. tabiri caizdir. Ölüsü duruşu paradir.
    Simdo bana kimse 2ci el umurumda demesin. 160 bin verdimmi geri dönüşünü düşünmeyecek. Kadar kolay değil kazanmasi

• Yaani bmw 3.20ed benzin herzaman satikir benzinli..
    Ama tuscon eldr kalır

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    Tercümanınız bi çevirse de...

• Tercümen iyu çalışmıyor note 7 zaren iade edecem doye auarlari ile oynamadim

• Şu andaki 3008 kasaya ciddi indirimler sunuyorlar sizce alınırmı?
  • shener kullanıcısına yanıt
    Alınır tabii şu an ki fiyat olarak 92.500 e alınacak arabalara bakin bence oldukça iyi ..hem donanım hem dizel otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 25 Eylül 2016; 20:02:28 >
  • Feling gi kaça bırakırlar acaba bende şu an 2011 premium pack var

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.