Çavuş
18 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkdaşlar yurtdışına çıkışla ilgili 2 sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

Şirket arabası ile yurtdışına çıkacağım
1 - Şirket ortağıyım , ve şirket müdürüyüm genede kendime vekalet vermelimiyim yoksa şirket evrakları yeterli mi?
2 - Ukraynaya gideceğim (feribot ile arabayla beraber denizden) elimdeki vekalet yada şirket evrağını, ukraynacaya yada rusçaya yada ingilizceye çevirtirmem gereklimi. ?

Bilenler paylaşırsa sevinirim tsk
Arkadaşlar euro dolar zamlar vs derken oto piyasasının hali belli ama genede önümüzü bu günden daha aydınlık görmediğim için bu fiyatlarıda ilerde arama ihtimalimiz olduğu için
bir araç bakıyorum.

Aralık kampanyaları sizce başladımı ne alemde ?
Bilgisi olan ve sıfır iyi indirime girmiş bir araç fiyatı almış kişiler
tavsiyesi olanlar varmı?
Tsk.
Merhaba bugun 2.el giu bakınırken bayide dizel otomatik sıfır 2016 cam tavanlı çift egzoslu stil 18' jantlı dolu bir araca denk geldm. müdür arkadaşımız 118.000 e ÇOK EFSANE bir fiyat çok karlı olduğunu ve dostane kaçırmamamı söyledi. almayı çok ciddi düşünüyorum bu fiyat sizce nasıl, araçtan genel anlamda memnun kalırmıyım ne dersiniz
öncelikle ilgilenen herkese tşkler

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-porsche-cayenne-dizel-plakali-ruhsatli-emsalsz-km-345672837/detay

sahibinden ilan no: 345672837

finalin internetten biraz oynak bir firma olduğunu duymuştum ama hiç tanışmadım

fakat burda perte çıkmamış plakalı olduğunu düşünüyorum dedikleri kadar hasarsa en yakın benzeri 250 bin ilan var yani o da insa 230-240 lara 30-40.000 tl avantajlı gözüküyor

daha once bunlarla ticaret yapmış olan veya duyan tavsiyesi olan varmı
Arkadaşlar mazda 3 aldım ağır hasar kayıtlı.

Araba önden kazalı.

Bugun arabayı Antalyada 4 ustaya götürdüm 3 ü farklı şeyi söyledi sizce hangisini yapmalıyım

1. 2500 TL'ye radyatör ön tampon vs sökerim kaput çamurluk tamponu hallederim ve şasideki eğilmeyi düzeltirim dedi
2. 5-6 bin TL tutar çünkü motorun altı gözükmüyor ve yüzde 90 orada da eğiklik vardır dedi motor komple inecek dedi böylece 1. opsiyon biraz yanlış geldi çünkü gerçekten bende bakınca ön tarafın sökülmesiyle ulaşılamayacak eğiklikler gördüm
3. 3üncü ise bu aracın şasi sinde yamukluklar var ama ciddi düzeyde değil yaparım diyen paranı alır bişey yapmaz istiyosan rot balanscıya gidelim dedi. gittik rot balans sıfıra yakın kayma olur hata yok dedi.
Yani bu 3üncü ustanın dediği sizce doğru olabilirmi
Sürüş güvenliğin rot balansın düzgün çıkıyorsa ve şasi birleştiği tampon içi demirin adam akıllıysa bozulmaz dedi

fikirlerinizi bekliyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.434 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 125 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.