Yan basamak bilmem ama cam citasi omsa marka alip kendiniz yapabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (2365. sayfa)

-
-
Arkadaşlar selamlar, instagram da özellikle çok görüyorum, ekstra tema yükleme menüde gizli özellikler açma vb. bunlardan yaptıran oldu mu?
Araca bir zararı olurmu?
-
Yazılımsal her türlü müdahale "potansiyel garanti dışı" işlemdir.
Yapılan işlem Telekodlama diye geçer, PSA nin kullandığı cihaz (intenrtten alınabilir) ve ilgili yazılım ile (el altından yöntemi) bu işlemler yapılıyor..
Teorik olarak zarar verecek bir durum yok ve lakin işler ters giderse servis tarafından garabti kısmında sıkıntı olur..
Bunu bilerek tabi ki yaptırabilirsijiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar telekodlama ile illgili #https://www.youtube.com/c/PSADiagboxTR/featured böyle bir kanal buldum belki fikir verebilir
-
-
-
3008 almayı düşünüyorum 2019-2020 model inşallah. Uzun süredir bakiyorum ancak atıyorum allure dynamic pakette çarpişma önleyici özelliğinin olduğu belirtilmiş ilanda başka bir ilanda yok denmiş.satış birimini arayip sordum her allure dynamic pakette olmayabilir arabanın menüsünden bakmak lazım expertiz de tam anlayamayabilir dedi.benim önemsediğim bir kaç özellikten biri çarpişma önleme. Bazı active sport pack paket ilanlarında da özelliğin olduğu yazılmış. Bu konuyu çok anlayamadım. Hangi pakette var yok diye. Önemsiyorum bu özelliği ancak deneyimleyen kişilerde yorum yaparsa sevinirim. Konu içeriğinde vardir bu duruma cevap belki ama bulamadım. Acemice sormuş olabilir soruyu yardımcı olanlara teşekkürler.
Dynamic paket Türkiye paketi değil sorun orda başlıyor. Pandemi de Avrupa da siparişe göre üretilen ve gideceği ülkedeki kısıtlamalar nedneiyle tr ye gelen araçlar. Her biri farklı donanım icerebiliyor standart yok. Satış birimi doğru söylemiş. Radar varsa tampon da kesin çarpışma önleyici vardır. Ama radar yoksa yoktur diyemeyiz zira radarsiz araçlarda da belli bir hıza kadar kamera ile desteklenen carpisma önleyici sistem olabiliyor. Hiç olmayanlar da var. Bunu kendiniz de test edemezsiniz ekperistz firması da anlamaz ilgisi yoksa var der geçer yok der geçer..
Menüden kendiniz girip aktif/pasif edilebiliyor mu diye bakmanız en sağlam yöntem.
Active deki sistem radarsiz olan yüksek ihtimal.
İkisi de acil fren yapıyor sadece devreye girdiği max hız limitleri farklı. Radarli olan daha yüksek hızlarda da devreye giriyor ve yüksek ihtimal daha hassas çalışıyor kameralı versiyona göre. Zira kameralı olan görüntü işleme ile frene müdahale ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Nisan 2021; 23:33:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birde çarpışma önleme sisteminin menülerinde yanlış hatırlamıyorsam yakın/normal/uzak diye de bir ayar vardı oda belki referans olur -
Avrupa paketi olan dinamik modellerde örneğin aktif modelde hiç beklemediğiniz özellikler olabiliyor ....Örneğin adaptif cruse kontrol olan, aktif şerit takip olan, güvenlik plus paket olan araçlar olduğu gibi bunların hiç biri olmayan araçlarda var...o nedenle alınacak araca paket olarak değil ne tur özellikleri var diye bakmak lazım. Eğer allure, aktif dinamik olup güvenlik plus paket varsa çarpışma önleyici sistem vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanlı84 -- 22 Nisan 2021; 1:26:20 >
Yakın uzak adaptif cruse kontrol sistemi olanlarda var diye biliyorum. Çarpışma önleyici de böyle bir şey yok diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: essiz88
3008 almayı düşünüyorum 2019-2020 model inşallah. Uzun süredir bakiyorum ancak atıyorum allure dynamic pakette çarpişma önleyici özelliğinin olduğu belirtilmiş ilanda başka bir ilanda yok denmiş.satış birimini arayip sordum her allure dynamic pakette olmayabilir arabanın menüsünden bakmak lazım expertiz de tam anlayamayabilir dedi.benim önemsediğim bir kaç özellikten biri çarpişma önleme. Bazı active sport pack paket ilanlarında da özelliğin olduğu yazılmış. Bu konuyu çok anlayamadım. Hangi pakette var yok diye. Önemsiyorum bu özelliği ancak deneyimleyen kişilerde yorum yaparsa sevinirim. Konu içeriğinde vardir bu duruma cevap belki ama bulamadım. Acemice sormuş olabilir soruyu yardımcı olanlara teşekkürler.Gereken cevaplar yazılmış, ufak bir ekleme yapayım.
Adaptif Hız Sabitleyici olan ve olmayan çarpışma önleyiciler arasında fark var. ACC olanda radar var ve duruyor, diğeri ise radar ile değil, kamera ile çalışıyor, radar olan kadar güvenmezseniz.
-
O ayar acc için geçerli.
Çarpışma önleyici de mesafe ayarı bulunmaz. Var/yok..
Aynı yoldan geçtim, bir ay boyunca özelliklere baktım. Emin olun her araç birbirinden farklı, dynamic olanlar tam bir kaos. Özelliklere bakıp almalısınız, model adına hiç bakmayın. Allure dynamicler gördüm active gibi, bazılarıda gt line dynamic gibi... İhtiyacınız olan donanımları berlirleyip ona göre araştırın.
-
Hocam bende guvenlik paketini içeren allure dynamic var çarpışma önleyici menüsüne girildiğinde arkadaşın dediği gibi yakın orta uzak seçenekleri çıkıyor. Hangisini seçerseniz ona göre bir mesafeden yakında araç, frenleyiniz gibi uyarılar veriyor. Aracimda acc yok.
merhabalar, sizlere danışmak istediğim bir konu var. 3008'den sonra yeni 208 ile devam ediyoruz 2. araç ile. henüz aracı almadık, ancak kapora ödedik, şase numarası var elimde ancak service box'a girince şase ile sorgulayınca özellikler kısmı için para istiyor. İlk seçenek ile üye oldum acaba nerede yanlış yaptım, neden göremiyorum özellikleri?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24-11 -- 22 Nisan 2021; 13:51:13 > -
Tekrar bakayım
-
Aynen, ben de izledim videoyu, 1.6 atmosferik otomatik araç, fiyatı fotoda da gözüküyor 296bin.
Hayatımda gördüğüm en kötü fiyat/performans oranına sahip araç diyebilirim, içi dışı motoru her yeri kötü.
Bizim milletin sedan hayranlığına oynamışlar ama yine de buna bu fiyatı verip alacak birini bulabilirler mi çok merak ediyorum.
-
Bence Hyundai mesaj vermiş.
Siz ancak bu aracı alabilirsiniz bu paraya Türkiye de demiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Nisan 2021; 18:28:41 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X