Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (2178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
63.697
Cevap
648
Favori
2.619.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21762177217821792180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada geri vites beyaz ışık İçin canbus destekli ampül Tavsiyesi olan Yada direkt link tavsiye edebilen olabilir mi?

sayın melodramm ? Siz daha önce bu konuda bir paylaşım yapmıştınız sanırsam ama tekrar destek olursanız sevinirim .

zira gece geri aydınlatması hakikatten çok kötü

• ozok123 O kullanıcısına yanıt
    Tiguanda normalde hep otomatikte tutabiliyorsun, istediğinde de kapatabiliyorsun, off modu var. Öyle ön cam buzluyken ya da ıslakken arabayı çalıştırır çalıştırmaz da hareket etmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • airwolf26 kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibi halledilebilir tampon değil de far benim için önemli tamiri olmaması durumunda değiştireceğimi sanmıyorum çok pahalı kaskodan da hasar kaydı falan oluşsun istemiyorum

• Bu aracın benzin ve dizel yakıt kullanımında uçurum var mı? Benzinli modeli üzer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OOgg O kullanıcısına yanıt
    Siz önce autoking gibi yerlere danışın sonra internette far çatlağı tamiri gibi konulara bakın derim
    Birde far ayaklarına baktırın kırılmış olabilir , tamiri var ve çok kolay

• devilish_ kullanıcısına yanıt

Yok arabayı park ettim. Tekrar çalıştırdığımda dili fransızca oldu.

• Den57 kullanıcısına yanıt
    Üzmez aksine keyif verir.

• OOgg O kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

• the__jackals T kullanıcısına yanıt
    Mayıs 2019 da aldığımdan bu yana bana da 1 kere oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Den57

Bu aracın benzin ve dizel yakıt kullanımında uçurum var mı? Benzinli modeli üzer mi?

Ayda 2000-2500 km ve uzeri yapiyorsaniz diesel in farkini cok net hissedersiniz.

• vess V kullanıcısına yanıt
    Bazen bağlantı zor olabiliyor, sizinki hiç bir telefona bağlanmıyorsa başka bir sorun vardır muhtemelen de, ben kendi tecrübe ettiğim olayı yazayım:
    Aracı eşim ve ben kullanıyoruz, ikimizin telefonun da aracın bluetooth kaydında var. Uygulama benim telefonumda yüklü, eşim ile bindiğimde araç benim telefonuma bağlı olsa bile uygulama araca bağlanmayabiliyor. Bu durumda eşime telefonunun Bluetooth unu kapatmasını söylüyorum ve böylece bendeki uygulama araca bağlanıyor.
    Konu dışı farklı bir olay:
    Ayrıca aracımda wi-fi özellikli bir araç kamerası kullanıyorum, bazen kameraya bağlanmak için kendi telefonumda Bluetooth kapatmam gerekiyor.
    İyi forumlar.

• vess V kullanıcısına yanıt
    2019 Haziran' da teslim aldığımda çalışmıyordu. Temmuz da aracın yazılımına güncelleme geldi ve çalışmaya başladı. Ta ki geçen hafta MyPeugeot uygulama 1.26 güncellemesine kadar normal bağlantı kuruyordu. 1.26 güncellemesiyle bağlantı kuramamaya başladı bende 1.25 i geri yükledim, şimdi çalışıyor.

• Egea Cross ile 3008 liderlik koltuğunu belkide artık hiç göremeyecek.

Hayaller 3008 gerçekler Egea dedik dedik sonunda oldu :)

• Aracım için yeni ekran güncellemesi uyarısı geldi
    Bakalım farkedilir birşey çıkacakmı

• Bana da harita ve ekran güncellemesi geldi 2017 gt line yüklesem mi acaba

• Harita için smeg ve nac yazılım için rcc ve nac seçenekleri nedir hangisini yükleyeceğiz bilgisi olan var mı bu konuda

• trschumi kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda uygulamasi var indirip giriş yapin flash bellegi bağlayın o herseyi hallediyor. Siz sadece araca takiyorsunuz. Son güncellemeyi bu şekilde yaptım çok rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHSNNSL M kullanıcısına yanıt
    Harita ve ekranı aynı usbye atıyor peki aynı anda mı güncelliyor araca takınca o zaman öyle yapayım bende

• trschumi kullanıcısına yanıt
    Ayni usbye atıyor sırayla güncelliyor.
    Peugeot Update uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHSNNSL -- 4 Kasım 2020; 21:55:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selâm, 2020 model 1.5 allure dynamic 10 bin km de araç, yarı deri koltuklar, kapı içleri deri, ambiyans iç aydınlatma, otomatik bagaj, şerit takip, çarpışma önleyici, kör nokta uyarısı, navigasyon,uzun far asistanı,tavan barları,geri görüş kamerası donanımı var.
    Genel formu iyi aracın sadece arkada yük taşınmış ufak tefek deforme olmuş. 343 bin e anlaştım. Ne dersiniz Exper deyim şu anda. Bir şey çıkmazsa almayı düşünüyorum. Renk tekno gri. sunroof, grip control ve kablosuz şarj yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk_80 -- 5 Kasım 2020; 11:18:8 >
  • 
Sayfa: önceki 21762177217821792180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.