Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1823. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
18 Misafir (11 Mobil) - 7 Masaüstü11 Mobil
5 sn
64.699
Cevap
642
Favori
2.811.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18211822182318241825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smoc76

Yalnış bilgi hocam, ben sonradan yaptırdım. Reklama girmesin ilgilenen arkadaşlar özelden yazarsa detay veririm ama yapan firma şu anda birçok peugeot bayisi ile de anlaşması olan ve Türkiye de bu işi en yoğun olarak yapan firma. Aynı zamanda vakumlu kapı sistemleri de yapıyorlar.

Yaptırmayı düşünen tüm arkadaşlar icin detay bilgi vereyim, bagaj ayak sensörü var ve ayakla açılıyor. Benim araç 2020 model 1.5 dizel prime edition anahtarsız giriş olduğu için araç kilitli iken anahtar cebinizdeyse ayağınızı uzattığınızda aracı ve bagajı açıyor orjinalinde olduğu gibi. Bunun dışında bagajı arkadaki bagaj açma butonundan da açabiliyorsunuz ayrıca araç içine de buton koyuyorlar onunla da aracın içindeyken bagajı açabiliyorsunuz. Bagajı kapama ise ister ayağınızı tekrar uzatarak ister bagaj içindeki butondan ister aracın içerisine konan butona basarak oluyor.

Benim bildiğim orjinalinden tek farkı kumanda üzerinden açıp kapama yapılamaması bunun sebebi fabrika çıkışı bagaj kapağı elektrikli olmayan modellerin anahtarının üzerinde bagaj açma tuşu yok.

Birde bagaj içinde orjinalde 2 tuş var biri bagajı kapamak biri de ayak sensörünü açıp kapamak için. Sonradan yapılanda sadece 1 tuş oluyor bagajı açıp kapamak icin. Ayak sensörü için tuş olmuyor ama gerekli olduğunu da düşünmüyorum kim ayak sensörünü kapamak ister ki ?

Yaptıracak arakadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum hayatı kolaylaştıran arabaya konfor katan bir olay.
    Yeri gelmişken bu mesajı hatırlatayım. Anahtarsız girişli araçlarda sanırım araç kilitliyken de açılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresinbabasi -- 5 Mayıs 2020; 8:56:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smoc76

Evet hocam benim bulduğum çözüm aynen bu.
    Malum karantina günlerinde evdeyiz alışveriş ihtiyacı da çok oluyor bu aralar :))

Yalnızım eve geldim aracı park ettim, bagajda eşyalar çoksa elim dolacaksa araçtan inince öncelikle kapıdaki butondan kapıları kilitliyorum. Sonrasında bagajı ayağımla açınca sadece bagajı açıp diğer kapıları açmadığı için eşyaları alınca ayağımla bagajı tekrar kapatıyorum işlem tamamdır.
    Araçtan uzaklaşınca araç tüm kapı ve bagajı otomatik kilitlemiyor mu zaten?

1. Orjinal sistemde direksiyon sol alt bölümde sürücü için 1 tane tuş var 2 değil. O da iki kere basarak bagaj içeriden açmak için.. Ayakla açmayı iptal etmek için fiziksel tuş yok, ayarlardan iptal edilebilir. (kalıcı iptal eder siz değiştirinceye kadar)
    2. Araçtan uzaklaşınca otomatik kilitleme 3008 de YOK. Sonradan takılani bilemem ama orjinal elektrikli bagaj da, kapı içindeki yeşil led li tuşa basıp aktif ettikten sonra(her seferinde basmanız gerek hafızalı değil (2020de değişmediyse) , ayak sensörü ile bagaj kapatırsanız kapılar da kilitlenir.. Basmazsaniz kapıları ve haliyle bagaji kapı üstündeki düğme den ya da anahtar üstünde ki düğme den manuel kapatmaniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Mayıs 2020; 9:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer markaları bilmiyorum ama bu çok saçma olmuş gerçekten : )

Orijinalden alıntı: hdevrim4069

2020 Avrupa 1.2 3008 alanlardan serviste türkiye uyumlu yağ buji taktıran var mı
    Kendileri direk degistiriyor diye duydum.

Şöyle söyleyeyim yağmurlu bir günde evden işe gelip aracı park ettiğimde acaba asfalttan ayrılmadan nasıl off-road yapmış olabilirim dedim. Çünkü arka cama kadar çamur vardı. Kamyon paçalığı gibi itici bir şey istemiyorum ama paçalığı da gerekli görüyorum. Taktırmış olan varsa bilgi verirse on numara olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.2 allure dynamik sonradan kamera takabiliyormuyuz? Bu işlemi yaptıran oldumu

Orjinal kamera ve sistemi sonradan ilave etmek teknik olarak mümkün pratikte maliyet nedeniyle pek mümkün olmayacaktır

Orijinalden alıntı: martin palermo

Konya bayisindeydi bu araç galiba
    Evet konya özkaymak.
    Siz ne zaman sormuştunuz?

Orijinalden alıntı: tweengin

Bende allure dynamic aldım yavuz kardeşimin gtline dan farklı olarak
    full led far
    Otomatik bagaj
    Kablosuz şarj
    Koktuk ısıtma
    Tavan barı falan var
    213 bin TL
    bu fiyatları nasıl alıyorsunuz maşallah çok iyi.. benim aradığım bayiler yok çekiyor ya da yüksek fiyat veriyor

Normal GTLine dan ne farkı var dedim?

Söylediği şu:

Cam tavan
    anahtarsız giriş çalıştırma
    elektrikli bagaj eksik dedi.

fiyat olarakta 285.000 TL dedi. General oto.

Size sormak istediğim başka donanım olarak eksiği var mı ve fiyat olarak nasıl? Alınır mı gtline dinamik?
    an itibariyle malum sitede şahıstan satılık olarak aranan 1200 km ve altı araç sayısı 4519 . Hepimiz araç yokluğundan şikayet ediyoruz ancak inatla da bu alsat yapmaya devam ediyoruz. saygılar.. .
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt
    285 i veren 300 ü de verir. 300 e 1.6 180hp gt line bulursunuz. Bayileri arayın muhakkak

• quote:

Orijinalden alıntı: asadem

285 i veren 300 ü de verir. 300 e 1.6 180hp gt line bulursunuz. Bayileri arayın muhakkak
    Hocam 1.6 benzinliyi aynı paraya da verse almam ben. Benim arabam çok koşacak ben yılda 5-10 bin km için almıyorum dizelden başka arabaya binmem ben.
    an itibariyle malum sitede şahıstan satılık olarak aranan 1200 km ve altı araç sayısı 4519 . Hepimiz araç yokluğundan şikayet ediyoruz ancak inatla da bu alsat yapmaya devam ediyoruz. saygılar.. .
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Saçma pahalı. 2.el gtline alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Saçma pahalı. 2.el gtline alabilirsiniz.
    Doğru pahalı ancak ben tam olarak donanım listesini bilmiyorum internette de göremedim. Burda alan var mı gt line dinamik paket çünkü st nin çok bildiğini sanmıyorum eeee eeee diyip duruyordu telefonda. Başka ne gibi eksikleri var ya da var mı onu öğrenmek de istiyorum.

Birde 2.elde ucuz araç yok o yüzden araştırıyorum.
  • Kapı koluna dokunarak kilitlemeyi sağlayabiliyorsunuz. Ama malesef kapıyı kapayım uzaklaşayım kilitlensin olmuyor

• 
Sayfa: önceki 18211822182318241825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.