Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
64.299
Cevap
651
Favori
2.697.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yüklü programlarda var..açın kapatın..
  • Arkadaslar on camlar ozelikle kapaliyken ara sira cizirti sesleri geliyor mu aracnizdan buaralar bu sesler canimi skmaya basladi sese karsi cok hassasim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ozy. -- 8 Kasım 2018; 19:42:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcellance

Az km yapanlar için bilgi vermek istedim

ben bügün artı garanti uzattım.+3 yıl garatiyi 40000 km ye kadar. 1620 tl satın aldım.yeni çıkmış çoğu bayinin haberi yok yada yeni öğreniyorlar.
    Bu +garantide 40 bin km yi 2 yılda doldursak sorun oluyor mu? Sanırım 3 yıl veya 40 bin km hangisini önce doldurursak şeklinde değil mi?
  • Merhaba 11.11 de aliexpress ten indirimdeyken Viofo A129(ön ve arka kamera..
    aliexpress.com
    US $140.78 42% OFF|VIOFO A129 Duo Dual Channel 5GHz Wi Fi Full HD Dash Cam Camera Sensor IMX291 HD Dual 1080P Car DVR with GPS-in DVR/Dash Camera from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/VIOFO-A129-Duo-Dual-Channel-5GHz-Wi-Fi-Full-HD-Dash-Cam-Camera-Sensor-IMX291-HD/32883947702.html
    ) almayı düşünüyorum. Cihazı kullanan kişiler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Biraz büyük mü duruyor acaba ön tarafta? Diğer alternatif te yaklaşık 47$ a satılan Blueskysea B1W modeli(sadece ön). Aralarında yaklaşık 100$ fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compy -- 8 Kasım 2018; 21:43:4 >

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Bunun için sormuştum, Android auto kullanacağım çünkü. Çocukların yolda dinlediği şarkılar, masallar vs var, onu ne yaparım bilmem.

Bu arada 1.2 puretech benim aradığım bayilerin elinde yok. Dizele yönlendiriyorlar. İkinci elde de araç neredeyse yok. Dizel sport pack alacağız gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen benzinli de kampanya olmadığı için dizele yönlendiriyorlar. Galiba ellerinde benzinli araç stoğu yok.

Sport pack için 161 fiyat aldım ben de.

Yine bunun krom-nikelaj + elektrikli deri koltuk opsiyonlusuna da iyi fiyat aldım. Ama dediğiniz gibi cam tavan ve anahtarsız giriş yok. Prime paket ise pahalı, 175 civarına iniyorlar epey pazarlıkla. Bence yüksek fiyat...

• altunayme kullanıcısına yanıt
    Prime için 175 TL fiyatı, çok özel indirim, dibi gördük vs diye anlatarak bana da verdiler. Siz hangi bayiden aldınız.

İki farkı var sport pack den, cam tavan ve anahtarsız giriş. 15 bin fazla istiyorlar bunun için. 10 bin fark olsa alırım ama bence çok abartıyorlar. 170-172 civarına vermeleri gerekir...

• s700 kullanıcısına yanıt
    Hangisi önce dolarsa benim için gayet yeterli

• Yeni bayi yokbdiyorsa mailerine baksınlar.

• xcellance X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,bir konuşayım st ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • compy C kullanıcısına yanıt
    Viafo129 büyük gibi geldi bana, ben de mini0906 düşünüyorum 102$ 11.11 indirimiyle.

+3 mu yoksa toplamda 3 mu acaba.

Yani 2yil standart garantisi vardı +3 ile beşinci yılına kadar 40bin km'ye kadar mı oluyor yoksa toplamda aracın üçüncü yılına kadar mı.

• Blueye kullanıcısına yanıt
    +3 yıl daha yani toplamda 5 yıl 40000 km
    Ben şu an 11000 km deyim kaldı 29000 km veya 3 yıl garanti süresi.
    Birde +2 yıl 40000 km vardı 1200 tl civarı birşeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcellance -- 9 Kasım 2018; 2:21:14 >
  • Selam arkadaşlar. Yakın zamanda yıllık bakım için fiyat alan varsa miktar yazar mısınız. Ikinci bakımım olacak. Neler yapılıyor bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• Peugeot Artı garantinin farklı seçenekleri varmış. Mevcutta zam gelip, 3700 küsür olan, 2+2 yıl ya da 120000km garanti de hala devam ediyor. Ancak düşük kilometre yapanlar için de seçenekleri arttırmışlar ya da zaten varmış ama bilmiyormuşuz. Açıkçası ben 2+2 ya da 60000km olan seçeneği satın aldım. 60000km'ye zaten 4 yılda ancak ulaşırım.
    İlgilenenler için fotoğraflar ekte. Aynı belgeye peugeot'un sitesinden satış sonrası hizmetler > peugeot garanti > peugeot artı garanti altından ya da direkt şu linkle:https://media-ct-ndp.peugeot.com/file/64/3/arti-garanti-peugeot.471643.pdf
    ulaşabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcellance

Az km yapanlar için bilgi vermek istedim

ben bügün artı garanti uzattım.+3 yıl garatiyi 40000 km ye kadar. 1620 tl satın aldım.yeni çıkmış çoğu bayinin haberi yok yada yeni öğreniyorlar.
    Ben bu konuda servise sordum böyle bir Bilgi bize gelmedi dediler.Bu konuda biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz.Hangi serviste verdiler bu bilgiyi

• quote:

Orijinalden alıntı: vires

Dizeli 100 km de 5 lt yakan aracın benzinlisi 9 lt rahat yakar İstanbul trafiğinde. Dikkat edenler, 90 km sürati geçmeyenler emin olun dizelde o kadar dikkat etseniz yine aynı fark olacaktır. Dizel benzinli olayı tamamen yılda ne kadar km yaptığınızla ilgili. Çoğu kullanıcının ortak fikri senede 15 bin km den fazla yapıyorsanız dizel, yapmıyorsanız benzinli alınması. Başta fazla para veriliyor dizele ama hem kullanırken hem satarken çıkarıyor o farkı.
    1.5 yıldır 1.2 benzinli araç kullanan birisi olarak 7 litrenin üzerini görmedim. Buna emin olabilirsiniz.

İlk aldığımda daha dikkatli kullanıyordum ve 6 civarında ortalamam vardır. Şimdi en neredeyse hiç dikkat etmiyorum ve en son baktığımda 6.4 yazıyordu son 3000 km için.

Uzun yol için en son malatya-gs maçını izlemeye gittiğimde 320 km git gel yaptım. Şehir içi 45 km dolanmışım ki bunun çok büyük bir kısmı maç önü ve maç sonu inanılmaz ağır ilerleyen trafikte oldu. Sayaç eve geldiğimde 5.9 gösteriyordu.

• faj08 F kullanıcısına yanıt
    Bakım fiyatı araştırırken bu garanti işini önce Öztek sancaktepede öğrendim sonra diğer bir bayi aradım hhaberi yoktu. Son olarak hep gittiğim Mepa ile görüştum oradan satın aldım.

Ben de şirketin dibinde ulugöl bayi açıldı yeni, bir oraya uğrayayım bakalım öğlen. Hem ek garanti hem 2.yıl bakımı için fiyat alırım.

Websitesinde +1 ve +2 seceneklerini eklemişler sadece, +2 50bin 1400TL , +2 60bin 1680TL olarak gözüküyor. +3 seçenekleri yok.

Ben yıllık ortalama 10bin yapıyorum +3 50bin veya +2 40bin varsa onlar işime gelir.
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Ben işlemleri yaptırırken diğer servis danışmanı bile yeni öğrenmişti. Sitede haklısınız +3 yazmıyor. İki bayi ile toplamda 4 görüşme sonucunda satın alma işlemini gercekkeştirdim.

• 
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.