hayırlı olsun hocam güzel seçim bende Leon kovalıyorum Fr DSG bekliyorum bakalım. |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (36. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: silversmithAynen öyle. Yıllarca kullanmayı düşünüyorum.
Ben de geçen yıl Golf 8 diye yola çıkmıştım ama ağustosta beklerken 2021'e ertelenince nasip olmadı. DSG halen bir risk olarak gözüküyor tabii. Polo'ya hiç bakmamamın ana nedeni.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihanairStyle plus
Alıntıları GösterHayırlı olsun, kazasız belasız inşallah
-
Risk her zaman, her araçta var maalesef. Araba kullanmak zaten risktir. Hiç masrafı bitmez. :) Ne kadar çok özellik, o kadar risk. Trafikteki riskler ise her arabaya mahsus.
-
Hayırlı olsun.
-
231 bin liradan GT almak isteyen varsa
@nbacıshaquılle
İletisime geçsin tanıdık bayisi varmış 231 binden veriyormuş. Bana yardımcı olacağını söyledi ama ben vazgeçtim bu araçtan almak isteyene yardımcı olacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu durmuş. Sanırım çoğu kişi benim gibi fiyatlar yüzünden bu arabadan vazgeçti.
-
Gecen bayi de Satis temsilcisiyle musteri tartisiyordu...Style donanima 236 fiyat vermisti temsilci, musteri 3 gun ince su fiyati verdiniz almaya geldim,simdi 236 diyorsunuz, musteri kaciriyorsunuz seklinde hararetli tartisma yasandi..Musteri 2 erkekti orta yaslarda..Al satcimi bunlar acaba dedim ama anlayamadim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
231 bin liradan GT almak isteyen varsa
@nbacıshaquılle
İletisime geçsin tanıdık bayisi varmış 231 binden veriyormuş. Bana yardımcı olacağını söyledi ama ben vazgeçtim bu araçtan almak isteyene yardımcı olacağını düşünüyorum.Sari renk ise olur :)
bunlar kimseye 231 den 208 gt vermez bu arada :)
pejo markasini duymak bile istemiyorum
uzun bir süre
arabalari sahane ama satis temsilcileri bayileri çok kotu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 13 Şubat 2021; 23:32:30 >
GT 279 bin olmuş hocam konunun durmasını bırak silinmesi lazım :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-44071F6F6Konu durmuş. Sanırım çoğu kişi benim gibi fiyatlar yüzünden bu arabadan vazgeçti.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-haser-autodan-2020-model-0-km-peugeot-208-tam-otomatik-gtline-903425935/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 15 Şubat 2021; 19:56:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
gt için fiyat yazmışlar ama bayilerde araç yok
-
Hocam olsa alacakmısınız 279 bin liraya b segment bu aracı ? Merakımdan soruyorum.quote:
Orijinalden alıntı: YuRYTRgt için fiyat yazmışlar ama bayilerde araç yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
Hocam olsa alacakmısınız 279 bin liraya b segment bu aracı ? Merakımdan soruyorum.
Alıntıları Gösterengelli indirimi ile alabilirim hocam onu kovalıyorum.Yoksa 280 binim olsa vermem tabiki
-
quote:
Orijinalden alıntı: YuRYTRengelli indirimi ile alabilirim hocam onu kovalıyorum.Yoksa 280 binim olsa vermem tabiki
Alıntıları GösterBugün bayi ile görüştüm bizzat giderek.
231kTL Otomatik 130hp Allure paket satıyorlar.
GT'ler martta üretim bandına girecek en erken Nisan başında gelir dediler.
Bunları duyduktan sonra ben GT'yi beğenmiştim lansman'da 231kTL dediniz kur şu ankinden yüksekti bu esnada nasıl bir durum oldu da daha yeni lansmanı yapılan araç kur düşme eğiliminde iken 280kTL oldu diye sordum. Zaten lansman için çok indirimli satılıyordu şimdi normal fiyatına geldi dediler. GT'ler artık 279kTL'den ucuz olmayacak, çok donanımlı bir araç olduğu için %80 vergi dilimine girmek zorunda kaldı dediler.
Ben de öyle bir zorunluluk yok baz fiyatta muhtemelen 1.000TL bir fark vardır, umarım satarsınız bu fiyattan dedim, almaktan vazgeçtim diyerek ayrıldım. Anladığım kadarıyla GT satmak istemiyorlar.
Oradan çıkıp Opel'e gittim ki zaten biliyorsunuz şanzıman vs aynı.
220kTL'ye Otomatik 100hp Elegance paket Corsa sundular. Donanım özellikleri güzel, mantıklı geldi ama düşünüyorum hala, heralde Mart başını bekleyeceğim.
Hayırlısı.
-
Maalesef gt donanim kur duşse bile %80 vergi diliminde kalacak gibi.Zaten lansmana ozel %50 vergi diliminden satisini yapmislardi. Bunun nedeni aracin full+full olmasi. Bir cam tavanda bile aracin fiyati 14 bin tl artiyor(2008 icin). Insallah gelcek olan gt donanimlilari en fazla 250-255 binden verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 16 Şubat 2021; 17:7:58 >
quote:
Orijinalden alıntı: GürenBugün bayi ile görüştüm bizzat giderek.
231kTL Otomatik 130hp Allure paket satıyorlar.
GT'ler martta üretim bandına girecek en erken Nisan başında gelir dediler.
Bunları duyduktan sonra ben GT'yi beğenmiştim lansman'da 231kTL dediniz kur şu ankinden yüksekti bu esnada nasıl bir durum oldu da daha yeni lansmanı yapılan araç kur düşme eğiliminde iken 280kTL oldu diye sordum. Zaten lansman için çok indirimli satılıyordu şimdi normal fiyatına geldi dediler. GT'ler artık 279kTL'den ucuz olmayacak, çok donanımlı bir araç olduğu için %80 vergi dilimine girmek zorunda kaldı dediler.
Ben de öyle bir zorunluluk yok baz fiyatta muhtemelen 1.000TL bir fark vardır, umarım satarsınız bu fiyattan dedim, almaktan vazgeçtim diyerek ayrıldım. Anladığım kadarıyla GT satmak istemiyorlar.
Oradan çıkıp Opel'e gittim ki zaten biliyorsunuz şanzıman vs aynı.
220kTL'ye Otomatik 100hp Elegance paket Corsa sundular. Donanım özellikleri güzel, mantıklı geldi ama düşünüyorum hala, heralde Mart başını bekleyeceğim.
Hayırlısı.
Alıntıları GösterKendi öngörümü paylaşayım, fikir yürütelim. Fiyat hesabını Allure üzerine 30+ koyarak yapabilirsiniz. Hayalet ekran, cam tavan, full LED farlar (sadece en pahalı donanım farklarını yazdım). Bunun üzerine güvenlik paketi, 17" jant ve multimedya ekran vs farkı da gelecek. Aslında hepsini üst üste koyduğunda 40+ oluyor. Ancak diğer tarafta 230'a en full Corsa veriyorlar ki GT'den tam olarak ne eksiği var bilemiyorum (güvenlik paketi ekstra sanırım).
Kurlar düşüyor Allure 220 ve altına gerilemesi lazım ancak GT donanımı kırpılmazsa 230'a gerilemesi zor gibi. Ama imkansız değil tabii. 230+10 aksesuar 240'a verseler yine yok satacaklarını biliyorlar. Yani liste fiyatında yapılacak 10bin indirimle 50% dilime sokarlar. O indirimi de +10 akseasuar dayatmasıyla cebe indirirler. Acele araç ihtiyacınız yoksa mart- nisanı bekleseniz birşey kaybetmezsiniz bence.
-
Kur düşüyor peugeot zam yapıyor. Gt dizel otomatik olsa o para verilirde benzinlisi için o para çok. %80 dilime girince o paralara c sınıfı araç alınabiliyor.
-
Merhabalar,
2020 model 208 eski kasalardan almak istiyorum, bir kaç sorum olacak, 2016 model 1.6 hdi active paketini kullanıyorum şuan aracın
1-Dolu paket almak istiyorum ancak signature ve signature dynamic paketleri var dizelde, bunlardan hangisi daha dolu paket?
2- Bazı ilanlarda özel seri signature paket falan yazdığını gördüm farkı ne oluyor acaba, örneğin apple car play ve android auto destekli olanını almak istiyorum ancak bütün üst paketlerde bu özellik var mı yoksa bu özel seri dediklerinde mi oluyor bu özellik?
Çok teşekkürler
Mart ayının son haftası kesin araba alacağım. Açıkçası 208 gt'ye heveslenmiştim ama ilk günlerde 230 bin olan aracı bayilerin 250-260'tan satması sonucu bu markadan tiksindim. Haftalardır araba bakıyorum son hafta son kez bir piyasa yoklaması yapacağım olması gereken fiyatta uygun bir gt bulursam değerlendireceğim bulamassam 2. seçeneğimi gidip alacağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X