Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.548
Cevap
66
Favori
183.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ettiler o konuda iyi kötü bir araç verdiler bu süreç boyunca hep.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar suan pejo yetkili servisinde 15 bin bakimi nekadar yag filtreler vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o1yasin kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce aracım için 15 bin bakım fiyatı sordum. Yağ, yağ filtresi ve polen filtresi değişir dedi. 6 bin tl fiyat verdiler. Hava filtresini söylemediler ama. Bakım yaptıracak olsam hava filtresinide değiştirecem ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

bazen aracı ilk çalıştırmada geri vitese takıp ayağımı frenden çeker çekmez araçta küçük de olsa bir sarsılma oluyor? Nedeni ne olabilir acaba, bilen var mı?

ikinci olarak araç eşimdeyken vitesi p’ye almış ama stop tuşuna basmayı unutmuş, fark etmemiş, araç 40 dakika civarı çalışmış. Sizce araç zarar görmüş müdür? Motorun belli bir süre geçtikten sonra kendi kendini kapatması gerekmez miydi?

• Ümit5725 Ü kullanıcısına yanıt
    hocam aracı stop ederken nasıl ediyorsun ? önce boşa alıp el freni çekip p ye alıyor musun yoksa direk kapatıyor musunuz ? ikinci olarak araç p de çalışır vaziyette bir şey olmaz. rölantide 40dk çalışmış sadece. boşa yakıttan başka zararı olmaz :)

• Önce n’ye alıyorum, sonra el frenini çekiyorum, ayağımı fren pedalondan çekiyorum ve en sonunda p’ye basıyorum

Buna rağmen aracı ilk çalıştırmada R’ye alırken sarsılmasına anlam veremiyorum

Çalıştırırken nasıl yapıyorsunuz hocam ?

P den direk R ye almanızı önermem, motor ısınırken N konumunda el freni çekili şekilde olması daha sağlıklı. Motor ısındıktan sonra R ye alıp bir de deneyin.

Isınmasından kastım aracı çalıştırırken- rölantide 1300 devirden 800-900 devir arasına inmesini kastediyorum (1-2dk gibi bir süre).

• khanstern kullanıcısına yanıt

Motorun soğukluğundan olduğunu sanmıyorum çünkü dün aracı 30 dk kullandım. Motor sıcaktı. Sonra motoru kapattıktan 5 dk. sonra tekrar çalıştırdım. Vites zaten önce n’ye sonra r’ye geçiyor sizin de bildiğiniz gibi.

Üstelik araç düz bir zemindeydi.

yokuş destek sistemim de bazen çalışmıyor araba geiye kayıyor. Var bi sıkıntı ama anlamadım.

Yokuş kalkış sistemi çalışması için frene sert basmanız lazım hocam. O şekilde devreye giriyor. Sert bastığınız halde devreye girmiyorsa bir problem olma ihtimali var

• khanstern kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Sizde hem 208 hem corsa vardı değil mi? Benim 208 e sizinde daha iyi olur demeniz üstüne continental 205 55 16 conti p7 aldım. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Ama aklım hep 17 inc 205 45 17 de. Özellikle dönüşlerde virajlarda araç bana çok yatıyormuş gibi geliyor. Araç gt olmadığı için koltuklarda çok iyi sarmıyor ve viraja biraz sert girince tutunamıyorsun koltukta. Ne dersiniz hocam 17 inc e geçmeli miyim? Jant lastik fiyatları cok yüksek. Ciddi fark eder mi yoksa değmez mi.

• Arkadaslar sizin araclarda da ara sira geç (uzun) marş aliyor mu?

Haftada bir iki gün uzun aliyor marşı.

Aküm sifir.

Artı olarak start stopunda kapalı olması lazım. O devredeyken de arada geri kaçıyor, arabaya biner binmez ilk işim onu kapatmak :)

• o1yasin kullanıcısına yanıt

Hayır ama bujiler yeni ve orijinal mi gerçi araç kaç km de bir de ben yakıtı ilkten beri hep shell vpower alıyorum , akü yeni olduğundan aklıma başka secenek gelmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 2 Haziran 2024; 7:46:15 >
  • Arkadaşlar araca cam filmi taktırdım. Kapının iç plastiğini üst kısımdan söküp tekrar taktılar ama takarken zorlandılar. Şuan hem sağ hem sol kağıda parmak girecek kadar açıklık var. Acaba bu fabrika çıkışı böyle miydi anlamaya çalışıyorum. Bilgisi olan var mı?

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 4 Haziran 2024; 8:21:9 >

• Friedrich0 F kullanıcısına yanıt
    Bende taktırdım fakat bende böyle bir durum yok benimde üst plastiği açtılar fitili çıkartıp filmi çektiler sonra biraz zor da olsa o plastik parçayı yerine oturttular. Sizin fotoğraflarda görünen baya bir boşluk var tırnaklar yerine tam oturmamış, yaptırdığınız yere gidip durumu anlatın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, dükkanla iletişime geçtim bakalım. Sağolun hocam.

• Gerçekten çok kötü bir servisleri var almayı düşünen kimseye Peugeot önermiyorum. Sevkiyat bugün planlanacak dediler şimdi de aramışlar sevkiyat planlanmadı ne zaman planlanacak belli değil diye.

• Gt araç sahibi olan hocamlarım 205 45 17 lastik ebadı için sürücü kapısında lastik hava basıncının kaç olması gerektiği yazıyor olması lazım. Zahmet olmazsa çekip ss atar mısınız. Benim araç allure olduğu için sadece 195 55 16 yazıyor. Ben araca 205 45 17 taktım da orjinal havasını vuracağım

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt

DM'den gönderdim :)

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt

Kaç yazdığına hiç dikkat etmeden 29 PSI basıyorum yoksa ince yanak lastik konforu çok düşüyor.. 32-33 PSI sevdamdan vazgeçirdi bu 45 yanak YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

Hatta uayrsa yakıtı hiç düşünmeden 225 45 17 lastik takmak istiyorum ama bizim jantlar 6.5 , 225 taban 7 jantlar için , 225 de 17 jant yani 6.5 ile baya içe gömülecek bu da lastikte balon yapar mı emin olamıyorum.. Haa tamam arabayı gösteren jantı ama şu da var hafif taşarsa jantı çizilmeden korumuş olacak mı olacak..

Çok çok kararsızım YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 6 Haziran 2024; 12:52:35 >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.