Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.428
Cevap
168
Favori
351.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yasino86

    Hocam ben de öyle yaptım ama çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz VR3UPHNSSMT005800 şase numaralı aracım için şubatta gelecek de bilgilerini görebilmek için?

    Hayırlı olsun hem de 2021 model aracınız, 16 Ocak üretimi

  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 16 Ocak Üretim Tarihini nerden anladınız hocam?
  • cemsuzen kullanıcısına yanıt
    Hocam foto atabilir misiniz?Bende gelecek 2020modellerden düşünüyorum. Aldıktan sonra özellikle hanımın sevemiyebileceği bişeyler olmasını istemem koltuk deseni vs. Bayanları bilirsiniz
  • Aracın yabancı inceleme videolarındaki koltuk kaplama ve dikişleri daha farklı. Mesela şu video. Peugeot Türkiye resmi sayfasında "nappa deri döşeme" diye bir opsiyon var ama bu opsiyonda videodakinden daha farklı. Geçen gün 2008 GT'yi bayide inceledim. Koltuk kaplamaları pek hoşuma gitmedi özellikle arka koltuklar ucuz b segment vari göründü gözüme. 2008 alma niyetindeyim araç gerçekten çok güzel ama bu kotuk işi fena gözüme battı. Nappa deri döşeme için de 14 bin TL isteniyor





  • ekostros kullanıcısına yanıt

    GT Line & GT için konuşacak olursak koltuk döşemeleri kesinlikle yeterli bence bu sınıfta. Hatta yeşil dikişleri vs. çok farklı bir hava katıyor. Nappa veya Focal için baştan sipariş verecek bir bayi bulmanız gerekiyor. Bu iki opsiyonla gelen araç yok gibi birşey. 14₺ daha veririm alırım denebilecek bir durum değil hazırda araç yoksa. Bu arada ucuz B segment derken bu araç premium iddiasında olan bir araç değil zaten. B Segment bir Suv. Beklentileri belirli bir seviyede tutan birisinin 2008 ile mutlu olmaması imkansız diyebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanaha

    MyPeugeot uygulamasından 'Seyahatimi Hazırla' sekmesinden gideceğiniz yeri telefondaki haritadan belirleyip 'araca gönder' dediğiniz zaman çok kullanışlı oluyor. Navigasyonun kendisinden konum aramak tam bir çile. Ama telefon uygulaması çok başarılı ve pratik.

    Hocam ; aracı aldım alalı sayenizde ilk kez bu kadar verimli kullanabildim navigasyonu. Maslak karakoluna gitmem gerekiyordu, daha önce hiç gitmediğim bir yerdeymiş konum. Normalde cepten google haritalar kullanıyorum ama yağış da olunca sizin tavsiyenizi uyguladım ve gösterge tablosuna yönlendirdim. O daracık sokaklarda elimle koymuş gibi buldum yerini. Tek sorun trafik yoğunluğunu dikkate alıp alternatif güzergah sunmaması. Bazı yerlerde sanki ana arter olmasi nedeniyle gereksiz trafiğe girmiş oldum ama genelde 10 / 10. Özellikle gösterge tablosuna yansıtma olayı çok kullanışlı. Değerli paylaşımınız için teşekkürler. Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oguzxz O kullanıcısına yanıt

    Bütün ege bölgesi Marmara'nın büyük kısmını Ankara'yı ülkenin batısında birçok yeri aradım. Afyon'da siyah vardı. Renginden dolayı istemedim. En son Hatay Antakya da buldum! Dün teslim aldık aracı Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2020 Peugeot 2008 aracım var.. Kış lastiği bakıyorum..Lastik ebatlarını bilen arkadaşım varsa yazabilir mi?

  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    Aracınızın donanımı nedir? Active, allure, gtline?
  • macropolo kullanıcısına yanıt

    ACTIVE 1.2 PureTech 100hp 6MT

  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    215/65/r16 lastik ebadınız, ayrıca lastiğinizin yanında da yazar.
  • macropolo kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler..Şu an aracım ile aynı şehirde değilim o sebeple foruma sordum..

    Tekrardan teşekkür ederim

  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, 100hp 130hp aynı ebat olması lazım, yazdığım ebatta alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.
  • Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu
    Active 100hp ve 130hp lastikleridir
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Bende tam bu konu ile ilgili soracaktım, bugün denemek için, uygulamadan konumu ayarlayıp arabaya gönder dediğim zaman; gizlilik ayarını düzeltmeniz gerekiyor gibi bir uyarı aldım. Biraz kurcaladım ama bu ayarı bulamadım. (Gtline)
    Varmı acaba bir fikriniz?
  • aerius123 kullanıcısına yanıt

    Telefonun Bluetooth'u veri paylaşımına açık mı hocam ? Benimkini her bağlantıda telefondan açmazsam bağlanmıyor. Ses için bağlanıyor, Spotify bağlanıyor, veri bağlanmıyor. Telefondan internet paylaşımını açınca halloluyor. Sizinki de bu nedenle olabilir mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anlayamadım veri paylaşımı olayını ama yarın biraz kurcalarım hem aracı hem telefonu, (telefon apple) telefonun kişisel erişim noktasından araç internete bağlanıyor herzaman otomatik olarak. MyPeugeot uygulaması her bindiğimde bağlanmak için izin istiyor, veriyorum. Kablolu apple carplay bağlasam bile izin istiyor. Bluetooth otomatik bağlanıyor sıkıntısız, müzik dinleme arama..
    Geçenlerde bir arkadaşın paylaştığı fransız sitesinden ayarlarıda yaptım bu arada navigasyonun sağ alt köşesinde artık tomtom yazısı geldi, sağ tarafa hedef bayrak olayıda geldi ama hala trafik yoğunluk vs. göstermiyor, dediğim telefonun kişisel erişim noktası ile internete bağlı olduğu halde.
  • aerius123 kullanıcısına yanıt

    Benim telefon Note9 , tam nedenini bilemiyorum ama benimki normalde Bluetooth açıkken Spotify, telefon görüşme, msj okuma bağlanırken telefon ayarlarından mobil veri paylaşımı ayrıca açmazsam o sizin aldığınız uyarıyı veriyor. Aşağıda paylaştığım telefonun ekranındaki Bluetooth Bağlantısı ayarını her binişimde yeniden açmam gerekiyor.


    Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese. Bugun bir arkadasımın Mugla bayisinden aldıgı 2008 gt'yi Bodrum'dan İstanbul'a götürdüm. Kendi arabam Macan 2.0 esim X1 kullanıyor. Aracı 8 km'de aldım 700 kusur km'de sagsalim teslim ettim :) . Foruma yazma sebebim 2008'in beni cok sasırtmıs olması. Cok net soyluyorum bu fiyatlara Turkiye kosullarında alınabilecek en iyi arac oldugunu dusunuyorum. Bi kere X1 den net daha iyi orası hic tartısma götürmez benim icin. Adaptif cc cok iyi calısıyor sadece sinyal ile serit degistirmiyor. Koltuklar Macan koltukları kadar iyi diyebilirim. Suspansiyonlar gayet iyi. Biraz ses yalıtımda sorun var bir de bu arabaya 1,6 180 lik motor olsa tadından yenmez. Demem o ki alan arkadaslar cok akıllı bir alısveris yapmıs hepsi kazasız belasız kullansın. Almayı dusunenler icin bence cok fazla alternatif yok 2008 tam bir fiyat performans arabası. Merak edenler olabilir.2020 model Gt donanımını 321 e almıs arkadasım.

  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.