Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.431
Cevap
163
Favori
356.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin araçta çalışıyor mu? Temmuz başından beri bekliyorum ben. Gerçi ortada ciddi bir çip sıkıntısı olduğundan yeni araçta gelmiyor bayilere o yüzden fazlada bir şey diyemiyorum. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.

• Birde bu my Peugeot app te nasıl bir çalışma şekli var çözemedim. Hangi aralıkta nasıl bir düzende araç verilerini güncelliyor belli değil . Bir yerden bir yere gidiyorum bazen bir bakıyorum konumu güncellenmiş sürüş verilerini almış başka bir zaman bir yerden bir yere gidiyorum aradan yarım saat 40 dk geçiyor aracın bulunduğu konum halaa eski yerde uygulamaya aşağı çekip bırakıyorum güncelliyorum ama halaa aynı duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefonunuzdan uygulamayı açıp sonrasında aracınızı çalıştırdığınız takdirde araca bağlanıyor. Diğer Türlü araca bağlanmayı beceremedim. Birkaç gün sürüp sonrasında aracınıza bağlanırsanız da bağlanmaya kadarki sürüş bilgileri yavaş yavaş güncelleniyor. Uygulama stabil değil maalesef.

• Evet malesef uygulama biraz kafasına göre takılıyor. Yavaşta olsa sonradan sürüş bilgilerini verse razıyım ama geçen gün enteresandır Cumartesi bir yöne yaptığım 60km seyahati kayıt etti ve uygulamaya gönderdi ardından hafta içi yaptığım sürüşleri kayıt edip uygulamaya güncelledi ama ne gariptir Cumartesi yaptığım seyahatin yine 60km dönüş verileri yok. Sanki araba o yolculuğu gerçekleştirmemiş gittiği yerden dönmemiş.

Uygulamaya güncelleme gelmiş fakat güncelleme sonrası seyahatimi planla sekmesinin kaybolduğunu, ayarlardan dili ingilizce yapınca geldiğini ama bunuda yapınca bu sefer tüketim verilerinin ingiliz ölçü birimine geçtiği ile alakalı yorumlar gördüm. Bu yüzden güncellemede yapmadım.

Sizde durumlar nasıl?

• efesb kullanıcısına yanıt
    Hocam ben önceden Android bir telefon kullanıyordum. Aracı çalıştırıp bluetooth bağladığım da uygulamaya giriş yapmasam bile tek tek 30 a yakın bildirim geliyo misal yaptıpım km ye göre. O sırada uygulamayı açıyorum km yavaş yavaş güncelleniyo. Hiç bağlanıp verilerin güncellenmemesini yaşamadım. Şimdi yeni iPhone a geçtim hiç denemedim. Ben de şuan bu şekilde umarım fikir verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyruleWarrior

Hocam ben önceden Android bir telefon kullanıyordum. Aracı çalıştırıp bluetooth bağladığım da uygulamaya giriş yapmasam bile tek tek 30 a yakın bildirim geliyo misal yaptıpım km ye göre. O sırada uygulamayı açıyorum km yavaş yavaş güncelleniyo. Hiç bağlanıp verilerin güncellenmemesini yaşamadım. Şimdi yeni iPhone a geçtim hiç denemedim. Ben de şuan bu şekilde umarım fikir verir.

Ozaman gerçekten bir gariplik var dediğim gibi yavaşta olsa güncellesin razıyım ama gittiği yoldan gidişi kayıt altına alıp telefona gönderip dönüş yolunu göndermeyip üstüne 3 günlük veriyi indirmesi ve aradakini yoksa saymasına şaşırdım. Atladığım yapmadığım birşey mi oldu diyeceğim ama yok.

Bilgi için teşekkür ederim.

Uygulama güncel tekrar kontrol ettim. Sürüş kısmında güzergahlarım, seyahatleriniz yönetin sekmesi halen var. Seyahatimi planla sekmesini önceki güncellemede hatırlayamadığım için nerede olduğunu bilemiyorum. Ana sayfadaysa da güncel halinde öyle bir sekme yok.

Dediğim gibi aracını çalıştırmadan uygulamayı açıp sonra aracınızı çalıştırdığınızda güncel verileri alıyorsunuz en azından ben birkaç denemede bu konuyu tecrübe edebildim.

• Seyahatimi planla sekmesi ana sayfada aşağıda şöyle Bulunduğum konuma - Aracıma git - Seyahatimi planla - konumumu paylaş şeklinde yan yana duruyor.

Son güncellemede seyahatimi planlama başka bir yere gitmiş sanırım yada dili ingilizceye çevirince geliyormuş ama buselerde yakıt birimi İngiliz ölçüsüne geçiyormuş. Muhtemelen uygulamada bir bug var.

Bu güncelleme işini dediğiniz gibi yapacağım ilk bindiğimde aracı çalıştırmadan bir bakacağım.

Evet arayı tamamen yok sayması ilginçmiş.

Dönüşte bluetoothunuz kapalı olabilir mi? Belki ondandır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu an My Peugeot uygulaması ne yazık ki performanslı bir şekilde çalışmıyor. Bunun en büyüj nedeni uygulamanın bir Cloud altyapısında hazırlanmamış olması...

Ama gördüğüm üzere, Peugeot bunu düzeltecek gibi duruyor. Uygulamayı bir Cloud altyapısına geçirecekler. Böylelikle sadece iPhone ya da Android uygulamasından değil My Peugeot web sitesinden kullanıcı adı ve şifrenizle girmeniz durumunda da aracınızın bilgilerine ulaşabileceksiniz. Ama yine görünen o ki biraz daha beklememiz gerekecek...

Bu uygulamaya çoklu hesap özelliğinin de gelmesi lazım. Bir arabayı sadece bir kişi kullanmıyor, en azından bizde böyle. Bu nedenle farklı telefonlardan araca bağlantı yapıldığında dahi aracın tüm oturumlarındali bilgiler tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilmeli.

Hocam dediğim gibi uygulama hala performanslı çalışmıyor ve bluetooth bağalntısınım stabilliğinden emin değilim. Şahsen en kolay yöntemi telefonu kablo ile araca bağlamak olduğunu gördüm. Cihazı kablo ile araca bağladığınızda uygulamadan bir bildirim geliyor. Bildirimin üzerine tıklayarak uygulamaya yönlendiriliyorsunuz, ve benim gözlemim bluetooth ile senkronize etmekten daha sağlıklı bir yol bu...

• tnr24 T kullanıcısına yanıt

Aslında açıktı hatta internet erişimim dahi açık şekilde aracın kendi Navigasyonu ile dönüş yaptım. Birde kapalı bile olsa araca bağlandığı zaman geriye dönük verileri alması gerekiyor diye biliyorum atlama yapmadan. Sonuçta aracı bazen eşim kullanıyor sonra ben araca binip verileri aldığımda eşimin kullanım detayları benim telefona yükleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: steamboatmice

Hocam dediğim gibi uygulama hala performanslı çalışmıyor ve bluetooth bağalntısınım stabilliğinden emin değilim. Şahsen en kolay yöntemi telefonu kablo ile araca bağlamak olduğunu gördüm. Cihazı kablo ile araca bağladığınızda uygulamadan bir bildirim geliyor. Bildirimin üzerine tıklayarak uygulamaya yönlendiriliyorsunuz, ve benim gözlemim bluetooth ile senkronize etmekten daha sağlıklı bir yol bu...

Birde dediğiniz gibi kablo ile deneyeyim bakalım nasıl olacak . Yukarda bahsettiğiniz gibi bizdede araç 2 kişi tarafından kullanıyor ama app sadece benim iPhone da yüklü. Eşimde uygulamayı yükleyip verilere ulaşmak istiyor. Dediğinizden anladığım kadarıyla bu şu an mümkün değil öyle mi? ikinci bir telefona my Peugeot app yüklenip onada veri aktarımı yapılamıyor mu aynı araçtan?

karşılama bende de yapmıyor. Aralık 2020 üretim.

anahtarla denemedim hiç bir ara deneyeyim. Ben de merak ettim. Anahtarsız kullandığımdan böyle diye düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 2008 ilk golünü attı bana.

Aracımda su eksiltme sorunu var. 5 bin km.
    Kaçağı bulamadım. Ufak bir sızıntı olması gerek haliyle tespiti gözle çok zor.
    Bugün saf su ekleyip gözleyeceğim ama servis yolu gözüktü gibi.

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

• safahh kullanıcısına yanıt

Bende anahtar ile oluyor ama o aslında karşılama değil . Refakat çalışıyor sadece kontağı kapadığımda 15 sn farlar yanmaya devam ediyor öyle ayarladığım için. Aynı şekilde karşılamda da 15-30ve 60sn ilk opsiyonlar var ama çalışmıyor. Anahtarla manuel açılabilme durumu aracı otoparkta karanlıkta bulmaya yardımcı olmak amaçlı bir özellik. Onun süresi sabit 30sn.

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt
    Ben de 1.2 130 Active var çok memnunum. Aynı arabaya çok yüksek fiyatlar vermek bana saçma geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu arada seyahatimi planla özelliği yeni güncellemeyle kayboldu yok.

hatta işin komiği güncellemenin seyahatimi planla üzerine yapılmış olması.

komple yok:) şaka gibi.

güncellemeyin arkadaşlar.

gerçekten işe yarar bir özellikti. Ekrandan Navigasyonla yer aramak eziyet.

Sizde farlar yanmıyor sanırım hocam karşılama durumunda öyle mi ?

Kontrol edeceğim ben de.

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.