Şimdi Ara

### Yeni Pentax K30 DSLR ### (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
19.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyeye resmi olarak geldimi k-30?Gelmedi daha biliyorum?
  • arkadaşlar k30 almayı düşünüyorum, tr de en uygun nerede bulabilirim fiyat olarak, ayrıca bu sitede fiyat çok uygun acaba kredi kartı ile buradan güvenli bir şekilde alabilirmiyim. gümrüğe takılsa bile tr fiyataından ucuza geleceği kesn, fikriniz nedir?

http://www.parkcameras.com/25058/Pentax-K-30---18-55mm-WR---Silver.html

http://www.parkcameras.com/25057/Pentax-K-30---18-55mm-WR---Crystal-Red.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 15 Aralık 2012; 12:23:12 >

• bu makineyi spot olarak uygun fiyata bulmak mümkün mü tr de? internette satan tek yer fotoğraf dünyası o da tam 1999tl fiyat çekmiş. rekabet olmadığı için haftalardır aynı fiyat duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

bu makineyi spot olarak uygun fiyata bulmak mümkün mü tr de? internette satan tek yer fotoğraf dünyası o da tam 1999tl fiyat çekmiş. rekabet olmadığı için haftalardır aynı fiyat duruyor.

çevreni bi araştır amerikaya yada yurtdışına giden birini bul ona aldırırsan daha ucuza gelir
  • D5100 ile karşılaştırıldığında kağıt üzerinde daha üstün bir makine gibi görünüyorhttp://kiyas.la/fotograf-makinesi/karsilastir/Pentax-K-30-vs-Nikon-D5100 siz ne düşünüyorsunuz?
  • k30 daha yeni makine tabiki daha üstün daha üst seviye bir makine,dahili sarsıntı önleyici,ufak ve sağlam gövde,su toz ve sıcaklık farkına dayanıklılığı vs... gibi bir sürü üstünlüğü var
    ayrıca bu sitedeki bilgiler yanlış olabiliyor. dpreview.com bu siteden karşılaştırma yap cok fazla detayını görebilirsin..

sağlamlık ve ufak boyutu cok kullanıslı en son eğlence parkındayken su kayagında en öndeydım tum dalga bana geldı makına sırılsıklam suyun ıcınde kaldı beklemıyordum ama hıcbı sorun olmadı tabi ben donuma kadar ıslanmıştım ...:)
  • Online olarak kimse satmıyor bu aleti nerdeyse, çok istedim ama gittim 650d aldım sonunda. kısmet...
  • Teşekkür ederim pink floyd.. Bende üstün olduğunu düşünüyorum lakin marka kararsızlıkta bırakıyor.. Ben çok ısındım pentax'a ve K30'a.. Ama piyasada yan ürünlerini tedarik etmede sıkıntı yaşarım diye tahmin ediyorum.. Ayrıca hiç bir sitede satılmaması bu ürünün disbrütörü hakkında şüphe uyandırmaya neden oluyor bence.. Sanki ürün ve markanın arkasında durmuyorlar gibi kendimce bir izlenim edindim.. Bence pentax gibi bir markayı, kaliteyi harcıyorlar ülkemizde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuriQocca

Teşekkür ederim pink floyd.. Bende üstün olduğunu düşünüyorum lakin marka kararsızlıkta bırakıyor.. Ben çok ısındım pentax'a ve K30'a.. Ama piyasada yan ürünlerini tedarik etmede sıkıntı yaşarım diye tahmin ediyorum.. Ayrıca hiç bir sitede satılmaması bu ürünün disbrütörü hakkında şüphe uyandırmaya neden oluyor bence.. Sanki ürün ve markanın arkasında durmuyorlar gibi kendimce bir izlenim edindim.. Bence pentax gibi bir markayı, kaliteyi harcıyorlar ülkemizde..

haklısında pentax'ında bu işe suçu var çokmu zor distribütor kurmak en azından satış için teknoloji mağazalarınla iletişime geçmek..
    pentax farklı diye bağırıyo herkes ama bilen millette gidiyor aynı paraya tugla gibi makineleri alıyor.

•  ### Yeni Pentax K30 DSLR ###

gel beni al diyor resmen.
  • ben bu resmi görünce almıştım makineyi.
  • Hayyamın yan dükkanında gördüm bunu tek orda var sanırım fotoğraf dünyasımı neydi adı oda 2000tl garantili...Spotu yok sanırım olsa alınacak makine :)
  • www.pentaxshop.com.tr

• Çok hoş bir makine, pentax gerçekten farklı diğerlerinden; bunu her fırsatta ortaya koyuyor
  • Elimdeki k200 ü satabilirsem k30 almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

Elimdeki k200 ü satabilirsem k30 almayı düşünüyorum

Hayırlısı artık.
  • Canon-Nikon hikaye fotoğraf kalitesinde Pentax'a yetişemezler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.