Şimdi Ara

Yeni PC yaratmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıymetli arkadaşlar, orta yaşlarda, gündemi sizin kadar yoğun takip etme imkanı olmayan ancak kendi bilgisayarımı kuran , ara sıra da update eden biriyim.
    İnternette gezinirken ve özellikle Flight Simulator yükleyip oynarken bilgisayar takılıyor. Benim de bir merakım bu var. Sonuçta keyifle oynama imkanım olmuyor. Mevcut Pc yi modifiye etmeye karar verdim. Tamamını değiştirmeyi de düşünmüyorum. Mevcut konfigurasyon

ATX Kasa
    550 W. power supply
    12 cm.kasa fanı
    GIGABYTE G31M-ES2L ana kart
    XFX HD 6850 ekran kartı
    3 GB RAM
    500 GB HARDDISK
    SOUNDBLASTER AUGIDY Ses kart şeklinde.

Mevcut kasayı , Power Supply, hard disk ve Ekran kartımı kullanarak yeni bir konfigurasyonu İ5 mi İ7 ile mi yapacağıma karar veremedim. 1400 TL. ye ana kart var , 300 civarına da onlarca memnun olunan kart var. Boşu boşuna da performansta farketmeyeceğim bir ayrıntı yok ise para saçmak ta istemiyorum.

Nasıl birşey yapmalıyım ? Cevap yazacak olanlara şimdiden teşekkürler.

• Anakart DDR2 45nm li işlemcileri destekliyor o yuznden 2.el işlemci alıp kullanabilirsin ancak...

2lot rami var elınde var olan ram (3gb) tek slotsa diğerine desteklediği kadar (frekansi) ram eklemesında buluabilirsin anca

bu anakartın üzerine temel koyamassın ne yazikki yeni sistem dizmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.