Kıymetli arkadaşlar, orta yaşlarda, gündemi sizin kadar yoğun takip etme imkanı olmayan ancak kendi bilgisayarımı kuran , ara sıra da update eden biriyim. İnternette gezinirken ve özellikle Flight Simulator yükleyip oynarken bilgisayar takılıyor. Benim de bir merakım bu var. Sonuçta keyifle oynama imkanım olmuyor. Mevcut Pc yi modifiye etmeye karar verdim. Tamamını değiştirmeyi de düşünmüyorum. Mevcut konfigurasyon
ATX Kasa 550 W. power supply 12 cm.kasa fanı GIGABYTE G31M-ES2L ana kart XFX HD 6850 ekran kartı 3 GB RAM 500 GB HARDDISK SOUNDBLASTER AUGIDY Ses kart şeklinde.
Mevcut kasayı , Power Supply, hard disk ve Ekran kartımı kullanarak yeni bir konfigurasyonu İ5 mi İ7 ile mi yapacağıma karar veremedim. 1400 TL. ye ana kart var , 300 civarına da onlarca memnun olunan kart var. Boşu boşuna da performansta farketmeyeceğim bir ayrıntı yok ise para saçmak ta istemiyorum.
Nasıl birşey yapmalıyım ? Cevap yazacak olanlara şimdiden teşekkürler.
Anakart DDR2 45nm li işlemcileri destekliyor o yuznden 2.el işlemci alıp kullanabilirsin ancak...
2lot rami var elınde var olan ram (3gb) tek slotsa diğerine desteklediği kadar (frekansi) ram eklemesında buluabilirsin anca
bu anakartın üzerine temel koyamassın ne yazikki yeni sistem dizmeni tavsiye ederim.