Şimdi Ara

yeni pc topladım açılmıyor ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i3 3240 işlemci
    zotac gt 630 ekran kartı 2gb 128 bit
    4gb ddr3 ram
    gigabyte h61m-ds2 ama hiç tık yok fanlar dahi calısmıypr acaba neden

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanka05

bugün yeni pc topladım
    i3 3240 işlemci
    4gb ddr3 ram

kasanın power tuşu ile anakart bağlantısını yaptınmı
  • taktım ama doru yermi tam emin deilim sana anakrtın resmini atsam bana doğru yerini gösterebilir misin power ım 250 veya 300 watt acaba ondanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaGaNSaN

quote:

bugün yeni pc topladım
    i3 3240 işlemci
    4gb ddr3 ram

kasanın power tuşu ile anakart bağlantısını yaptınmı

a
  • quote:

taktım ama doru yermi tam emin deilim sana anakrtın resmini atsam bana doğru yerini gösterebilir misin power ım 250 veya 300 watt acaba ondanmı

anakartın kullanım kılavuzunda yazar ordan bakarak yapmayı dene yapamıyosan tornavida yada iletken bişeyle onların üstünde gezdir hangisinde çalışırsa o power kısmıdır
  • kaanka05 K kullanıcısına yanıt
    ramler 2 tane ise teker teker dene ramlari bi tak çıkar doğru taktıgından emin ol ramleri işlemciyi güç bağlantısını yaptınmı anakartın ve ekran kartının onları unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 9 Şubat 2014; 22:40:59 >
  • O anakartın sol alt tarafında sata girişlerinin yanındaki Uzun beyaz yere takılacak kasanın power düğmesinin çıkışı.
    Altında yazar pwr sw reset diye kablonun ucundaki soketlerde de yazması gerek aynı şeylerin onlara uygun olarak takacaksın. Ek olarak psu'yu arkasındaki düğmeden açtın mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

O anakartın sol alt tarafında sata girişlerinin yanındaki Uzun beyaz yere takılacak kasanın power düğmesinin çıkışı.
    Altında yazar pwr sw reset diye kablonun ucundaki soketlerde de yazması gerek aynı şeylerin onlara uygun olarak takacaksın. Ek olarak psu'yu arkasındaki düğmeden açtın mı ?

abi saolasın o problemi hallettim ama şimdide moniteren gigabyte yazan resim çıkıo o kalıyor benim sabit diskimde xp kuruluydu önceden ben silmeden onun kaybolması normal mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

O anakartın sol alt tarafında sata girişlerinin yanındaki Uzun beyaz yere takılacak kasanın power düğmesinin çıkışı.

abi saolasın o problemi hallettim ama şimdide moniteren gigabyte yazan resim çıkıo o kalıyor benim sabit diskimde xp kuruluydu önceden ben silmeden onun kaybolması normal mi

Kardeş biostan harddiskini seç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.