Şimdi Ara

Yeni pc Görüntü gelmiyor.ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemi almadım.İnventustan topladım sistemi. Bilgisayarı açınca işlemci ve ekran kartı dahil bütün fanlar çalışırken monitöre görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdintel -- 11 Mart 2013; 21:50:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Ramler tam oturmamış olabilir. Söküp tekrar takmayı deneyin.

denedim sinyal yok diyor hala :(

usb girişleri falan her şey çalışıyor fakat sinyal yok diyor. hdmı ve vga ile denedim ikisindede aynı
  • aynı sorun bendede var vga no sıgnal diyo,monitörde sorun yok,eski kasama taktım monitörde görüntü var,ramleri çıkarıp taktım yne aynı vatana götürcem zaten işlemci soğutucusunuda yamuk takmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

aynı sorun bendede var vga no sıgnal diyo,monitörde sorun yok,eski kasama taktım monitörde görüntü var,ramleri çıkarıp taktım yne aynı vatana götürcem zaten işlemci soğutucusunuda yamuk takmışlar

aynen benimde monitörde sorun yok. neden kaynaklı olabilir ki bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

aynı sorun bendede var vga no sıgnal diyo,monitörde sorun yok,eski kasama taktım monitörde görüntü var,ramleri çıkarıp taktım yne aynı vatana götürcem zaten işlemci soğutucusunuda yamuk takmışlar

Çözdüm kardeş. yukarıdaki vga veya hdmı ya değil aşağıdaki ekran kartına direk bağlı olan dvı girişine dvi dönüştürücü ile bağladım monitörü şimdi windowsu kuruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.