Şimdi Ara

YENİ PATCH GELDİ UPGRADE TİME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar patch geldiği için bunu kaçırmak istemiyorum 2 trina ve 2 +7 md çektim yakacak itemler var 3 tane +7 fp 7 tane +7 paper 2-4 tane +8 wood stafff sabah 6.30 da res gelecekmiş bi arkadaş söyledi o saatlerde basmayı düşünüyorum sizce şansım nedir

• bi md daha olsa garanti olurdu kanımca
  • sende diyorsun şans
  • bence olmaz
  • Şans işi birazda
  • 7 tane oldu maul 3 tane fp 2 trina ve 2 mirage dagger poisonlu baştan ekledim poison
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şans eseri arada maul veya wood staflardan biri +9 a kaçmazsa son md trina ile birlikte +8 olur gibime geliyo ama yinede şans 7-8 tane chitin yakıp raptoru +6 dan +7 ye geciremediğim günleri hatırladım simdi. Şans işi tamamen
  • Upgrade şans işi ama res saatinde basmak ne iş ??
    Varsa bir artısı bizde bilelim
  • syandı beyler sabah kimse yokken l3 te bastım hepsi yandı :S:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren3535

syandı beyler sabah kimse yokken l3 te bastım hepsi yandı :S:S

geçmiş olsun anvil işte
  • geçmiş olsun dostum
  • konuyla alakalı deil ama bende item bascaktım yakcakları yakana dek basma süresi doldu
  • işi garantiye almak lazım ben dün shell +7 basmak için 3 tane +7 cleaver 2 tane +7 horncrossbow 4 tane de +8 middle class yaktım...sonuç:başarılı
  • hayırlısı neyse o olsun ama üzüldüm tabi bazen böyle risklere de girmek lazım olan benim 1 aylık emeğime oldu ama olsun yeni server a geçmeyi düşünüyorum yada bırakabilirsem kökten bırakıcam ama işim çok zor
  • Tamamen Şans işi ben 2 fp 1 bow 8 yaktım trina ile md 7 i 8 e denedim oldu
    g.olsun bu arada
  • gecmis olsun
  • G.OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.