arkadaşlar patch geldiği için bunu kaçırmak istemiyorum 2 trina ve 2 +7 md çektim yakacak itemler var 3 tane +7 fp 7 tane +7 paper 2-4 tane +8 wood stafff sabah 6.30 da res gelecekmiş bi arkadaş söyledi o saatlerde basmayı düşünüyorum sizce şansım nedir
bi md daha olsa garanti olurdu kanımca
sende diyorsun şans
bence olmaz
Şans işi birazda
7 tane oldu maul 3 tane fp 2 trina ve 2 mirage dagger poisonlu baştan ekledim poison
şans eseri arada maul veya wood staflardan biri +9 a kaçmazsa son md trina ile birlikte +8 olur gibime geliyo ama yinede şans 7-8 tane chitin yakıp raptoru +6 dan +7 ye geciremediğim günleri hatırladım simdi. Şans işi tamamen
Upgrade şans işi ama res saatinde basmak ne iş ?? Varsa bir artısı bizde bilelim
syandı beyler sabah kimse yokken l3 te bastım hepsi yandı :S:S
quote:
Orjinalden alıntı: eren3535
syandı beyler sabah kimse yokken l3 te bastım hepsi yandı :S:S
geçmiş olsun anvil işte
geçmiş olsun dostum
konuyla alakalı deil ama bende item bascaktım yakcakları yakana dek basma süresi doldu
işi garantiye almak lazım ben dün shell +7 basmak için 3 tane +7 cleaver 2 tane +7 horncrossbow 4 tane de +8 middle class yaktım...sonuç:başarılı
hayırlısı neyse o olsun ama üzüldüm tabi bazen böyle risklere de girmek lazım olan benim 1 aylık emeğime oldu ama olsun yeni server a geçmeyi düşünüyorum yada bırakabilirsem kökten bırakıcam ama işim çok zor
Tamamen Şans işi ben 2 fp 1 bow 8 yaktım trina ile md 7 i 8 e denedim oldu g.olsun bu arada
gecmis olsun
G.OLSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme