Şimdi Ara

Yeni Patch de WD ye buff gelmeli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WD ye buff farz oldu.. yapmazlarsa ayıp.. Bu charı sevmemizin sebebi zaten summon larla yurumek yuksek mp de neredeyse 4 sanıye de erıyo guclerı.Cok fazla bır duzensızlık mevcut WD rune larında WZ bı sekılde ıyı ıtemı varsa yatmıyor frozenla ıdare edıyor monk desen keza sureklı can refreshlıyor.Barbarı zaten katagorı dısı tutuyorum LIFE ON HIT ve BERSERKER ıkılısı olayı bıtırıyor.e WD nın ayakta durması ıcın blızzın ya summonların guclerını duzeltmesı lazım yada "ZOMBIE HANDLER" %20 den %50 ye alcak belkı buda kurtarmayabılır ama lazımlardan bırı.Bir diğeri sankı summon baya bir dayanıyor da jungle fortitude %20 den %15 e nerf edıldı.Yani illa baska charmı acacaz onu anlamadım.Damage olarak denicek laf yok iyi bir WD hayvan gibi vuruyor ama taki ref elıte e gelesıye kadar 1000 kusur dps zombı bears vuran bır char ref e nası dayanır ? ben d3 cıktıgından berı wd le oynuyan bırıyım denemedıgım buıld denemedıgım ıtem kalmadı dıyebılırım.Gerek set olarak gerek sıngle ıtem olarak ; cozumu malesef yok.Skorn olayı hıkaye 5 kusur ls ıcın damagı 260 k dan 160 k ya ındırmek sacma gelıyor bana aradakı 100 k cıddı fark.Artı skornu ele aldıktan sonra gıden bonuslar say say bıtmez ztn.

• buff olayını bilemem de ref elite nerf gelecek diye biliyorum ben
  • Hocam ben aynı fikirde değilim, aksine yüksek MP'de en az ölen sınıf WD. Partydeki wiz,DH,barb,monk 10 kere ölüyorsa WD 3-4 kere ölüyor çünkü grave injustice - spirit walk ikilisi seni genelde ölümsüz hale getiriyor.

Reflect olayının WD'deki çözümü ya abartı AS-LOH ya da yüksek HP-LS'dir. Ben yüksek hp-ls taraftarıyım. Minimum 700 AR / 4k Armor ve LS olduğu sürece WD reflectte yatmaz.

Skorn neden damage'i düşürsün, aksine 2h weapon'lar ortalama %50 daha fazla damage verir 1handed'a göre.

Ben karakterinizi biraz inceledim, yüksek meblalar harcanmış, güzel karakter fakat 1h/mojo için düşük, 2h için fazla AS var karakterde. 3300 int yerine 2800-10cc yapılabilir. Armor çok düşük, reflect'e dayanamamanızın en büyük nedeni bu olsa gerek. Naçizane görüşüm bu yönde

• Reflect beni çok etkilemiyor.Summonlardan gargantuan kullanıyorum ve yattığını çok nadir gördüm.Beni tanklıyor.
    LS ve life reg iyi olursa kolay kolay yatmazsın.Tabiki grave injustice ve onun alanını 20 yard yapan off hand ile çok rahat yüksek mp yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Hocam ben aynı fikirde değilim, aksine yüksek MP'de en az ölen sınıf WD. Partydeki wiz,DH,barb,monk 10 kere ölüyorsa WD 3-4 kere ölüyor çünkü grave injustice - spirit walk ikilisi seni genelde ölümsüz hale getiriyor.

Reflect olayının WD'deki çözümü ya abartı AS-LOH ya da yüksek HP-LS'dir. Ben yüksek hp-ls taraftarıyım. Minimum 700 AR / 4k Armor ve LS olduğu sürece WD reflectte yatmaz.

Skorn neden damage'i düşürsün, aksine 2h weapon'lar ortalama %50 daha fazla damage verir 1handed'a göre.

Ben karakterinizi biraz inceledim, yüksek meblalar harcanmış, güzel karakter fakat 1h/mojo için düşük, 2h için fazla AS var karakterde. 3300 int yerine 2800-10cc yapılabilir. Armor çok düşük, reflect'e dayanamamanızın en büyük nedeni bu olsa gerek. Naçizane görüşüm bu yönde

:) Saygı duyuyorum fıkrıne ama ınan bana benım denedıgım kadar pasıf benım denedıgım kadar ıtem denememıssındır.Zaten bakarsan 500 saate yakındır wd le oynuyorum neyin ne oldugunu getırısını hepsını bildiğimi dusnuyorum.2 hnd skorn damageı dusurmez demıssın ? yanlısın olmasın ? bı ara servera gırelım bana sendekı skornu verırsın benım start game dekı 260 k damage kaca ınicek gorelım :) ben mınumum 70 k ıner dıyorum daha denemeden :) cunkı 1 ay onceye kadar kralı vardı elımde.Int yuksek demıssın ? ama her 100 ıntın 10 all res getırdıgını bılıyorsundur umarım ? artı bende mın 694 all ress var buff la 900 u buluyor run esnasındaki bu da cıddı bır rakam diye dusunuyorum ? (WD ICIN) 1h mojo olarak dusuk demıssın ? Profılımdekı 1h mojo 2lısınden once echom ( 1160 damage stock 60 crıt + socket )ve uhkapian serpent (cc 10 200 ınt 120 - 460 ) değelrerınde kullandım.Elımdekınden 15 k dusuk tu dpsm.Yuksek ınt lerde dps getırısı carpan olarak yuklesıyor.Fazla dps gelmesının sebebı manajumas dakı bonus 130+ ınt olması.Chardakı zunı set ve manaj ın sebebı hem dps hem mana getırısı yuzunden 2 setle bonus 20 per sec mana per kill 15 mana cıddı mana dolduruyor.Demek ıstedıgım su kı 1h mojo yonunden sınırlardayım max 15 k daha oynar, bunada setı bozmaya deymez diye dusunuyorum.Ek olarak sunuda soylebılırım kendı charımda mp 6 ya kadar ref benı sınır bozucu bı sekılde etkılemıyor.Bılmıyorum mp7 , 8 , 9 , 10 ne kadar oynadgın ve ya oynuyorsun.Eğer oynarsan mp 1 le 6 arasındakı rahatlıgın olmadıgını goruceksın.Benım oynadıgım partylerde mp 10 da wz arkadas ölmüyor, aynı sekılde barbar ve monkta olmuyor.Olmuyor derken su sekılde mp10 act 3 full run da max olüm bir dir.

Fikir bağbında arkadaslarıda ekleyim.

barbar
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/BOZZ-2592/hero/1742734

wz
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/pluppah-2576/hero/3055017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajo -- 8 Ocak 2013; 17:14:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ajo

WD ye buff farz oldu.. yapmazlarsa ayıp.. Bu charı sevmemizin sebebi zaten summon larla yurumek yuksek mp de neredeyse 4 sanıye de erıyo guclerı.Cok fazla bır duzensızlık mevcut WD rune larında WZ bı sekılde ıyı ıtemı varsa yatmıyor frozenla ıdare edıyor monk desen keza sureklı can refreshlıyor.Barbarı zaten katagorı dısı tutuyorum LIFE ON HIT ve BERSERKER ıkılısı olayı bıtırıyor.e WD nın ayakta durması ıcın blızzın ya summonların guclerını duzeltmesı lazım yada "ZOMBIE HANDLER" %20 den %50 ye alcak belkı buda kurtarmayabılır ama lazımlardan bırı.Bir diğeri sankı summon baya bir dayanıyor da jungle fortitude %20 den %15 e nerf edıldı.Yani illa baska charmı acacaz onu anlamadım.Damage olarak denicek laf yok iyi bir WD hayvan gibi vuruyor ama taki ref elıte e gelesıye kadar 1000 kusur dps zombı bears vuran bır char ref e nası dayanır ? ben d3 cıktıgından berı wd le oynuyan bırıyım denemedıgım buıld denemedıgım ıtem kalmadı dıyebılırım.Gerek set olarak gerek sıngle ıtem olarak ; cozumu malesef yok.Skorn olayı hıkaye 5 kusur ls ıcın damagı 260 k dan 160 k ya ındırmek sacma gelıyor bana aradakı 100 k cıddı fark.Artı skornu ele aldıktan sonra gıden bonuslar say say bıtmez ztn.

Hocam çok harika wd yapmışsın sende şikayet ediyorsan biz toptan bırakalım wd' yi şaka şaka asla bırakmam doktoru her karakteri denemiş biri olarak wd dan başkası zevk vermiyor en azından diğer karakterlere göre daha çok kombinasyonu var barbarların, vizlerin, monkların hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi tabi bu benim fikrim zevk alındıktan sonra sorun yok. Buff konusuna gelince dediğin doğru eğer buff gelecekse o mutlaka wd olmalı.

Burdan yetkililere sesleniyorum yetmiyor mana yetmiyor nereye s.çacaklar

• :D gelıcek gelıcek ole hıssedıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajo

quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Hocam ben aynı fikirde değilim, aksine yüksek MP'de en az ölen sınıf WD. Partydeki wiz,DH,barb,monk 10 kere ölüyorsa WD 3-4 kere ölüyor çünkü grave injustice - spirit walk ikilisi seni genelde ölümsüz hale getiriyor.

:) Saygı duyuyorum fıkrıne ama ınan bana benım denedıgım kadar pasıf benım denedıgım kadar ıtem denememıssındır.Zaten bakarsan 500 saate yakındır wd le oynuyorum neyin ne oldugunu getırısını hepsını bildiğimi dusnuyorum.2 hnd skorn damageı dusurmez demıssın ? yanlısın olmasın ? bı ara servera gırelım bana sendekı skornu verırsın benım start game dekı 260 k damage kaca ınicek gorelım :) ben mınumum 70 k ıner dıyorum daha denemeden :) cunkı 1 ay onceye kadar kralı vardı elımde.Int yuksek demıssın ? ama her 100 ıntın 10 all res getırdıgını bılıyorsundur umarım ? artı bende mın 694 all ress var buff la 900 u buluyor run esnasındaki bu da cıddı bır rakam diye dusunuyorum ? (WD ICIN) 1h mojo olarak dusuk demıssın ? Profılımdekı 1h mojo 2lısınden once echom ( 1160 damage stock 60 crıt + socket )ve uhkapian serpent (cc 10 200 ınt 120 - 460 ) değelrerınde kullandım.Elımdekınden 15 k dusuk tu dpsm.Yuksek ınt lerde dps getırısı carpan olarak yuklesıyor.Fazla dps gelmesının sebebı manajumas dakı bonus 130+ ınt olması.Chardakı zunı set ve manaj ın sebebı hem dps hem mana getırısı yuzunden 2 setle bonus 20 per sec mana per kill 15 mana cıddı mana dolduruyor.Demek ıstedıgım su kı 1h mojo yonunden sınırlardayım max 15 k daha oynar, bunada setı bozmaya deymez diye dusunuyorum.Ek olarak sunuda soylebılırım kendı charımda mp 6 ya kadar ref benı sınır bozucu bı sekılde etkılemıyor.Bılmıyorum mp7 , 8 , 9 , 10 ne kadar oynadgın ve ya oynuyorsun.Eğer oynarsan mp 1 le 6 arasındakı rahatlıgın olmadıgını goruceksın.Benım oynadıgım partylerde mp 10 da wz arkadas ölmüyor, aynı sekılde barbar ve monkta olmuyor.Olmuyor derken su sekılde mp10 act 3 full run da max olüm bir dir.

Fikir bağbında arkadaslarıda ekleyim.

barbar
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/BOZZ-2592/hero/1742734

wz
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/pluppah-2576/hero/3055017

- 2h (skorn) damage'i düşürmez. DPS'i düşürür. LS'deki amaç yüksek damage'in getirisi olan life'dır.
    - Reflect'in çözümü (WD için) spirit walk'un 3 saniyelik aralığında maximum damage'i verip hp'yi düşürmeden mob'u öldürmektir.
    - Int çok dedim. Sanırım AR için int yüklendiniz ama benim kastettiğim şey int'i düşürüp cc yüklenmenizin mantıklı olacağıydı. 3300 int yerine 2700 int 55cc daha mantıklı çünkü karakterinizde 450 chd var. Yani o 600 int (60 AR) için 10 crit chance'ı göz ardı etmek çok da mantıklı değil diye düşünüyorum.
    - ''1h için düşük'' derken DPS'iniz düşük demedim. AS (Attack speed) düşük dedim. WD/Wiz gibi karakterlerde iki yol vardır : Ya 2h kullanıp full cc-chd gidersiniz ya da full as-int. Karakteriniz 1h/mojo kullandığı için gerek LOH/LS açısından gerekse efektif skill kullanımı açısından AS'ye ihtiyaç duyar ama 1.8 as düşük bir değer çünkü 2.8 LS - 0 LOH ile oynuyorsunuz.

Oyun süreniz tabiki build çeşitliliğine hakim olmanız açısından yeterli, onu sorgulamak bana düşmez zaten. Umarım anlatabilmişimdir,

• hocam witch doctor'dan önce demon hunter'a buff gelmeli. damage'larınız demon hunter'dan yüksek AoE damage veriyorsunuz, üstüne gayet zor ölüyorsunuz. Bence Demon Hunter'a kallavi bir buff gelmeli. Barbar ve monk nasıl %30 az damage alıyorsa Ddemon Hunter'lar da %30 fazla damage vermeli. Damage vermek için oluşturulmuş glass canon karakter neredeyse diğer sınıflarla aynı damage'ı veriyor. Bence gayet mantıksız bir durum.
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/entrapment-2642/hero/1107647 5.6 LS var. Reflect damage elite geldimi eğer dikkat etmessem kesin 1 kere ölüyorum... Mp7 ve üstü için geçerli bi durum . O kadar emek harcayip saniyeler içinde ölmek insanı sinir ediyor haliyle ...
  • Asıl DH yerlerde, neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Asıl DH yerlerde, neyse.

aynen öyle ciddi buffa ihtiyacı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3k armor ile ölmekten şikayetmi ediyorsun? DPS nin matematiğinide anlayamamışsınız büyük ihtimal. Bear buildiniz var ama 1.40 main hand kullanıyorsunuz. Bear buildde atak hızı artıp damage düştükçe efektif dps de düşer çünkü mana sınırlı. Resource sınırsız olan buildlerde aps damage anlamına gelir. 1k mana bitene kadar 1.40 main handle 10 kere bear spamlıyorsanız skornla aps nedeinyle bu 13 - 14 kereye kadar çıkar ve 1.40 ile 700k crit vuruyorsanız skorn ile 1m vurursunuzki soj kullanıyorsanız (ben kullanıyorum) aradaki fark %50 olur. Tabiki skorn taktığınızda 10cc kaybedersiniz 50 cc varsa 40 olur buda 10 crit vuracağınıza 8 crit vuracağınız anlamına gelir ama crit damage %50 arttığından, spam sayınızda arttığından esasında efektif dps niz artmıştır. Tabi birde üstüne 6 ls olduğu için bear spamlarken çok daha rahat olursunuz. Siz kağıt üzerindeki dps ye ne bakıyorsunuz? Ona kalırsa soj taktığınızdada o gördüğünüz dps rakam olarak düşer ama efektif dps artar skorn olayı da wd de aynen böyle bişey.

Tabi bunu sizin 1.40 main hand için söylüyorum. Eğer 1.20, +1250 dps. soket + 80 - 90 chd bir main hand yüksek average damage li bir mojo ile skorna yakın weapon damage e ulaşır. O şekilde +10cc ile skorndan yüksek efektif dps elde edilebilir ama spam sayısı yüzünden bence yine kafa kafaya olur ve ls olurmu öyle bir silahta tartışılır tabi. Ben şu an çok rahat mp10 yapıyorum. Refler hiç sorun değil. 4.7k armor var skornla 220k unbuffed dps var. Horrify-Freightining Aspect ile armoru ikiye katlayınca damage reduction %75 zaten 6ls ile ölümsüz gibi oluyor. 8 saniye sonra horrify bitince zaten spirit walk basıyorum, spirit bitincede horrify böyle gidiyor sonuçta hep 9k armorla oynuyor gibi oluyorum. Sonuç olarak kağıt üstündeki dps yi fazla önemsemeyin bu akşam mp10 act3 full yaptım 4 kere öldüm sadece.

Not: Bu söylediğim yüksek mp için geçerli tabiki. Mp0 - 4 arası için kesinlikle aps + cc yani sizin build daha iyi. Sonuçta atak hızı ve cc şansı kadar yüksekse o kadar hızlı farm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 9 Ocak 2013; 1:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: entrapment

http://eu.battle.net/d3/en/profile/entrapment-2642/hero/1107647 5.6 LS var. Reflect damage elite geldimi eğer dikkat etmessem kesin 1 kere ölüyorum... Mp7 ve üstü için geçerli bi durum . O kadar emek harcayip saniyeler içinde ölmek insanı sinir ediyor haliyle ...

Merhabalar
    http://d3up.com/b/246409 linkinden tdrnize baktım. WD ın yapısını bılmıyorum ama tdr=83.28 oldugunda sorun yasamanız normal gozukuyor. Dedıgım gibi WD ye özel bir durum varsa bu mesajı hiç yazılmamış sayın

• quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

hocam witch doctor'dan önce demon hunter'a buff gelmeli. damage'larınız demon hunter'dan yüksek AoE damage veriyorsunuz, üstüne gayet zor ölüyorsunuz. Bence Demon Hunter'a kallavi bir buff gelmeli. Barbar ve monk nasıl %30 az damage alıyorsa Ddemon Hunter'lar da %30 fazla damage vermeli. Damage vermek için oluşturulmuş glass canon karakter neredeyse diğer sınıflarla aynı damage'ı veriyor. Bence gayet mantıksız bir durum.

+1

Ne saçma bir iştir dps için düşünülmüş bir class diğerlerinden daha az efektif dps ile oynuyorki birde üstüne üstlük defansta zayıf. Ciddi ciddi yeniden ele alınması gereken bir class.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi

Merhabalar
    http://d3up.com/b/246409 linkinden tdrnize baktım. WD ın yapısını bılmıyorum ama tdr=83.28 oldugunda sorun yasamanız normal gozukuyor. Dedıgım gibi WD ye özel bir durum varsa bu mesajı hiç yazılmamış sayın

"tdr" ne ki?

EDIT: total damage reduction'ı mı kastettin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 9 Ocak 2013; 1:27:25 >
  • 1h-mojo olayına pek ısınamıyorum ben.Bi ara farklılık olsun diye 1h yapayım dedim ancak silah bulamadım.Manajumaları direk siliyorum zaten black damageden dolayı.Echolar da ki fear da işi bozuyo.Rare black damage,1000+dps,ls,chd li silahlarda normal olarak çok çok pahalı.Yani diyeceğim o ki War Star'ın da söylediği gibi kağıt üzerinde ki dps pek birşey ifade etmiyor.Ayrıca nacizane bi öneri de bulunmak isterim.Reduce damage from elites özellikli bi chest ve iyi bi litany + jungle fortitude reflect sorununada çözüm olabilir.
    Buff olayınada katılmıyorum.Şu anda wd gayet dengeli gibi gözüküyor.Ha ama zombie charger skillinin runeları kesinlikle gözden geçirilmeli.Bear dışındakiler hiç bir işe yaramıyor şu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Asıl DH yerlerde, neyse.

aynen öyle ciddi buffa ihtiyacı var

+1905

Üşüyoruz...

10 milyon harcadığım barbar 100k dps ile 400 K vuracak neredeyse doğru skill kullanımı ve yüksek Crit Chance ile. Milyonlar harcadığım DH ise resmen ezik kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi

Merhabalar

"tdr" ne ki?

EDIT: total damage reduction'ı mı kastettin?

Evet onu kastetmiştim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.