Şimdi Ara

Yeni patch 1299

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan bunu indiriyor.Sizce ne olabilir.Boyutuda epey büyük gibi

19,31mb bu linki getrigth yada flasgete yapıştrın hemen insin
    BORÇ TOPLUMLARI ELE GEÇİRMEK İÇİN BİR SİLAH, FAİZ DE BİRİNCİL CEPHANESİDİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lxcoln

ya bu patch ne yaaa.ben oynuyoruym oyunu bu patchsiz.????neden bu patch i koydular?

bende oyundaydım DC oldum şimdi giremiyorum, bakalım patchi indirip deneyecem
    yetti bea :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lxcoln -- 9 Eylül 2005, 14:51:55 >

Orjinalden alıntı: lxcoln

ben yeni patch olmadan oynayabiliyorum şu an :)
    ne pohtur şu patchler bea
    yetti bea :)

şu anda launcherdan oyuna girmek isteyince patchi yüklüyor
  • şu anda 1299 pacthi yükledim ve oyundayım sorunsuz çalışıyor
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • bende çok ağır yüklüyo ya bu sorunlara çözüm bulunmalı

bang! bang!
  • Bu patch 1298 in server.ini dosyası düzeltilmiş hali.
    Eğer manuel olarak yüklediyseniz ve server.ini dosyasını zaten 1298 yaptıysanız bu patch e gerek yok.
    Ama 1298 patch i knight klasörüne kopyalayıp server.ini dosyasını düzeltmeden girmeye çalışıp giremediyseniz Bu patch sayesinde girersiniz :)
    Elemanlar 1298 i verirken server.ini düzeltmeyi unutmuşlar anlaşılan :)))
    http://forum.donanimhaber.com/m_4010624/tm.htm de anlattığım gibi yapar ve direk knightonline.exe den girerseniz oyuna rahatca baglanırsınız
    Launcher dan girecekseniz download yapmaya başlıyor.
    Tercih sizin ben 1298 le çatır çatır oynuyorum :)

Orjinalden alıntı: NEWEYE

Bu patch 1298 in server.ini dosyası düzeltilmiş hali.
    Eğer manuel olarak yüklediyseniz ve server.ini dosyasını zaten 1298 yaptıysanız bu patch e gerek yok.
    Ama 1298 patch i knight klasörüne kopyalayıp server.ini dosyasını düzeltmeden girmeye çalışıp giremediyseniz Bu patch sayesinde girersiniz :)
    Elemanlar 1298 i verirken server.ini düzeltmeyi unutmuşlar anlaşılan :)))
    http://forum.donanimhaber.com/m_4010624/tm.htm de anlattığım gibi yapar ve direk knightonline.exe den girerseniz oyuna rahatca baglanırsınız
    Launcher dan girecekseniz download yapmaya başlıyor.
    Tercih sizin ben 1298 le çatır çatır oynuyorum :)

""Eğer manuel olarak yüklediyseniz ve server.ini dosyasını zaten 1298 yaptıysanız bu patch e gerek yok"""

ben bunu yapmıştım, ama launcherdan açınca oyunu 1299'u yüklüyor, neden 1299'a gerek yokmuş???

uydurmayalım lütfen 19mb lık patch senin dediğin server.iniyi düzeltmek içinmi??? sence bu mantıklımı????

--------------------

1299 la oyuna girdim 1298 le 3 tane sword breaker yapıp satmıştım, ama 1299 da 6 tane yaktım... 1299'u sevmedim bu yüzden

edit : 1288 le yaptıklarım +7 idi ama 1299 da +6 1 tane yapabilidim dier 5'i yandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 9 Eylül 2005, 15:35:08 >

• O patch oyunun katili dedim
  • oyunun katili diyorsunuz ama bir şeye dikkat ettinizmi bende yükledim 1299 u her tarafı gezdim diyebilirim bir tane grafik hatasıgöremedim grefikleri düzeltiyor upgradeyi etkilermi bilmem orasını ama grafikler düzelmiş
  • Kallugada Yerler siyah karelerden oluşuyodu.Ve Lotto Event i eklediler heralde.Ben 10 dk da indirdim Launcher den 10 dk da indi Tüm grafik eksiklikleri düzeltilmiştir heralde ben oyuna giriyorum şimdi
  • arkadaşlar siz öle dionuz ama ben int cafeme yükledim açtım K.eyi (launherdan) 1300-1301-1303'ü yükledi beyler bi o yok yani bide bozulmayın kötü bi patch değil-ler ayrıca arkadaş doğru sölyüyo grafiklerde düzelme ve öbürleride lazım onlarda biraz anlam katmış oyna her b*ktan +7-+8 çıkmıyo onu düzeltmişler ben ilk girdiğimde 7. kestiğim bulcanda +7-belt çıktı işte bu saçmalığı düzeltmişler lwim 0'lanmış o yüzden bulcan kesiodum aslında pek sevinmiyom ama sükretmek lazım

• o patchle lvllar mı sıfırlanıo
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.