Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı şeyleri falan yazmıyorum. Kaldı ki burası forum. Konu sahibinin hoşuna gitmeyen şeyleri yazmayın diye bir kural mı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yok.

Konu sahibinin tercihinin ne kadar yanlış olduğunu 245. kez söyleyerek de ona saygısızlık yapmış olmazsınız. İsterseniz kendini avutmuş bile diyebilirsiniz. Dediğiniz gibi burası forum her şeyi nasıl isterseniz o şekilde söylersiniz 🙂

• Hayırlı olsun. Fiyatı uygun olabilir evet ama bu donanım paketi bu arabaya hakarettir bence.

Bence gerçek Passat budur;

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 100bin lira fark var o fotoğraftaki araçla benim aracım arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Teşekkür ederim. 100bin lira fark var o fotoğraftaki araçla benim aracım arasında
    Biliyorum :) fiyattan bağımsız yorum yaptim zaten.

Yoksa f/P açısından su piyasa şartlarında sizin araç bedava resmen. Geçen gün vw 2020 listesi açıklandı. Poloya 180 bin yazmış adamlar. Şaka gibi resmen.

Evet eğer fiyattan bağımsız konuşuyorsak kesinlikle katılıyorum. Özellikle R kitinin sis farı etrafına kattığı hava çok alımlı kılıyor aracı.

Şaka zaten 180a polo verecek bayi yok suan. O pololar bayiye gidince 120den başlayacak diyeceksiniz ki ne düşürdüler fiyatı vs. Ticari strateji

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SonofDurin kullanıcısına yanıt
    Evet değildir ama bir tık altıdır ve segmentinde o kalitede yanına gelecek başka araç yoktur. Volvo mercedes bmw audi hariç ekstrem araçları saymıyorum (lexus mazda)
    En iyi araç markası en kalitelisi Vwdir. Sonra diğerleri bir alt kalitede sıralanır. Bu her segmentte aynı sırlamadadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    Tercihinize yanlış falan demedim. Hatta mantıklı olduğunu defalarca yazdım. Passat alacak olsam ben de aynısını yapardım. Şu an satmak isteseniz aldığınız fiyatın üzerinde satabilirsiniz. Bu bile seçiminizin yanlış olmadığını gösteriyor.

Bizim eleştirimiz marka/distribütörün tutumuna. Sizin seçiminize değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Şu Honda atmosferik saçmalığını bırakın artık. 1.5 turbo 182 hp si de var, dizeli de var. Atmosferik de atmosferik de atmosferik bıktık vallahi şöyle yorum görmekten. Almazsan alma ama sadece atmosferik yok hondada
    Ne kadar boş yorum yazıyorsun.Orada arkadaş Executive LPG Civic bile aynı parayı diyor.Sanki bilmiyoruz Honda da Turbo ve Dizel olduğunu...

• huso kullanıcısına yanıt
    Kendi yorumunu tekrar oku, ne yazıyor. Sanki adama cevap verdin, saçma sapan genellemişsin atmosferik bıdı bıdı diye. Executive plus 1.5 turbo 182hp de aynı fiyattı o zamanlar passatla.

• quote:

Bence de premium değil ama bunun hız sabitleyici ile zerre alakası yok yukarıda verdiğim örneklerden de anlaşılacağı üzere.

Size kalsa hyundai ve dacia'nın premium olması lazım zira çünkü hız sabitleyicisi var 🙂
    Bakın hız sabitleyici ile takılı kaldınız ama siz anlamıyorsunuz size ben hayırlı olsun dedim sonra ülkedeki genel passat'a karşı duruşa ve passatın premium olmamasına bununda hangi nedenlerden olmadığını anlatmaya çalıştım ama siz sanki sizin seçiminiz hakkında yorum yapmışım gibi tuhaf hareketler içerisindesiniz. Hız sabitleyici ile elbette araba premium olmaz ama anlama güçlüğü yaşadığınız kesin. Premium araç aldığınızda en boşunuda alsanız belli bir oranda premium olduğu için size teknoloji sunar. Hangi passat baz donanımda ön arka park sensörü, hız sabitleyici, dijital klima, yağmur sezici ve far sensörü,mercek far sunuyor ? Yazdığımı okumaktan aciz gibi takıntılı şekilde hız sabitleyici deyip duruyorsunuz çok şaşırtıcı gerçekten. Ben yazdığım yazıda hız sabitleyici olmayan araba premium değildir mi dedim ? Okuduğunuzu anlamayı öğrenin. Aracınızı güle güle kullanın sizinle bir şey tartışacak halim yok zira anla zorluğu çekiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonofDurin -- 8 Ocak 2020; 15:17:41 >

• quote:

Tercihinize yanlış falan demedim. Hatta mantıklı olduğunu defalarca yazdım. Passat alacak olsam ben de aynısını yapardım. Şu an satmak isteseniz aldığınız fiyatın üzerinde satabilirsiniz. Bu bile seçiminizin yanlış olmadığını gösteriyor.

Bizim eleştirimiz marka/distribütörün tutumuna. Sizin seçiminize değil.
    Boşuna uğraşmayın biz ona veya tercihine söz söylemişiz gibi davranıyor.
  • quote:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140763590
    Yukarıda bir arkadaş o kadar olumsuz yoruma sabırlı davranmissiniz yazmış.
    Ben de yorumuma baktım.Ben olsam 11.000 farka Dizel alırdım yazmışım.Benzinli alınmaz,alana saygı duymam,araba gurulari mezarında ters döner gibi alaycı bir yorum yazmamisim.Tercihinize de laf etmemişim.Benim tercihim o fiyat farkına Dizel olurdu demişim.

Otomobil endüstrisi demişsiniz ben hala aynı fikirdeyim bu kişisel de değil genel eleştirim D sinifi bir araçta BMW de koymasa,Mercedes de olsa,Reno da olsa CC ve Yağmur sensörü olmaması bence eksikliktir.Bu size yönelik bir eleştiri degil...

Ayrıca yine alaycı bir şekilde KLİOM da bilene var vb üslubunuz hoş değil hem o markayı ve modeli kucumsuyorsunuz hem de saygısızlık yapıyorsunuz.Hicbir Allah'ın kulu Clio da CC var Passat dan iyi araba E sınıfı demiyor.Ama siz alaycı bir tavır takiniyorsunuz.Ayrica size ne 15 lt yakarım keyif benim degil mi tarzı bir üslup kullanıyorsunuz.

En önemlisi ben de 100 defa Civic dolu yerine Passat bosu seçerim dememe rağmen ama tüm firmalar bunu yapıyorsa bu hepsi için ayıp D sınıfı araçta CC ve Yağmur sensörü nasıl olmaz diye elestirdigimizde üzerinize aliniyorsunuz.

D sinifinda normalde 35-40 bin Dizel farkı var ben 11000 farka Dizel alırdım dediğimde keyif benim 15lt yakarım tarzı bir yaklaşıma giriyorsunuz.Size niye aldınız diyen mi var?Dediginiz gibi tercih meselesi....

• quote:

Kendi yorumunu tekrar oku, ne yazıyor. Sanki adama cevap verdin, saçma sapan genellemişsin atmosferik bıdı bıdı diye. Executive plus 1.5 turbo 182hp de aynı fiyattı o zamanlar passatla.
    Bidi bidi diyen adama cevap verilmez de orada ne yazıyor o dönem Executive LPG 170 iken ben 175 e Passat aldım diyor.
    Turbo Honda dan bahsetmiyor.
    Ayrıca o üslupla bana cevap falan yazma...

• SonofDurin kullanıcısına yanıt
    Bir de hakaret etmeden fikir savunmayı öğrenseniz...

• huso kullanıcısına yanıt
    Paragraftaki her şeyi üzerinize almanıza gerek yok. Takdir edersiniz ki herkes tek tek ayrıntılı mesaj yazacak kadar vaktim olmadığı için toplu bir mesajla cevap veriyorum.

Clio ve sahipleriyle dalga geçmedim. "Clio'mda bile var passatta nasıl yok ha ha ha" diyen zihin yapısını eleştirdim. İnsanları ekonomik seçim ve durumlarından dolayı eleştirmen zira biz de o noktalardan geçtik. Üslubumu ilk mesajımda daha rahat tartabilirsini zaten. Lütfen yazımın üslubunu öncesinde konunun ve yorumların getirdiği arka planla değerlendirin. Çünkü yaptığınız itham çok ağır.

100 defa passat seçerim dediğinizi hatırlamıyorum. Ama yazıyı buraya yazıyorsanız üzerime alınmam doğal. Ayrıca yönlendirdiğim mesajı bu yüzden okuyun istedim. Ama yine tekrar etmişsiniz eleştirinizi. Ben de buradan bir daha cevap yazayım. D sınıfı araçta yağmur sensörü olursa (ki business paket oluyor bu) fiyat 190bine çıkıyor. Benim param da ona yetmiyor. Dolayısıyla iyi ki yokmuş diyorum. Basit bir matematik.

15lt yakarım üslubum da alay değil umursamazlık içeriyor. Zaten ne ben 15 yakıyorum ne de dizel almamı isteyenler öyle iddia ediyor. O işin söz sanatı kısmı

• İsterseniz 50 bine 2020 gırtlak dolu Passat alın bu forumda aynı kişiler tarafından eleştirilmeye mahkumsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.