Şimdi Ara

Yeni page...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün mü geliyor yarın mı ? bilgisi olan varsa zahmet edip yazarsa çok sevinirim. Birde yeni page'de neler var ayrıntılı söyleyen olursa gene teşekkür ederim ! ve gene ve gene ve gene !

• page derken ?

Patch mi demek istedin ? Yoksa ben mi yanlış anladım ? Eğer patch diyorsan :http://www.treshinfeneri.net/2014/11/420-yama-notlar.html
  • Patch demek istedin sanırım
  • Aynen onu söylemek istedim şimdi düzelttiniz egonuz tatmin oldu mu ? Eyvallah sağolun
  • patch dostum o page değil. Bende yeni page diyince hayatımda yeni bir sayfa açıyorum tarzı bişi sandım :D 18'inde gelecek muhtemelen 6'da server kapanır ve patch yüklenir, 4:30 da ranked kapanır.
  • patch o
  • Eyvallah dostum teşekkür ederim. Kusura bakma arada böyle şeyler oluyor pardon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazır yeri gelmişken patch için yarın diyoruz da, resmi bir duyuru yok henüz, yarın gelse zaten bu gece yama notlarını yayınlar resmi site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget -- 17 Kasım 2014; 19:47:15 >
  • Genelde perşembe geliyor ama belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phage mi demek istedin dostum
  • Hayır ''patch'' demek istedim dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenatzOyunda

Eyvallah dostum teşekkür ederim. Kusura bakma arada böyle şeyler oluyor pardon

est. yargılamak bizim işimiz değil
  • Çok öptüm karşim
  • yarın yama felan geleceği yok geleceği zaman burada yazarhttp://status.leagueoflegends.com/?tr_TR#tr
  • Bende zannettim rün sayfası
  • Kusura bakma dostum
  • TenatzOyunda kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş ne haddimize, sadece almam gerekiyor da kafa direk oraya gitti. Olur böyle şeyler problem yok :) Bir arkadaş konu açmıştı mutlaka gelecek diye ama ne olur benim bir fikrim yok.
  • Eyvallah bebeğim teşekkür ederim anlayışın için
  • Kimsede anlamamış adam patch diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.