Şimdi Ara

Yeni Pachden Sonra ADDONs Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir iki gün önceki son patchden sora addons calısmıyo veya ben calsıtıramadım bir fikri olan varmı

• tekrar yüklemek gerekiyor. gerçi ben Ctmod u tekrar yükleyebildim ama titan paneli yükleyemedim bi türlü.çözemiorum çok uyuz bişey
  • yüklemeye gerek olmayabilir. Addons bölümünde ismini şu an hatırlayamıyorum bir kutucuk olacak onu işaretleyince çalışıyor. Üst tarafta.. Ben öyle yaptım titan panel falan çalışıyodu çalışmayan addons olmadı hiç..
  • ben öle duymuştum o yüzden öle dedim. her patchten sonrada yeniden yüklemişimdir. patchle beraber bazı addonlarında versionu deişio en azından ctmod öle, dierlerini tam bilmiorum :(
  • Kırmızı olanların en üstünde bir kutucuk var onu işaretleyin ama bir çoğu sorunlu oluyor mesela metamap
  • ctmod'un ve raid assistin güncel versiyonu çıktı, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz sorun çıkarmıyor. Titan paneli ise şimdilik devre dışı bıraktım.
    http://ctmod.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChRoNoSR -- 25 Ağustos 2006; 15:01:26 >
  • dün ct mod inanılmaz sapıttı onyxia da deep breath falan göstermedi kavrulduk resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titan panel 2.20 çalışıyor 1.12 de ve de cosmosui.org dan cosmos yeni versiyonu çekebilirsiniz. Birkaç eklenti yeni başka eklentilerle değiştirilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Titan panel 2.20 çalışıyor 1.12 de ve de cosmosui.org dan cosmos yeni versiyonu çekebilirsiniz. Birkaç eklenti yeni başka eklentilerle değiştirilmiş.

çok saol!
  • beyler peki dahadüşük patchler için bildiiğiniz iyi bir addons warmı(Örneğin 1.8.2 için free serverda )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Titan panel 2.20 çalışıyor 1.12 de ve de cosmosui.org dan cosmos yeni versiyonu çekebilirsiniz. Birkaç eklenti yeni başka eklentilerle değiştirilmiş.

Tesekkurler
  • ben halen halledemedim

atlas açıkken world map açılmıyor

titan honor ı kapatmak zorunda kaldım çünkü hep hata veriyor
  • atlas'ın son version'u indir .. o zaman düzeliyor... titan honor'ı ben de halledemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 25 Ağustos 2006; 20:43:03 >
  • bende sctyi 5.00a yuksettim ayrıca atlası kapadım
  • benimki 2 gün sonra güncelleyin addonlarınızı :) hemen herkes birden güncellemediği için problemler çıkıyo ilk birkaçgün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.