Şimdi Ara

Yeni Oyun WarpFire'ı qören yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • qzL bişeye benzio ama daha açıLmadı flash yüklenio sitesi :http://warpfire.net//

• çok gzl severek oynuyorum yeni başladım hemen başlangıç thoryumunla credi al ve ondan sonra moonblade gemisini al yoksa kasmak zor oluyo
  • Vayyy oyun guzelll hosuma gıtttı bıraz kurcalayım cok tesekkurler rehber olsa guzel olurdu
  • Bencede ama para artmıor.Demir satiyorum artmior.Gri teama da vuramiorum.Thorium da nası artcak bilen var mi?
  • arkadasım gorevlerı yap ordan yola cıkarak herseyı cozuyon asagıdakı savasma cubugu var 1 8 e kadar falan lazer falan atıyosun ılk basda hangar da ıken bıraz karısdır bulursun herseyı
  • Teşekkür ederim.Oyun gerçektende güzelmiş.Ancak iki hesabım var.Birine aktivasyon gelmedi "fyagiz"adlı olan hesaba."ffyagiz"olan hesaba anında geldi.Aktivasyon gelmeyen Hotmail.Gelen Gmail.Bir sorun çıakr mı?Hani multi hesap vs.
    Edit:Ya cephane alamıyorum.Gemi dolu diyor.Halbukii dolu değil.Demiri işledim sattım.4 tane füzem kaldı.Lazer silahımda var.Neyi satacağım yahu gemide birşey kalmadıki?
    Edit2:Start'a basmıyor bi gemi patladı tamirat a da basmiyor starta da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 17 Ocak 2008; 11:36:28 >
  • arkadaşLar toryum'u krediLerden değiştire tıkLayarak kredi yapın 16.000 kredi yapınca hangarda gemiLerde moonblade isimLi gemiyi aLın sora rahat kasarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DarkOrbite benzio
  • bende bu oyunu 1-2 gündür oynuyorum . anladığım toryumu sat crediye çevir vs deniyorda oyuna ilk başlarken verilen gemi free ve birisi sizi havaya uçurursa verilen bu gemi ya bedava repairleniyor yada repair için 100 toryum istiyor oyunda toryum ve credi önemli biriktirmek lazım .gri pirates denen korsan gemilerini avlayıp geri kalan debrislerini alınca içinden toryum ve lazer veriyor toryumu artırmanın yolu avlanmak ayrıca görvlerde yapıldıkça veriyor exp ve credi +toryum.hangarda silahlar gemiler vs üzerlerinde yazıyor toryum ve credi olarak satılıyor yani eğer iyi bişe almak istiyorsan toryumun olmalı .tabi paypaldan parayla almazsan..lvl 2 oldum ve başka bir gemi aldım füzeleride doldurdum 2 kişi geldi patlattı gemiyi şimdi repair olmuyor çünki toryum kalmamıştı sade 3 toryum vardı .yeni bir hesapla başladım tekrardan bu sefer oyuncuları es geçiyorum sade credi ve toryum biriktiriyorum.buda uzun iş sıkıldım şimdiden arada 1 saat vs oynamak yeter bana.

• başta kredi al ha hehehe 3lvl ın sınırındayken toryum 0 ken ve patlarsan kapak gibi kalıyosun bilincede toryum bozdurasın gelcekmi bakalım :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.