Şimdi Ara

YENİ ORTAMA GİRERKEN YAŞADIĞIM ÇEKİNGENLİK (asosyallik)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk örnekle açıklayacağım, malum yakında dersaneler başlıyor. ben de sınav dersanesine başlayacağım arkadaşlar. ben hep ilk günler sessiz olur konuşmam pek. ilk gün nasıl davranmalıyım (11. sınıf)

teşekkürler

• Çiçinden üç kere selena, dışından da ninja de hiç korkun kalmıyor dostum iyi şanslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendin gibi. farklı olmadan. kasmıycan kısaca. oraya niçin gittiğini bilerek. ders için dimi? arkadaşların zamanla olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Çiçinden üç kere selena, dışından da ninja de hiç korkun kalmıyor dostum iyi şanslar

Tüm forumlar » [Konu Dışı / Off Topic] » Konu Dışı Özel » YENİ ORTAMA GİRERKEN YAŞADIĞIM ÇEKİNGENLİK (asosyallik)

@hepöyleolurzaten

Hocam, ne bileyim kendimi kötü hissediyorum böyle sessiz olunca. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
  • takip ^^

• Dershaneye gitmeden üç shot abso. tamamdır kardeşim
  • Dershane de sanıyorum ki hiç arkadaşın yok, ilk gün kesin böyle toplanmış bir grup olur yani bizde oluyordu genelde sınav dershanesi nasıldır bilmem biz femden geçtik full erkekti her neyse, o toplanan grubun arasına direk dalıyosun S.a beyler ben xx işte yeni kaydoldum falan diyosun onlarda kendilerini tanıtırlar muhabbeti 2-3dk dinle sonra araya kayna kantin falan varsa birlikte gidin tamam ortamı hazırladın ondan sonra kendini ön plana çıkar gerisi gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Dershane de sanıyorum ki hiç arkadaşın yok, ilk gün kesin böyle toplanmış bir grup olur yani bizde oluyordu genelde sınav dershanesi nasıldır bilmem biz femden geçtik full erkekti her neyse, o toplanan grubun arasına direk dalıyosun S.a beyler ben xx işte yeni kaydoldum falan diyosun onlarda kendilerini tanıtırlar muhabbeti 2-3dk dinle sonra araya kayna kantin falan varsa birlikte gidin tamam ortamı hazırladın ondan sonra kendini ön plana çıkar gerisi gelir

Sağolun hocam, bana da öyle geliyor geçen seneden arkadaş olan gruplar vardır sınıfta gibi geliyor. Ben çekingen adamım hayatımda hiç direk ben xx falan demedim bilmiyorum sıkıntıdayım. bari dersanem iyi geçsin diye düşünüyorum
  • ilk gün duvar kenarında bir sıraya yerleş... oldukça cool görün ve sınıfa giren kızlara bak
  • bak ilk önce sınıfa yere bakarak ve sessizce gir ve birden moonwalk yaparak sırana geç herkes senin ne kadar cool olduğunu ilk günden anlar
  • şu cevaplara bak.

bence bir doktora gidelim senle.

bende de var çünkü aynı sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

bak ilk önce sınıfa yere bakarak ve sessizce gir ve birden moonwalk yaparak sırana geç herkes senin ne kadar cool olduğunu ilk günden anlar

Birader git komikliğini konu dışında yap bi bitmediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

quote:

Dershane de sanıyorum ki hiç arkadaşın yok, ilk gün kesin böyle toplanmış bir grup olur yani bizde oluyordu genelde sınav dershanesi nasıldır bilmem biz femden geçtik full erkekti her neyse, o toplanan grubun arasına direk dalıyosun S.a beyler ben xx işte yeni kaydoldum falan diyosun onlarda kendilerini tanıtırlar muhabbeti 2-3dk dinle sonra araya kayna kantin falan varsa birlikte gidin tamam ortamı hazırladın ondan sonra kendini ön plana çıkar gerisi gelir

Sağolun hocam, bana da öyle geliyor geçen seneden arkadaş olan gruplar vardır sınıfta gibi geliyor. Ben çekingen adamım hayatımda hiç direk ben xx falan demedim bilmiyorum sıkıntıdayım. bari dersanem iyi geçsin diye düşünüyorum

çekingen olmanın nedeni fiziksel bir kusurun olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

hayır allaha şükür hiçbir problemim yok. fakat psikolojik. yani hiç çabuk arkadaş bulamam sessiz dururum sonra kendiliğinden oluyor ama burda çabuk bi arkadaşım olsun yalnız kalmayayım istiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayır allaha şükür hiçbir problemim yok. fakat psikolojik. yani hiç çabuk arkadaş bulamam sessiz dururum sonra kendiliğinden oluyor ama burda çabuk bi arkadaşım olsun yalnız kalmayayım istiyorum

Ortaokuldayken senin gibi bir arkadaşım vardı hep böyle yalnız otururdu ama eleman masa tenisinde çok iyiydi bende pek anlamazdım bir gün yalnız otururken yemekhanede ben de böyle genelde grubumla birlikte dolaşırdım o gün kafama esti gittim çocuğun yanına oturdum bana öğretebilir misin dedim.Çocukta normalde tek başına oturduğundan herhalde biraz utandı sıkıldı sonra kabul etti.Haftasonu birlikte çalıştık bana biraz öğretti işte 1-2 ay boyunca birlikte çalıştık okulun turnuvası oldu o sene tabi onunla ben finale kaldık ve beni baya bi ezmişti hemde finale kalmama rağmen.Çocuk öyle popüler oldu yani en azından utangaçlığını yenmişti.Senin de böyle uzman olduğun bir konu olursa illa ki o konuyla ilgili bir kaç arkadaş edinirsin.Ben saolsun onun yardımıyla birlikte masa tenisine başlamıştım ilerlettim, şimdi bu konuda da çok arkadaşım oldu.Yani demeye çalıştığım şey bir konu hakkında bilgili olursan illa o konuda bilgiye aç kişiler seni bulur önemli olan o konu hakkında bilgi sahibi olduğunu belli etmek.

Edit : Bu forumda bir çok asosyal arkadaşa yardım etmişliğim vardır bu konuda bile çok fazla arkadaş edinmişliğim vardır(sadece forumda değil günlük yaşantıda da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 15 Ağustos 2012; 14:47:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ortaokuldayken senin gibi bir arkadaşım vardı hep böyle yalnız otururdu ama eleman masa tenisinde çok iyiydi bende pek anlamazdım bir gün yalnız otururken yemekhanede ben de böyle genelde grubumla birlikte dolaşırdım o gün kafama esti gittim çocuğun yanına oturdum bana öğretebilir misin dedim.Çocukta normalde tek başına oturduğundan herhalde biraz utandı sıkıldı sonra kabul etti.Haftasonu birlikte çalıştık bana biraz öğretti işte 1-2 ay boyunca birlikte çalıştık okulun turnuvası oldu o sene tabi onunla ben finale kaldık ve beni baya bi ezmişti hemde finale kalmama rağmen.Çocuk öyle popüler oldu yani en azından utangaçlığını yenmişti.Senin de böyle uzman olduğun bir konu olursa illa ki o konuyla ilgili bir kaç arkadaş edinirsin.Ben saolsun onun yardımıyla birlikte masa tenisine başlamıştım ilerlettim, şimdi bu konuda da çok arkadaşım oldu.Yani demeye çalıştığım şey bir konu hakkında bilgili olursan illa o konuda bilgiye aç kişiler seni bulur önemli olan o konu hakkında bilgi sahibi olduğunu belli etmek.

Edit : Bu forumda bir çok asosyal arkadaşa yardım etmişliğim vardır bu konuda bile çok fazla arkadaş edinmişliğim vardır(sadece forumda değil günlük yaşantıda da)

bize de yardım et hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris_55
    bize de yardım et hocam.

Yazmıştım zaten hocam çözüm sende yani illa bir özelliğin vardır.

Edit : Alıntılar çok olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 15 Ağustos 2012; 15:09:16 >
  • quote:

Direk örnekle açıklayacağım, malum yakında dersaneler başlıyor. ben de sınav dersanesine başlayacağım arkadaşlar. ben hep ilk günler sessiz olur konuşmam pek. ilk gün nasıl davranmalıyım (11. sınıf)

teşekkürler

arkadas gruplari tabii ki olacaktir,ama onlardan biri senin yanına gelip seninle konusacak.. açılırsın o ara :D
  • Sınıfa çok erken gitme. Sırada tek oturan bir erkek görürsen git yanına 'Boş mu, oturabilir miyim?' falan de. Otur der herhalde. Sonra isim neydi falan de benim ismim de ... de. Sonra muhabbeti devam ettir derslerden falan. İlk günden konuşmasanız bile ikinci gün selam ver çocuk da kafa dengi birşey çıkarsa bir haftaya kankasınız. Unutma dershane gibi hemcins sayısı az sınıflarda arkadaşlık kolay kurulur. Bir de sıkma canını bazen bazı ortamlarda asosyallik de iyidir. Kafanı dinlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencfmci

Sınıfa çok erken gitme. Sırada tek oturan bir erkek görürsen git yanına 'Boş mu, oturabilir miyim?' falan de. Otur der herhalde. Sonra isim neydi falan de benim ismim de ... de. Sonra muhabbeti devam ettir derslerden falan. İlk günden konuşmasanız bile ikinci gün selam ver çocuk da kafa dengi birşey çıkarsa bir haftaya kankasınız. Unutma dershane gibi hemcins sayısı az sınıflarda arkadaşlık kolay kurulur. Bir de sıkma canını bazen bazı ortamlarda asosyallik de iyidir. Kafanı dinlersin.

+1

Git sorular sor.Yanındaki çekingen olarak sadece cevap verse bile 2 ders sonra ayıp ettiğini anlayarak oda sorular sormaya başlıcak ordan muhabbeti ilerleticek.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.