Şimdi Ara

Yeni Operasyon Hakkında Duyum Var Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi cs bu aralar bir duraklama dönemi yaşıyor. Ben de uzun süredir oynamıyorum. Bıraktım denilebilir. Operasyon gelirse arkadaşımla girer zevkine görevleri yapar drobumuza bakarız. Amacımız bi farklılık olsun. Bugüne kadar Firar ve Öncü Op. hariç tüm jetonları aldım ve görevlerini vs. tamamladım. Benim için jetonu alıp sonuna kadar gitmek hobi gibi bir şey oldu diyebiliriz
    Son operasyon Hydra uzatmalı bitiş tarihi olan 13 Kasım 2017'de sona erdi. Yaklaşık 1 yıl olacak ama hiçbir açıklama yok. Olsa da fazla takip etmediğimden kaçırmış olabilirim. Takip eden arkadaşlar varsa operasyon hakkında bi açıklama/duyum vs. var mı,son durum nedir?

    Not: Hydra'da medusa düşürmüştüm,operasyonları o günden beri çok daha fazla seviyorum







  • 2 haftaya gelir
  • Gelse de alacak insan kalmadı resmen Keşke gelse de canlansa oyun biraz. Bakıyorum 4-5k oyun arayan oluyor sadece resmen.
  • Office ve Nukenin Workshop dosyaları güncellenmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim çıkarıyor cs’de oyuncu kalmadığını 400 bin kişi oyunu oynuyor kendiniz oynamıyorsunuz diye oyunu başkalarınında oynamadığını mı düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs yi her zaman kemik kitle oynar ancak eskisi gibi heyecanının kalmadığı da aşikar. bunda en büyük pay valve. alt tarafı bir operasyon bekliyor millet, görevler desen 2 gün sürmüyor. hani sanırsın üstünde çok uğraşılması gereken bir işmiş gibi 1.5 senede 1 tane operasyon getiriyor adamlar. faceit/esea kaç yıldır 128 tick serverda oyun oynatırken valve bunu hiç umursamıyor gidiyor saçma saçma map güncellemeye falan çalışıyor..
  • Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    400bin iyi bir sayı mı sizce ? Pubg hafta sonları 2 milyonu geçiyor,hafta içi 1 milyona dayanıyor(saatine göre).
    CS'yi oynayan Türkiye,Rusya,Polonya. Kemik ülkeleri bunlar. Kaldı ki pubg çok daha iyi sistem isteyen bir oyun,cs için yüksek bir sisteme ihtiyacınız yok. Buna rağmen sayı 400binlerde.Rekabetçi oyun aratın kaç kişi çıkacak merak ediyorum. 4bin-5bin civarı adam oyun aratıyor 400bin kişi online olduğunda..Hele dust2,mirage hariç bi map aratın primeda 5 dakikadan önce girme şansınız yok.
    Cs oynayan bi kemik kitle bir de bilgisayarından ötürü mecbur kalan kitle var. 400bine iyi diyorsanız csnin eski günlerini unuttunuz demektir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

    Kim çıkarıyor cs’de oyuncu kalmadığını 400 bin kişi oyunu oynuyor kendiniz oynamıyorsunuz diye oyunu başkalarınında oynamadığını mı düşünüyorsunuz?
    Önceden rekabetçide 1 dakika içinde maç bulurdu şuan 3 dakikadan aşağı maç bulmuyor bende. 4000 maç arayan oluyor gün içinde. 400 bin oynasa ne olur oynamasa ne olur. Valve Panorama görüntüsüyle kendi ayağına sıktı bence. Serverların çoğu loss veriyor önceki görünümünde şikayet edebiliyorduk serveri ama şuan edemiyorsun mecbur maç bitene kadar idare etmek zorundasın. Çok şey değişti oyunda. Yazık oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.