Şimdi Ara

YENİ OPEL MOKKA X (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
14
Favori
68.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berrol

Merhaba arkadaşlar,

Ben de uzuuun araştırmalar sonucunda Mokka X almak için bayağı bir ilerleme kaydettim. Yaklaşık bir senedir araba araştırmasındayım. Şun hiç bir bayinin elinde Mokka X'in kendi istediklerimde olan modeli yok. Bugün bir bayiden teklif geldi. Ellerinde neptün mavi+ benzinli otm. varmış. Sunroof yok mesela. Açıkçası isterdim. Ama artık yeni sene zamlarınıda düşünürsek galiba seçmek zorunda kalacağım. Renk konusunda ilk düşündüğüm renk kuantum gri idi. Neptün mavi çok mu açıktır sizce. Acil yardım..

Ben alırken de neptün mavi seçeneği vardı ama ben gri aldım.bence ikisi de çok yakışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaluga

Bayi bize de neptün mavinin daha sonra rengini tutturamadıklarını söylemişti biz de neptünden vazgeçmiştik.. belki de elinde olanı satmak için yapmış da olabilir tabii bilemem.. Quantum daha yakışıyor mokka ya bu arada..

Evet katılıyorum,gri çok yakışıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: volkantr19

quote:

Bayi bize de neptün mavinin daha sonra rengini tutturamadıklarını söylemişti biz de neptünden vazgeçmiştik.. belki de elinde olanı satmak için yapmış da olabilir tabii bilemem.. Quantum daha yakışıyor mokka ya bu arada..

Ya tam almaya karar vermişken yapmayın yahu. :) Söyleyin ne olur neptün mavi çok mu kötü. Daha aracı görmedim. Telefonla teklif geldi. Pazar günü gidip bakacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Ya tam almaya karar vermişken yapmayın yahu. :) Söyleyin ne olur neptün mavi çok mu kötü. Daha aracı görmedim. Telefonla teklif geldi. Pazar günü gidip bakacağım.

Hayır hiç kötü değil...Tam tersi çokta yakışıyor,trafikte farkın olur diğer araçlardan....
    Benim eski arabam da gri idi...O sebeple gri seçtim....

Bence gördükten sonra neptün maviyi kesinlikle onu alacaksın...Çünkü bende alırken neptün mavi ve gri vardı...Neptün maviyi almaya yeltendim fakat o araç düz vitesti...O yüzden gri rengi aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanustr

Merhaba,

Kısmetse ben de bugün Opel mokka 1.6 dizel Excellence + sunroof aracımızı teslim alacağım.

Bu android auto konusunda biraz bilgi sahibiyim. Aslında Apple kullanıcısıyım ama araştırma yaparken mirroring konusunda

biraz fikir sahibi oldum sanırım.

Araçta gelen onStar destekli Multimedya cihazı (r4.0 için konuşuyorum aslında r900 de de aynı) mirror (yansıtma) için apple telefonlar için

Carplay, android işletim sistemli telefonlar için android auto gerekiyor.

CarPlay apple telefonlarda ayarlar içinde zaten mevcut yani bir uygulama değil bu özellik telefonda mevcut ve herhangi bir uygulama yüklemeye

gerek yok. Android tarafında durum biraz farklı, önce telefonunuzun android auto yu desteklediğini android auto uyumlu cihaz listesinden

belirleyin.

Eğer uygunsa Türkiye marketinde olmadığı için google de apk olarak aratın ve güvendiğiniz bir siteden uygulamanın bulabildiğiniz en son

sürümünü indirip telefonunuza kurun. Kablo ile telefonu usb ye baglayın.

Sonuç mu

https://www.youtube.com/watch?v=771WmQQejvE

Unutmayın uygulama Türkiyede google play de yok haliyle uygulamayı güncelleyemeyeceksiniz haliyle ara sıra güncel sürüm bakıp apk indirip

manuel güncelleyeceksiniz.

Saygılar...

Merhaba;

Videonuzu ilgiyle izledim,emek verip yayınladığınız için ayrıca teşekkür ederim...
    Telefonuma verdiğiniz linkten indirmeyi denedim fakat olmadı...
    Verdiğiniz linkte ilk önce şöyle bir sayfa çıktı:

YENİ OPEL MOKKA X (ANA KONU)

Daha sonra en baştakine tıkladım ve karşıma şu şekilde bir ekran çıktı:

YENİ OPEL MOKKA X (ANA KONU)

Bu çıkan dört seçenekten hangisini indirmeliyim ?

arm / arm64 / x86 / x86_64 seçeneklerinden hangisini seçmeliyim?

Bu konuda yardımcı olursanız teşekkür ederim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır hiç kötü değil...Tam tersi çokta yakışıyor,trafikte farkın olur diğer araçlardan....
    Benim eski arabam da gri idi...O sebeple gri seçtim....

Bence gördükten sonra neptün maviyi kesinlikle onu alacaksın...Çünkü bende alırken neptün mavi ve gri vardı...Neptün maviyi almaya yeltendim fakat o araç düz vitesti...O yüzden gri rengi aldım...

Teşekkürler.... İçim rahatldı....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öte yandan neptün mavi süper bir renk bence de..
  • Merhaba,

Sevgili volkantr19,

Önceki yazım da söylediğim gibi ben bu videoları araştırırken buldum ve burada bilgi olması için paylaştım.

Telefonunuzun altyapısı hangisine uygun bilemiyorum, ben apple kullanıcısıyım android işletim sistemi ve kullandığı altyapıyı bilmiyorum.

ARM türevi olması akla daha yatkın geliyor. Deneme yanılma yolu ile de bulunabilir.

Saygılar...
  • quote:

Öte yandan neptün mavi süper bir renk bence de..

Teşekkürler

• Arkadaşlar,

Dün Opel Mokka x 1.6 dizel Excellence + sunroof bakır kave aracımızı teslim aldım.

Benim de renk konusunda gel-git lerim oldu ancak renk konusu tamamiyle zevk ve tercih konusu.

Mavisi grisi beyazı bakır rengi hepsi de araca yakışıyor.

Benim önceli araçlarım hep inci beyazıydı ve artık beyaz araçtan sıkıldım radikal bir kararla lansman rengini tercih ettim.

Herbirimizin aracı hayırlı olsun ve kazasız keyifi sürüşler dilerim.

Saygılar...
  • quote:

Arkadaşlar,

Dün Opel Mokka x 1.6 dizel Excellence + sunroof bakır kave aracımızı teslim aldım.

Benim de renk konusunda gel-git lerim oldu ancak renk konusu tamamiyle zevk ve tercih konusu.

Mavisi grisi beyazı bakır rengi hepsi de araca yakışıyor.

Benim önceli araçlarım hep inci beyazıydı ve artık beyaz araçtan sıkıldım radikal bir kararla lansman rengini tercih ettim.

Herbirimizin aracı hayırlı olsun ve kazasız keyifi sürüşler dilerim.

Saygılar...

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Aslında alıştıktan sonra güzel bir renk.

• quote:

Merhaba,

Sevgili volkantr19,

Önceki yazım da söylediğim gibi ben bu videoları araştırırken buldum ve burada bilgi olması için paylaştım.

Telefonunuzun altyapısı hangisine uygun bilemiyorum, ben apple kullanıcısıyım android işletim sistemi ve kullandığı altyapıyı bilmiyorum.

ARM türevi olması akla daha yatkın geliyor. Deneme yanılma yolu ile de bulunabilir.

Saygılar...

İlgin için çok teşekkür ederim.
    Videoda be yazıda anlattıklarını birebir uygulasın ve sonuç pozitif.
    Anlattığınız şekilde navigasyon gelen hepsi çalıştı.
    Büyük bir sorunu çözmede yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim.

Not:Kullandığım telefon Samsung Galaxy J7....

• Merhaba,

Sevgili volkantr19,

Android auto çok keyifli bir uygulama daha önce test etmiştim ve çok başarılı bulmuştum. Hatta bazı kısımları (navigasyon yaparken müzik dinleme menüsü yada arama menüsü geçişleri carplay e göre) daha kullanışlı gelmişti bana.

Ara sıra internette apk nın güncel sürümünü kontrol edin varsa telefonunuza yükleyin var olanı son sürüme güncelleyecektir.

iyi günlerde kullanın. Rica ederim teşekküre hiç gerek yok, başlığın amacı bilgi paylaşarak birbirimize destek olmak.

Saygılar...

Not aracım ile ilgili deneyimlerimi biraz yol yaptıktan sonra paylaşacağım ve mutlaka sizlerin de bana yol gösterceğiniz hususlar olacaktır.
  • quote:

Merhaba,

Sevgili volkantr19,

Android auto çok keyifli bir uygulama daha önce test etmiştim ve çok başarılı bulmuştum. Hatta bazı kısımları (navigasyon yaparken müzik dinleme menüsü yada arama menüsü geçişleri carplay e göre) daha kullanışlı gelmişti bana.

Ara sıra internette apk nın güncel sürümünü kontrol edin varsa telefonunuza yükleyin var olanı son sürüme güncelleyecektir.

iyi günlerde kullanın. Rica ederim teşekküre hiç gerek yok, başlığın amacı bilgi paylaşarak birbirimize destek olmak.

Saygılar...

Not aracım ile ilgili deneyimlerimi biraz yol yaptıktan sonra paylaşacağım ve mutlaka sizlerin de bana yol gösterceğiniz hususlar olacaktır.

Çok teşekkür ederim.
    Takip ediyorum sizi.
    Deneyimleriniz bana ve bizlere de yol gösterecektir...

• Arkadaşlar sıfır araç alırken sigorta ve kasko yu aldığımız bayiden yaptırmak zorundamıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: muratbelhan

Arkadaşlar sıfır araç alırken sigorta ve kasko yu aldığımız bayiden yaptırmak zorundamıyız

Merhaba,hayır zorunda değilsiniz...İstediğiniz yerden yaptırabilirsiniz...

• derindag23 D kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun aracınız.verdiğiniz detaylı bilgiler için de teşekkürler. beni şu ara en çok yakıt konusu ilgilendiriyor :) malum benzin ve motorine gelen zamlar :(
    benim de aracım 1.6 dizel otomatik fakat yakıt 7.5 lt 100 km de. hatta çok trafik olduğunda 8.2 lere de çıktığı oluyor ama 9 lt görmedim bugüne kadar.aynı model araçların böyle farklı yakıt tüketimi de enteresan.
    normalde bir önceki aracıma ayda 1 depo yakıt alırken maalesef şimdi 2 depo hatta 2,5 depo ayda alıcam gibi görünüyor.
    :(
  • Mokka X de güzel arabaydıda Kadjar aldık, esasında 3008 alacaktıkda peugeotun ukala tavırları yüzünden bu ikisi arasında kalmıştık. teşekkürler cevap verenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 14 Aralık 2016; 12:57:5 >
  • kronik kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Mokka X de güzel arabaydıda Kadjar aldık, esasında 3008 alacaktıkda peugeotun ukala tavırları yüzünden bu ikisi arasında kalmıştık. teşekkürler cevap verenlere.

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantr19 -- 14 Aralık 2016; 23:10:28 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.