Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Loyalty L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Golf ile Polo arasında kasa olarak bariz fark olmalı. Segment farkını belli etmeli.
  • saiko52 S kullanıcısına yanıt
    Bence en doğrusu kendiniz iki aracı da test edin. Para sizin, karar sizin.
  • 205 55 r16 turanza takılı tdi mk3 leon, 225 45 r17 bridgestone blizzak takılı astra k'dan; kasislerde ve çukurlarda beni daha çok rahatsız ederdi. Ve eski aracım leon'un yol tutuşu astra k'ya göre çok kötüydü. Virajlarda yana yatma olayını sıklıkla yaşardım leonla. Astra'da hangi viraja girersem gireyim düz yolda gibiyim.

    Eski astraları bilmiyorum ama astra k sert bir araba değil. En azından style mk3 leon (FR değil) kadar sert değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 25 Şubat 2016; 15:54:50 >
  • Bugun cevizlibag odak opeldwydim 1.4 manual dynamic ledfarli 75500 fiyat verdiler liste fiyati 83mus. 3ay sonraya siparisle geliyormus.

    Watts baglantisini sordum 2015 uretimler watts li 2016larda watss yokmus dedim oyle birsey yok urunde bi degisim olsa bilgimiz olurdu dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Oyle birsey var ve aralik sonundan beri de belli. Arastirsalardi biraz gorurlerdi ama kimse birsey arastirmadigi icin satisini yaptiklari aractan bile bihaberler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebati06 -- 25 Şubat 2016; 20:02:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasarkaradana

    Daha önce bu konuda bahsedilen eksikleri zaten biliyorsunuzdur; bagaj, torpido, arka kol dayama gibi. Bunlar ihtiyaca göre eksik gelebilir. Benim şu ana kadar bagaja, tüh şunu da almadı dediğim bir durum olmadı. Demek ki benim ihtiyacımı karşılıyor şu an için. Torpidoda araç ruhsatım, gözlüğüm duruyor ve biraz daha boş yer var. Arka kol dayama ihtiyacım olmuyor. Araba zaten sportif tarzda bi araba ve benim istediğim gibi. Bir ara araçta 5 kişi iken arkadaşın biri "Bu araç şu an çalışıyor mu?" dedi. Yani oldukça sessiz. Sadece DPF temizleme yaparken biraz gürültülü çalışıyor. Başka eksikliğini duyduğum bir şey yok. Bu haliyle kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç astra.

    Hocam sizin aracınız da 1.6cdti dizel modeli demi? Modeliniz nedir? Yarın yada cumartesi günü plazaya gidip deneme sürüşü yapicam. Bahsettiginiz gibi bagaj yada torpido büyüklüğü benim için onem ifade etmiyor. tasarim sürüş konforu ve ses izolasyon karar verici özelliklerim.. Tasarima bayıldım. Konforun da iyi oldugunu tahmin edebiliyorum. Forumlarda yorumlarda izolasyon can sıkıcı bir durum yaratıyor bende. Siz aracın çalışıp çalışmadığını anlaşılmadığını söylemişsiniz,araç içinde de aynı sey soz konusu mu? Cızırtı yada gacur gucur bir ses söz konusu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Loyalty L kullanıcısına yanıt
    öyle bi yazmıssınız ki sanki astranın karşısındaki araç fiat linea .. yani ford focus ve opel astra kıyaslama yapılabilecek iki araçtır ikiside sevilen ve tutulan araçlar .. 308 , astra , focus , golf bu araçlar aralarında kıyaslama yapılacak araçlardır hiçbiri birbirinden çoooook üstün degil .. bu söyledigim 4 aracında dizel otomatik versiyonlarını test ettim ..hepsinin birbirine az da olsa üstün oldukları taraflar var ...astranın focustan ne gibi üstün yanları var ben merak ettim açıklarsanız hem kıyaslama yapanlar hemde almayı düşünenler için iyi olur ...benim kendi fikrim ise astranın focustan üstün oldugu taraf göremiyorum , yol tutuş focus üstün , direksiyon netligi ve hisli direksiyon desen yine focus üstün , yol sesi ve motor sesi focus daha az içeri alıyor , motor performansı desen birbirine çok yakın diebilirm , iç mekan kalitesi yine birbirine yakın , dış görünüş ve tip desen o görecelidir ama ben her ikisinide begeniyorum , focus direksiyon ve yol tutuştan dolayı daha eglenceli bi araç kullanırken gerçekten keyif veriyor bunu da söylemeliyim , ne astra nede focus sahibiyim onu da söyliyim , astra formundayım bunları yazmam ne kadar dogru ama kesinlikle objektif bi yorum yaptım , forumda yazılanları keyifle okuyorum ve yorum yapıyorum herkese kazasız sürüşler dilerim




  • Ben birseyi merak ediyorum,astra j ve k kasada c sinifi ortalamasinin uzerinde genis tabanli lastik kullanim sebeb nedir acaba? Gucu yere aktarimda mi sikinti var yoksa sportif gorunum mu amaclaniyor? 225 taban az degil cunku c sinifi hb'e bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Taban 45?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebati06 kullanıcısına yanıt
    Yanaklari 45 hatta bende 40,taban genislikleri 225?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 25 Şubat 2016; 22:31:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam benim hatam (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talharo123

    Ben birseyi merak ediyorum,astra j ve k kasada c sinifi ortalamasinin uzerinde genis tabanli lastik kullanim sebeb nedir acaba? Gucu yere aktarimda mi sikinti var yoksa sportif gorunum mu amaclaniyor? 225 taban az degil cunku c sinifi hb'e bence

    Bu araçlardaâ 150nm torkluk motorlar yokki 195-205 taban lastik koysunlar.245nm-320nm tork ile dar taban lastikler ile sürekli traction control devreye girer ve performansı törpüler.Kısacası yol tutuş içindir,görüntü 2.planda kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada merak eden arkadaşlar için;
    1.6 cdti 136 hp manuel son 2500 km yakıt tüketimim;4.6 lt/100km (1000 km şehirdışı 1500 km şehiriçi)

    Pompa verisiyle 0.3lük bir fark var yanlış ölçmediysem.
    Bu mesaja eklenen görseller:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebati06 -- 26 Şubat 2016; 0:20:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebati06 kullanıcısına yanıt
    Adamla konusurken sordum bu konuyu. Bize urundeki degisimle ilgili bi bilgi gelmedi degisimler olunca bilgilendiriliyoruz dedi. Her neyse...

    Anlamadigim konu daha yeni cikan bi araba makyaj bile gecirmeden nasil boyle bi degisime ugruyor. 2ay boyunca watts li uretim 2016 ile iptal ediliyor. Ne olduda bu karardan vazgecildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Malesef basitçe fabrika bandındaki üretim süresi ve maliyetini azaltmak için yapıldı sanıyorum. Makyajlı kasada geri getireceklerdir. Politikalarının dogru oldugunu da düşünmüyorum zira insanlar onların düşündüğünden daha fazla umursuyor watts meselesini.

    110 binden fazla sipariş almış yine de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel astra nın bu kasasını uzun süre bekledim fakat beklediğimi bulamadım. Bu gün golf 7 1.2 tsi 2016 manuel comfortline ışık paket sürüş konfor paket metalik renk li aracımı teslim alıyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun artık golf forumunda takılacağım. Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebati06 kullanıcısına yanıt
    şimdi kesin 2016 araçlarında yok bu özellik değil mi?
  • sebati06 kullanıcısına yanıt
    dün bende baktım benimki 5.7 kadar düşmüş keyfim yerine geldi sport ama yaktırıyor acımadan:)
  • beyler selam
    forumda var mı göremedim ama yazayım dedim
    aracı kitleyip indikten sonra kapılar kitli olmasına rağmen bagaj açılıyor
    sorun var sandım fakat anahtar arabanın yakınında olduğu için lazım olur düşüncesiyle bagaj kapanmıyor
    siz uzaklaşınca bagaj kitleniyor.
  • Arkadaşlar herkese günaydın. Kitapta yazmasa da ilk bakımı şimdi yaptıracağım. Böylece bir sonraki bakım mart 2017'ye kalacak.

    Kitapçıkta dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Dizel için direkt dexos 2 yağ demiş, ama benzinli için mümkünse dexos 1 yağ demiş. Bunun sebebi nedir? Bilen var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 26 Şubat 2016; 10:05:16 >
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.