Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.447
Cevap
298
Favori
2.407.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satma nedeninizi sorabilir miyim özel değil ise?
    memnun mu kalmadınız?
  • Yine zam gelmiş araçlara. Astra Dynamic 1.4 Turbo Otomatik S&S + Eklettiğim Opsiyonlarıda içine katarsam benim araç 147.000 TL olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guida kullanıcısına yanıt
    kendi aracını 140'a alır mıydın :)

• Selamlar..2016 Dynamic 1.6 CDTI otomatik aracımın 45 bin bakımı için servis araştırıyorum. Garantisi bittiği için özel servis olacak.

RAM OTO(Maslak) Castrol Yağ+GM filtrelere 850 lira fiyat verdi. OPC Opel Yağ GM+ Yağ filtresi Bosch+Diğer filtreler yan sanayi 490 dedi.

RAM Oto Castrol 5-30 yağın GM den daha kaliteli olduğunu söylüyor ve GM orijinal yağdan 100 lira daha pahalıymış dediğine göre. Sizce Castrol tercih edilebilir mi? RAM in verdiği fiyata değer mi orijinal parçalar için? Bir de bir arkadaşım memnun olmasına rağmen nette RAM oto ile ilgili iç karartıcı yorumlar mevcut.

İstanbul içi tavsiye edebileceğiniz servisler hangileridir? Anadolu+Avrupa ikiside olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykutoz

kendi aracını 140'a alır mıydın :)
    Nasılsın Aykut. 140 Lira vermem. Neden vermem, fransız olduğu için. Bi Alman değil. Fransız arabasına para bağlayacak kadar deli değilim. 2. El olarak düşünsem kendi aracıma bu parayı vermem, 105-110 verirdim. Ama şu anki opsiyonları ile. GPP+ Sunroof+ Kış Paketi üstünde olacak. Şimdiki Astra içi boş, opsiyonları kısıtlı. Şimdi alsam sıfır kesinlikle Astra almam.

Sahibindene yazmış 2016 120bin.. 100binin üzerinde Full yazanlar var. Bendeki donanım yok satanlarda. Komik. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 6 Ağustos 2018; 13:55:29 >
    iyiyim sağol sen :) aldıktan 2 sene sonra listede fiyatını x2 olarak gördük ya pes diyorum
  • quote:

iyiyim sağol sen :) aldıktan 2 sene sonra listede fiyatını x2 olarak gördük ya pes diyorum
    Aynen dostum 2 katına çıktı fiyat 2 senede. Yolda çevirdiler beni 3 kere trafikte beklerken, çevirdiler derken camı açıp sesleniyorlar. Kaç model, opsiyonlumu diye sonrada satıyormusun diye. Satmıyorum diye geri çevirdim soranlara. Satmamda. Gereğinden fazla pahalı. Satsam ne alacağım Astra baksam içi boş teneke şu anki üretilelenler. Fransızlar Clio’da kullanılan malzemeyi kullanmaya başlayacaklar yakında bu araçta, belkide kullanmaya başladılar. Fiyatı yukarı çıkıyor hergeçen gün çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 6 Ağustos 2018; 16:52:24 >
  • Hacivat116 H kullanıcısına yanıt
    bu dediğin sorunu bende sürekli yaşıyorum virajda araba arka tarafı hemen savuruyor hafifliğindenmidir nedir ama özellikle ilk bakımdan sonra bu iş daha çok gözüme batmaya başladı hiç güvenli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: sancopanco

Selamlar..2016 Dynamic 1.6 CDTI otomatik aracımın 45 bin bakımı için servis araştırıyorum. Garantisi bittiği için özel servis olacak.

RAM OTO(Maslak) Castrol Yağ+GM filtrelere 850 lira fiyat verdi. OPC Opel Yağ GM+ Yağ filtresi Bosch+Diğer filtreler yan sanayi 490 dedi.

RAM Oto Castrol 5-30 yağın GM den daha kaliteli olduğunu söylüyor ve GM orijinal yağdan 100 lira daha pahalıymış dediğine göre. Sizce Castrol tercih edilebilir mi? RAM in verdiği fiyata değer mi orijinal parçalar için? Bir de bir arkadaşım memnun olmasına rağmen nette RAM oto ile ilgili iç karartıcı yorumlar mevcut.

İstanbul içi tavsiye edebileceğiniz servisler hangileridir? Anadolu+Avrupa ikiside olabilir.
    2 hafta önce AstraJ 1.6cdti için aşağıda linkteki yerden yağ ve yedek parça aldık. Yan tarafındaki sanayide de kuzenimin yıllardır gittiği bir opel ustasına 80TL ye değişimi yaptırdık. İlla orijinal değil de Mann marka filtre de kullanabilirsin. Onlar da kalitelidir ve daha hesaplıdır.

https://www.onlineyedekparca.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacivat116

Arkadaşlar yazdıklarımi dikkatlice okuyup yorumda bulunursanız sevinirim yaklaşık 2 yıldır Astra k kullanıyorum öncesinde g kasa h kasa ve j kasa hepsini sıfır alıp 13 yıldır Astra kullanan biriyim fakat bu araç bana virajda yüksek hızlarda önceki j kasa dahil hiçbir astranin güvenini vermedi sanki uçup kayıp devrilecek o ağırlığı o güveni j kasadaki viraj hakimiyetini bulamadım aracımı önce elden çıkarmak ve Insignia 1.6 cosmo 170 ps olan modelinden alma niyetim var yorumunuz nedir...
    Lastiğinde önemi çok. Virajlarda aracın savurduğuna hiç şahit olmadım. Benim araç yere yapışıyor resmen virajda. Ki yavaş girmiyorum. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3. 220 Psi’da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 6 Ağustos 2018; 18:22:6 >
  • ognemir kullanıcısına yanıt
    Önerin için teşekkürler, km den de anlaşılacağı üzere aracı biraz fazla kullanıyorum o yüzden de orijinal parça benim açımdan daha mantıklı mı acaba diye düşünmüyor değilim, ilerleyen yıllarda dediğin gibi netten parçaları alıp sadece işçilik ödemek mantıklı olabilir.

Özellikle yağ konusunda takip ettiğim kadarıyla forumda yada baska sitelerde castrol hiç önerilmemiş, RAM otonun onu kullanmasını anlayamadım, orijinal parçalar ile çalışan biryer neden yağı orijinal kullanmıyor ki?

Sanırım biraz daha sorup soruşturmak lazım içim hiç rahat değil

• sancopanco kullanıcısına yanıt
    Orijinal filtreler de ya Mann marka ya da Mahle üretimidir. Üzerinde yazar. Mann dediğim marka en kaliteli filtre üreticilerinden biri.

Biz de yağı Castrol kullanduk. Dexos onaylı olanı kullandıktan sonra bir sorun olmaz..

• Arkadaşlar forumdaki Furkan kardeşimizin tecrübelerinden yola çıkarak hafta sonu barbaros beye yazılım yaptırdım aracım 15 bin km'de 12 binde kn kutu içi filtre ligiu moly Dexos1 gen 2 yağ ve GM yağ filtresi buji değişimi yaptım (1000 TL tuttu) aracim 183-185 ps ve 300 tork oldu. İlk farkettiğim şey 200 km şehir dışı yolda klima açık 5.1 lt yaktı yani çok az. Haliyle yazılım olunca eskisi gibi gaza yüklenmiyorum çünkü bu riskli hep gaza motor BMW olsada dayanmaz 110 km hıza alıyorum sabılitliyorum gayet iyi. Işıklarda kaşınan bir A3 dizele 3. Viteste 10 boy fark oldu daha sonra arkadan gelen 150 ps Audi 4 ise 200 km ye kadar 5 boy farkı yedi benden arada gazlamak lazımsa olcak ama arada bakımları zamaninda yapıp aracı yormuycaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacivat116 -- 6 Ağustos 2018; 19:35:20 >
    teklif aldığın güzergah bilgilerini istiyorum gezeyim oralarda

• quote:

teklif aldığın güzergah bilgilerini istiyorum gezeyim oralarda
    1. İncirli Caddesi ( Trafik Işıklarında )
    2. Deposite Outlet AVM İkitelli
    3. Bahçelievler Devlet Hastanesi yolu ( Trafik Işıklarında )

• Dolar Euro bi gecede fırladı. Haberlerde izliyordum, Cuma günü yakıta zam bekleniyormuş.
    Aslında benzinin fiyatı bugün 6,75. Devlet ÖTV’den karşıladığı için şu an 6,24 TL.. Bu ÖTV indirimini karşılamayı bırakır bir de Cuma zammını içine koyarsanız Cuma günü benzinin litre fiyatı 7 TL bulabilir. Haberlerde ÖTV indiriminin geçici olduğu söyleniyordu çünkü.

Araçlarımızada zam gelir bu hafta içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 7 Ağustos 2018; 10:12:49 >
  • Opel internet sitesindeki fiyatlara bakarsanız Euro 6 ve Euro 6.1 diye 2 farklı fiyat listesi mevcut. Motorlarda değişiklik mi var acaba? Bir de oprisyon listesi çok küçük. Artık ekran, jant, park sensörü ayrı olarak ekletilmiyor sanırım
  • 5.000 km'de senelik bakıma girdim Bursa Nilüfer Neskarda 1.4T araç, 4LT motor yağı + 3 filtreye alınan servis ücreti 1032 TL yok seneye servis hizmetiniz %20 indirimli kupon veriyor, motor yağını varilden koyuyorlarmış saçmalık belirttik o kadar şu 5LT'lik olanından koyun diye D1G2 yazıyor servis kağıdında garantisi bittikten sonra önünden geçmem.
  • deepak_kumar D kullanıcısına yanıt
    Varilden koydukları yağ d1 g2 mi hocam

• 
Sayfa: önceki 17481749175017511752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.