Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.492
Cevap
300
Favori
2.415.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17331734173517361737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayram'da 950 km yaptım full klima açık şehır dışı 4.7 yaktı.

Edit : 3 kişi + full bagaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 17 Haziran 2018; 21:23:8 >
  • TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    yeni nesil tüm araçlar korkutucu hersey elektronik kontrol hele saydiginiz e segmentler bir problem çıkardımı kalp krizi geçirtir bana :))

benim astrada aldigim tek hata trafik tabela okuma sistemi zifiri karanlıkta bir müddet kullanim dışı kaldı sonra düzeldi. yalnız bu tür uyarılar cogaldiysa göstermekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yüksek rakımdan deniz seviyesine indin. Tersi durumda mümkün değil 4,7. Tabi benzinli diye düşündüm ben. Dizel için 4,7 normal bir değer zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu_han2010 -- 17 Haziran 2018; 22:14:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servis Park Freni hatasını gün aşırı almaya başladım. Aracı bu nedenle servise verdim park freni değişti. Ancak dahala çözüm olmadı. Sebebini ve çözümünü bilen var mı? Herşeyi geçtim yolda giderken bu hatayı vermeye başladı. O sarı işaretten bıktım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutoz

segment farketmeksizin sizi 10 sene sorunsuz taşıyacak bir otomobil modeli bence yoktur. eski sorunsuz arabalar yok artık malesef.
    Öyle bencede.

Zamanında 2004 sıfır km Vw Touareg almıştım, her aracım gibi çok özenli kullanmama rağmen 8.senesinde (85 bin kmde) satmaya karar verdim. Herhangi ciddi bir sorun yaşamamış olsam da,2004 model yılı için fazlasıyla elektronik bir modeldi ve özellikle ayarlanabilir süspansiyon sisteminde yaşanacak bir sıkıntı korkusuna sattım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasakpınar -- 18 Haziran 2018; 8:36:22 >
  • iyi bayramlar herkese, bayram öncesi yıllık bakım için gittiğim serviste direksiyon soyulmasından şikayet ettim. aracım da +3 yıl uzatılmış garanti olmasına rağmen konu hakkında garanti departmanın vermiş olduğu cevap sorunun kullanıcı kaynaklı olduğu yönündeydi. zaten aık opel direksiyon değişimi yapmıyormuş fakat kaplama ile sorunu çözüyorlarmış fakat bende hiçbir işlem uygulamadılar. sorun basit ama ileride daha büyük sorun yaşayınca çözüm üretmeyeceklerine dair bende ön yargı oluştu, sizce nasıl bir yol izleyebilirim
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    2006model x5i olan bir arkadaşım var. Arabasına bakım bile yaptırmaz, ancak araba yağ eksik uyarısı verir ise servis yolunu görür. Servis dediğime de bakmayın oto sanayi de ilk gördüğü dükkana girer yağ değiştirir. Usta ikna ederse diğer filtrelere bakılır. Maşallah taş gibi hala dediğim gibi büyük arabalar daha dayanıklı oluyor hem yürüyen hem kaporta bakımından. Elektronik işi sürpriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

2006model x5i olan bir arkadaşım var. Arabasına bakım bile yaptırmaz, ancak araba yağ eksik uyarısı verir ise servis yolunu görür. Servis dediğime de bakmayın oto sanayi de ilk gördüğü dükkana girer yağ değiştirir. Usta ikna ederse diğer filtrelere bakılır. Maşallah taş gibi hala dediğim gibi büyük arabalar daha dayanıklı oluyor hem yürüyen hem kaporta bakımından. Elektronik işi sürpriz.
    Haklısınız. Touareg de çok iyi arabaydı.

Ufak tefek sıkıntılar harici bir şey de yaşatmadı fakat yaşatma ihtimali bile canımı sıktığı için sattım gitti. Zaten 8 senelik model de yaşlı bir model oluyor. Uzun süre aynı aracı kullanmayı sevmiyorum. Genelde 3 yılda bir değişirim.

• Aracımı alalı 2 sene olacak,km de 28000 e geldi...Servis zamanı geldi anlayacağınız...Ankarada hangisini tavsiye edersiniz.Reis,opan,opal...fikri olan var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu_han2010

Muhtemelen yüksek rakımdan deniz seviyesine indin. Tersi durumda mümkün değil 4,7. Tabi benzinli diye düşündüm ben. Dizel için 4,7 normal bir değer zaten
    Araç dizel İzmir'den Antalya tarafına gittim fethiye yolu üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megn

iyi bayramlar herkese, bayram öncesi yıllık bakım için gittiğim serviste direksiyon soyulmasından şikayet ettim. aracım da +3 yıl uzatılmış garanti olmasına rağmen konu hakkında garanti departmanın vermiş olduğu cevap sorunun kullanıcı kaynaklı olduğu yönündeydi. zaten aık opel direksiyon değişimi yapmıyormuş fakat kaplama ile sorunu çözüyorlarmış fakat bende hiçbir işlem uygulamadılar. sorun basit ama ileride daha büyük sorun yaşayınca çözüm üretmeyeceklerine dair bende ön yargı oluştu, sizce nasıl bir yol izleyebilirim
    Dostum bende de direksiyon soyulmustu 2. sene daha dolmamisti bile, servis herhangi bir aksiyon almayinca ben deri boyasi ile boyadim. Gayet iyi oldu,oraya buraya kurcalatma ,boya derim...

• Arkadaşlar biliyorsunuz 1.4 Turbo motorlarda LSPI sorunu ve piston kırmalar olmuştu serviste yağ değişimi ve yazılım güncellemesi yapmıştı bu işlemlerden sonra piston kıran oldu mu ? Forumları geziyorum konular hep ilk zaman ki mevzular güncel bir bilgi bulamadım açıkcası
  • Bayram dönüşü bandırma yokuşlarında önumde bmw 316i varken bir gaza basayım dedım arac 1.4 150 ps manuel yazılım yok sadece pedalcommender var o da cıty moddaydı 6.vites 3500 devırde 200 gördüm baya baya yardıra yardıra 5 boy o rampada önde bitirdim sport plus 4. Mod kullanmadım hiç çünkü yollar uygun değil benım gbı enjoy plus yada excelence modelse ınanın dınamıkteki spor moda özeneceğimize alın kullanın 15 bın km dir 2 yıldır kullanıyorum yazılım değil sadece gaz tepkisi spor plus mod ıcın almıştım fakat cıty modu bıle guzel önerıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacivat116 -- 19 Haziran 2018; 6:46:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini 0906 memnun musun ? kullanan olan varmı ?
  • Ben 30 bin km de piston kırmıştım. Tamirden sonra yağ değişti yazılım güncellendi. Şuan 43 bin km deyim. Henüz hiç sıkıntı yok. Lspi sorununun belirtisi olan çıt çıt seside yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • test
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUZİKUZİ52

Aracımı alalı 2 sene olacak,km de 28000 e geldi...Servis zamanı geldi anlayacağınız...Ankarada hangisini tavsiye edersiniz.Reis,opan,opal...fikri olan var mı..
    Hocam ben Beyaz'a gidiyorum,memnunum.Müşteri temsilcisi de önem arz ediyor bu konuda.Orda 3 kişi var ,1i bayan.Eğer bayan olanı seçerseniz gayet ilgili kendisi.Garantiden değişecek parçalar olsun,ufak tefek sorunlar olsun yardımcı oluyor.Diğer opel servisleri hakkında bilgim yok.

• Aracta watt var mi arkadaşlar?

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Şuan 1.6 200 lüklerde var sanırım, ilk gelen serilerde hepsinde vardı.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Var hocam wats bunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17331734173517361737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.