Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X5-01 | 5MP + LED Flaş + QWERTY + İlginç Tasarım <=== (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim
    aldığıma çok sevindim uzun zamandır araştırıyordum bir dünya telefon inceledim
    en doğru kararı verdiğimi şimdi anlıyorum :)
  • Amerika pazarının Texter bebeleri için yapıldığı direk belli oluyor tasarımdan.
  • n82 den sonra bu telefon nasıl gıder acabaa ??
  • yaa bu nokia çok şık tasarımlar donanımlar yapıyor. hakkatten çok şık bir kız telefonu. da işte şu işletim sistemi sorununuda bi çözse öyle bi tutulacakki. sistemleri kötü adamların yaaa tek sorunu bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzitaha
    n82 den sonra bu telefon nasıl gıder acabaa ??

Gitmez ki
  • telefon için sıkıntı tarafları neler ???? tasarım olarak da o kısıden kısıye degısır bana gore cırkın sana gore guzel yada tam tersı guncel syimbian vs vs dezavantajı gps yok kart slotu bataryanın altında bunun ıcın kotu mu oluo telefon x5 in performansı n8 in üzerinde bi alet ama n82 ile karısılatırılıncaaa orada soru ısaretlerı baslıor ıste ://
  • ekran çözünürlüğü pek ıyı degılmıs sabıt odaklı kamera da cabası :/ ah nokıa ah bı ısı de tam yap n8 cıkardın sorun x5 cıkardın sorun arada cıkartıosun ıyı de :DD
  • tam bir kız telefonu... :) valla birçok kız beğenir gibime geliyor... benim merak ettiğim, bu telefonda 3g var deniliyor, ancak ön tarafta kamera göremedim... bilen var mı, görüntülü konuşma yapılıyor mu bu telefonda?
  • Bu telefonun TR çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Telefon Türkiye'ye ne zaman gelecek arkadaşlar, bilgisi olan var mı ?
  • ben de var bi süredir kullanıyordum, satıyorum.Türkiyeye gelmez bu saatten sonra telefon çıkalı 1 seneyi geçti benim telefon Endonezyadan alınmıştır, ful kutuludur. gri renklidir. Ayrıntılı bilgi ilanımdadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_54774431/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55432827

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b|@ckc|oud -- 9 Aralık 2011; 20:47:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.