Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

6303C telefonumda ölü piksel oluştu. Dün daha azdı, bugün daha da arttı, bugünkü hali fotoğrafta görülüyor. 2,5 sene oldu alalı. Çok ilerlerse mecbur yeni telefon alacağız artık, yaptırmaya kalksak da pahalı olur herhalde. Çok yere düştü herhalde ondan oldu.

Gittigidiyor'da 12-15 lira arası Çin malı ekranlar var.Üstüne bi 10 lira daha ver bi tamirciye taktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Gittigidiyor'da 12-15 lira arası Çin malı ekranlar var.Üstüne bi 10 lira daha ver bi tamirciye taktır.

Onlar da dandik olmaz mı?

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Haberdar et beni gelismelerden :)

Son durum bu hocam;

• quote:

quote:

Onlar da dandik olmaz mı?

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Haberdar et beni gelismelerden :)

Son durum bu hocam;

Sonra da sat gitsin 2. elden.Ama telefoncuya verme.İnternetten sat.Satınca üstüne biraz da kendin ekle sıfır telefon al kendine.

• Arkadaşlar 4 yıldır mutlu mesut kullanmaktaydım. Ama gecen gün ne olduysa oldu, telefon 5 dk de bir reset atıyo kendine. Ama sadece kullanırken atıyor, normal dururken problem yok. İnternetten arastırdım virüsten kaynaklı yazmışlar birkaç sitede format attım aynı tas aynı hamam. Eğer kurtaramazsam yeni telefon alcam , ki bu en az 500 tl masraf demek, yardım edin lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Arkadaşlar 4 yıldır mutlu mesut kullanmaktaydım. Ama gecen gün ne olduysa oldu, telefon 5 dk de bir reset atıyo kendine. Ama sadece kullanırken atıyor, normal dururken problem yok. İnternetten arastırdım virüsten kaynaklı yazmışlar birkaç sitede format attım aynı tas aynı hamam. Eğer kurtaramazsam yeni telefon alcam , ki bu en az 500 tl masraf demek, yardım edin lütfen :(

S40 serisi telefonlara virüs nasıl bulaşsın.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 4 yıldır mutlu mesut kullanmaktaydım. Ama gecen gün ne olduysa oldu, telefon 5 dk de bir reset atıyo kendine. Ama sadece kullanırken atıyor, normal dururken problem yok. İnternetten arastırdım virüsten kaynaklı yazmışlar birkaç sitede format attım aynı tas aynı hamam. Eğer kurtaramazsam yeni telefon alcam , ki bu en az 500 tl masraf demek, yardım edin lütfen :(

S40 serisi telefonlara virüs nasıl bulaşsın.

s40 telefonlara virüs bulaşmaz.Sorun donanım kaynaklı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donanım kaynaklıdır o zaman. Ne bileyim 40'ını 50'sini, 4 yıldır telefonu kullanıyorum ilk kez başlığına baktım o kadar diyeyim. Servise göndersem verceğim paraya değmez. Sanırım en iyisi yeni telefon almak olacak :/
  • quote:

Donanım kaynaklıdır o zaman. Ne bileyim 40'ını 50'sini, 4 yıldır telefonu kullanıyorum ilk kez başlığına baktım o kadar diyeyim. Servise göndersem verceğim paraya değmez. Sanırım en iyisi yeni telefon almak olacak :/

bu sekılde satmak istersen bır fıyata alırım
  • madem sorunun çözümünü biliyorsun, neden yazmıyorsun?
  • s40 telefonlara virüs bulasır.4 yıllık deneyımlı tamırcıyım.özellikle yazılım konusunda kendıme guvenırım.reset arızası yazılımsal degıl ıse;sim kart takılı iken amvılla entegresınden takılı değil ise sırasıyla bluetoth,gazzo entegrelerınden,arama yaparken reset atarsa sırasıyla pfo filtreler den yapar.bunlardan harıc olarak arızalı ekran,pm şebeke dosyası reset arızasına sebep olabilir.ama dediğim gibi önce profsoypnel boxlarla yazılım denemek gerekir.burakı bazı konularda anlatıldıgı gibi free ve usb kablolarla yapılan android modeller dahil her an için telefonunuzun susmasına ve kalıcı olarka bozulmasına neden olabilir.cep telefonları sanıldıgı gibi basit elektornık devreler değldir ve her zman profosyonel mudahele gerektırr.zamanım oldukca buırdakı arkadaslara bu konuda cözüm ve yön gösterici olmaya calıscagım.acacagınız konuyo firtinalim dikkatınde dıyerek acarsanız ve pm atarsanız daha cabuk cvb verebılirim.ihtisas alanım nokia samsung çin sony erıccson htc ve huaewidir.ve bu mudahelelere jtag rpl verme dahıldır.bu telefonlar konusunda yarıdm isterseniz her zaman elimden geldiği dek yardımcı olabilirim.

• elimde iki, üç yıl önce "0" aldığım 6303 telefonum var bir telefoncuda da temiz bir e72 var ve takas düşünüyorum adam benim telefondan sonra 200 TL istiyor sizce bu fiyata takas etmeye değer mi.
  • Hemen hemen heryerde en fazla 50 liraya komple ekran değişir, neden yaptırmaya değmesin yahu, yazık günah, taş gibi telefon ayrıca... Nokia nın hala bu telefonun yerini dolduracak kadar, sağlam, stabil, kullanışlı, makul bir modeli yok...
  • Elimdeki Nokia 6303'e phoenix ile yazılım güncellerken kablo çıktı ve güncelleme yarım kaldı. Tekrarda yazılım yüklenmiyor telefon kaldı öylece. Ekranında ölü piksel olan, kapağını değiştirmek isteyen veya bataryası eskiyen varsa yedek parça olarak satabilir. İsteyen olursa fotoğrafta yükleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanus66

Elimdeki Nokia 6303'e phoenix ile yazılım güncellerken kablo çıktı ve güncelleme yarım kaldı. Tekrarda yazılım yüklenmiyor telefon kaldı öylece. Ekranında ölü piksel olan, kapağını değiştirmek isteyen veya bataryası eskiyen varsa yedek parça olarak satabilir. İsteyen olursa fotoğrafta yükleyebilirim.

Hocam dikkat etseydiniz keşke. Bu duruma siz müdahale edemesiniz. Tamir ettirmeniz gerekecek. Tekrar yazılım atıyorlar bildiğim kadarıyla el ile.

Bendeki ölü pikseller de öylece sabit kaldı. Aylardır öylekullanıyorum, ilerleme yok. İnşallah olmaz Böyle giderse 2 sene daha kahrımı çekecek gibi.

• quote:

quote:

Elimdeki Nokia 6303'e phoenix ile yazılım güncellerken kablo çıktı ve güncelleme yarım kaldı. Tekrarda yazılım yüklenmiyor telefon kaldı öylece. Ekranında ölü piksel olan, kapağını değiştirmek isteyen veya bataryası eskiyen varsa yedek parça olarak satabilir. İsteyen olursa fotoğrafta yükleyebilirim.

Hocam dikkat etseydiniz keşke. Bu duruma siz müdahale edemesiniz. Tamir ettirmeniz gerekecek. Tekrar yazılım atıyorlar bildiğim kadarıyla el ile.

Bendeki ölü pikseller de öylece sabit kaldı. Aylardır öylekullanıyorum, ilerleme yok. İnşallah olmaz Böyle giderse 2 sene daha kahrımı çekecek gibi.

Aslında telefonu her türlü satacağım ama tamir ettirebilirsem daha iyi bir fiyata gidecek. Tanıdık bir telefoncuya verdim halledemediler. Ne kadardır tekrar yazılım atmak acaba biliyor musunuz?

• quote:

Aslında telefonu her türlü satacağım ama tamir ettirebilirsem daha iyi bir fiyata gidecek. Tanıdık bir telefoncuya verdim halledemediler. Ne kadardır tekrar yazılım atmak acaba biliyor musunuz?

Pek bir fikrim yok hocam ama en az 15-20 TL alırlar gibime geliyor. Emin değilim, bana güvenmeyin.
  • quote:

quote:

Pek bir fikrim yok hocam ama en az 15-20 TL alırlar gibime geliyor. Emin değilim, bana güvenmeyin.

Teşekkürler hocam telefoncuları bir dolaşıyım ben o zaman.
  • Beyler 6303 classic telefonum var . Telefonum açılıyo ama 15 saniye sonra kapanıyo siyah bi ekran oluyo . Sürekli tekrarlıyo . Yardım edin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtinalim

s40 telefonlara virüs bulasır.4 yıllık deneyımlı tamırcıyım.özellikle yazılım konusunda kendıme guvenırım.reset arızası yazılımsal degıl ıse;sim kart takılı iken amvılla entegresınden takılı değil ise sırasıyla bluetoth,gazzo entegrelerınden,arama yaparken reset atarsa sırasıyla pfo filtreler den yapar.bunlardan harıc olarak arızalı ekran,pm şebeke dosyası reset arızasına sebep olabilir.ama dediğim gibi önce profsoypnel boxlarla yazılım denemek gerekir.burakı bazı konularda anlatıldıgı gibi free ve usb kablolarla yapılan android modeller dahil her an için telefonunuzun susmasına ve kalıcı olarka bozulmasına neden olabilir.cep telefonları sanıldıgı gibi basit elektornık devreler değldir ve her zman profosyonel mudahele gerektırr.zamanım oldukca buırdakı arkadaslara bu konuda cözüm ve yön gösterici olmaya calıscagım.acacagınız konuyo firtinalim dikkatınde dıyerek acarsanız ve pm atarsanız daha cabuk cvb verebılirim.ihtisas alanım nokia samsung çin sony erıccson htc ve huaewidir.ve bu mudahelelere jtag rpl verme dahıldır.bu telefonlar konusunda yarıdm isterseniz her zaman elimden geldiği dek yardımcı olabilirim.

Selam ustam,
    Tecrubelerinize dayanarak bir soru sormak isterim.
    Nokia 6303 modeline 6303i yazilimi yuklesem uyarmi? i modelinin yazilari daha buyukte babamin gozler biraz sorunlu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.