Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Nokia almayı düşünüyorum bende. 1 yıl öncesine kadar 6300 kullanıyordum, yeni alacağım şimdi.

6303i ile 6303 arasında farklar nedir, telefonu tavsiye eder misiniz.

6303i mat black düşünüyorum.

Benim asıl kullanım alanım konuşmak, SMS atmak, birde yolda uzun zaman geçirdiğim için, radyo ve mp3 dinlemek telefon üzerinden. Bu konularda tavsiye eder misiniz?

Nokia maps ne işe yarar, harita üzerinde nerede olduğumu gösterebilir mi?

SMS atmak rahat mı?

Şarjı ne kadar süre gidiyor, birde telefon sağlam mı/ dayanıklı mı?
  • Ben 6303 telefonumdan oldukça memnunum. Mesaj, arama, mp3, radyo, şarj, foto oldukça iyi bana göre. Tavsiye ederim.
  • 6303 c, ye skype yüklemek mümkün mü sesli görüşme yapmak için şimdilik messenger ile yazılı görüşme yapabiliyorum
  • iyi günler beyler
    benimde 6303 üm var ama ekranın çizilmesinden telefonun darbe almasından nedense aşırı derecede korkuyorum telefonuma ekran için stickerlerdan yok mudur şeffa çizilmesini önlemek için
    birde telefona kap alacağım marka olarak eta plus diye marka var turkcellerde ondan alcağım telefonumun içine sığacağı çekmeli bir kap önerirmisiniz
  • Bu telefonun en sonki yazılım güncellemesi 10.2 midir? Nereden indirebilir, ve telefonuma nasıl yükleyebilirim aldığım zaman?
  • yardım edin bana üstteki mesaj a yazıdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyab87

Bu telefonun en sonki yazılım güncellemesi 10.2 midir? Nereden indirebilir, ve telefonuma nasıl yükleyebilirim aldığım zaman?

en son sürüm 10.12 dir. Nokia sitesinde henüz yoktur.
    PHOENIX yazılımıyla yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

iyi günler beyler
    benimde 6303 üm var ama ekranın çizilmesinden telefonun darbe almasından nedense aşırı derecede korkuyorum telefonuma ekran için stickerlerdan yok mudur şeffa çizilmesini önlemek için
    birde telefona kap alacağım marka olarak eta plus diye marka var turkcellerde ondan alcağım telefonumun içine sığacağı çekmeli bir kap önerirmisiniz

ilk üstünde olan korumayı çıkarmayıp onu kullanabilirdin ekran için
    çekmeli kılıf ta 6300 için olanları uyuyor (biraz sıkı olsada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozkir -- 14 Aralık 2010; 11:49:03 >

• arkadaşlar eski telefonumu(6303) tuvalete düşürdüğümden yeni bir telefon aldım(6303i).ama telefonda karşıdaki kişinin sesi cızırtılı geliyor.bu kronik bir problem midir bu telefonda?sizce geri mi iade etmeliyim? acil cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar eski telefonumu(6303) tuvalete düşürdüğümden yeni bir telefon aldım(6303i).ama telefonda karşıdaki kişinin sesi cızırtılı geliyor.bu kronik bir problem midir bu telefonda?sizce geri mi iade etmeliyim? acil cevap

Cızırtı olması normal bir olay değil zaten yeni almışsınız hemde... Ben sizin yerinizde olsam 6303İ almazdımda neyse sorunuza gelicek olursak servise yollamanızı tavsiye edrerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar eski telefonumu(6303) tuvalete düşürdüğümden yeni bir telefon aldım(6303i).ama telefonda karşıdaki kişinin sesi cızırtılı geliyor.bu kronik bir problem midir bu telefonda?sizce geri mi iade etmeliyim? acil cevap

Cızırtı olması normal bir olay değil zaten yeni almışsınız hemde... Ben sizin yerinizde olsam 6303İ almazdımda neyse sorunuza gelicek olursak servise yollamanızı tavsiye edrerim.

telefon bu gün elime geçti.yani geri iade şansım bulunuyor herhalde.bu arada 6303i yerine ne alabilirdim sizce.zira diğer telefonum samsung galaxy s.yani çok fazla özelliğe ihtiyacım yok bu telefonda.sizce bu telefonun kötü yanları neler?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Benim sıkıntısını duyduğum tek şey çalma sesinin biraz az çıkması. Onun dışında arka taraftaki siyah bölüm 6300 gibi parlak siyah olsaymış çok çok daha güzel olurmuş. Ortalama ve altındaki kullanıcılar için muhteşem bir telefon bence. Şimdiye kadar sahip olduğum ve 5-6 ay geçmesine rağmen yeni telefon arayışına girmediğim ender telefonlardan.
  • Şu anda yaklaşık olarak kaç lira civarlarında seyrediyor bu telefon dükkanlarda orda burda? Bir de 6303'le 6303i arasında ne kadar fark var? Çok mu az mı?
  • yaklaşık bir senedir kullanıyorum güzel telefon 300 Tl arasında seyrediyor fiyatı kasası çok sağlam askerde çok düştü ranzadan.
    6303i ile arasında çok fark yok.kutu içinden 2gb hafıza kartı çıkıyor ve görünüm olarak biraz daha farklı onun dışında dahili hafızası 55 mb o kadar seçim karar sizin kamerası flashı çok kaliteli resim çekme fırsatı tanıyor tavsiye ederim kulaklığıda çok kaliteli şık ve telefon olarak kullanılacaksa bence yeterli.
    ilgili link

• quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

yaklaşık bir senedir kullanıyorum güzel telefon 300 Tl arasında seyrediyor fiyatı kasası çok sağlam askerde çok düştü ranzadan.
    6303i ile arasında çok fark yok.kutu içinden 2gb hafıza kartı çıkıyor ve görünüm olarak biraz daha farklı onun dışında dahili hafızası 55 mb o kadar seçim karar sizin kamerası flashı çok kaliteli resim çekme fırsatı tanıyor tavsiye ederim kulaklığıda çok kaliteli şık ve telefon olarak kullanılacaksa bence yeterli.
    ilgili link

Kulaklığı kaliteli mi ? Samsung C3510 Genoa telefonumda çok daha kaliteli bir ses çıkışı vardı kulaklığın.

• ses çıkışı kaliteli ama ürünle gelen kulaklık basit kalıyor
  • kulaklık çoğu telefon kulaklığında oranla başarılı 3,5 mm jack çıkışı satndart bütün kulaklıklarla uyumlu demektir.Kaliteli kulaklık alınacaksa sennheiser alınır.
  • arkadaşlar benim 6303 te şöyle bir olay var.aradığım veye bana gelen telefon numaralarını kendiliğinden rehberin sonuna kaydediyor.bunu yapmaması için yok mu bir ayarı.yada sizin telefonlerda böyle bir olay var mı?

bir de bana önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahakanki -- 27 Aralık 2010; 11:41:27 >
  • Nokia sitesinde son versiyon 10.10 gözüküyor ama nokia ovi ya da nokia updater yazılım güncelleştirme programı ile denediğimde son versiyonu kullanıyorsunuz uyarısı verip güncelleme yapmıyor. Bu işlemi PHOENIX ile nasıl yapılıyor bilmiyorum ve yapmak ta istemiyorum.
    Nokia updater yazılımı ile telefon yazılımını 10.10 yapabilen var mı?
  • evet NSU da 10,10 görünüyor ama yüklemiyor.
    akşam epeyce bir uğraştan sonra (3 ayrı yerden phoneix indirdim ) en sonuncusu çalıştı. ve 10,12 güncellemesini yükledim sonunda. NSU dan daha kolaymış aslında
  • Selam arkadaşalar çok korkuyorum ve acil cevap bekliyorum. Yeni aldığım 6303i birden kapanıyo sonra açma tuşuna basınca kendine geliyo napmalıyım lütfen acil yardım edin.
    acil yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.