Şimdi Ara

YENİ NESLİ GS Lİ OLDUĞUNUN EN AÇIK KANITI BU FORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yurt dışına gitmeden önce 2005 2006 nın başlarına kadar bu foruma üyeydim, o zaman bu bölümde fenerbahçelilerin ağırlığı vardı, hatta gs bjk ve ts liler bir olsa dahi fenerbahçeliler cevap yetiştirebiliyordu, bir kaç senedir girmemiştim foruma eski nicki unuttuğum için yeni nick aldım ve girdim şu an gs lilerin üstünlüğü var forumda, her topicte gs liler var ve cevap yetiştirmek zor oluyor, eski fb li üyelerde uğramıyor sanırım, hatırlayabildiklerim jeremy, çukurovalı novamaxx nicanelka ronaldinhostyle going under bjk dende ilkerinanç vardı ( ki hala var kendisi, ) yani yeni nesilin genelde gs yi tuttuğu bu bölümden bile anlaşılabilir, eski üyelerin hiç biri kalmamış sanırım buranında zevki kaçmış gibi, en azından fenerbahçeliler adına,

• sen foruma birilerine laf yetiştirmek için giriyorsan bence buradan tat alamaman gayet normal
  • Herkes kafasına göre yorum çıkarır burdan. Sen diyorsun yeni nesil Galatasaraylı olmuş zevk kalmamış.Galatasaraylının biride gelse "yeni nesilin kafası çalışıyo, siz gibi değil" dese ne diyeceksin. Gerçi hoş bizlere yeni dediğine göre senin yaşını merak etmiyor değilim. Hangi dönemden kalma sizin nesil??
  • gs li çoğalmış zevki kalmamış manasında demedim, ama eski üyeler bilir burada bu sözleri yazamazdınız eskiden, bir küfür edilmediği kalıyor forumda, eskiden rakip takımları aşağılayıcı sözlere cezalar verilirdi, eski bir çok üye burada şu anda yazılan yazılar gibi yazdıkları için ihraç bile oluyordu
  • Küfür edilmediği değil, her başlıkta GS'ye laf atan FB'liler cevabını buluyorlar. Eski huzur kalmadı tabii rahatça laf atamıyorlar.

Sizin deyimizle "Yeni Nesil" çalışıyor.
  • demek ondan bu kadar çok çocuk var
  • değişik bir bakış açısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH'ye eskiden üye olanlar yetişkin, yeni üye olanlar çocuk senin mantığına göre?İnsanların yetişkin olup olmamasının kriteri DH'ye üye olma zamanı yani?
  • yeni üyelerin çoğunun yaşının küçük olduğu açık, senin hesabına görede gs lilere bir şey oldu 7 den 70 e hadi dh ye üye olalım dediler,
  • ya ben 95 te okula ilk başladığımdan beri her zaman galatasaraylıların üstünlüğü vardı. 1 üniversite de dahil. 2. üniversitede beşiktaşlılar çoğunlukta çıktı.

senin dediğinden farklı sonuçlar çıkabilir. mesela fenerlilerin sayısı galatasaraylılardan az ya da fenerliler bilgisayar kullanmayı bilmiyor.
    her yeni olan küçük demek değildir. ben 2006 üyesiyim, kendimi bildim bileli forumda galatasaray baskınlığı var.

galatasaray son dönemde Türkiye futbolunun bayraktarı olduğundan galatasaraylılar artıyor demeye çalışıyorsan doğrudur, kim yalan diyebilir?

70 lerde-80 lerin sonuna kadar şampiyon olamamış galatasarayın taraftarının az olmasının sebebi de bu değil miydi?
    o zamanlar da fener ve beşiktaşlılar çoğunluktaydı.

ama galatasaray Türk futboluna, 89 yılında şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynadığındn beridir damgasını vurmuştur.
    o zamandan bu zamana doğmuş kişiler, her 2 yılın birinde galatasaray şampiyonluğu görmüş, ilk kez şampiyonlar ligine katılan takımın galatasaray olduğunu görmüştür. hem de manchaster'i eleyerek şampiyonlar ligine seribaşı uygulamasının gelmesini sağlayarak, ilk sezonda seribaşı olmuş bir takımı görmüştür. şampiyonlar liginde ilk galibiyeti barcelona'dan alan bir takımdır galatasaray. kadıköye bayrak diken, 4 sene üst üste şampiyon olan, statü gereği şampiyonlar ligi gruplarında 2. olup elenen, bir sonraki sezon namağlup uefa kupası kaldıran bir takım. 3 yıldızı ilk takan takım. süper kupayı ilk alan takım olmuştur galatasaray. dünya klasmanında 2. liğe çıkmış, şampiyonlar ligi 2. tur gruplarında 1 maç önceden çeyrek finali garantilemiştir galatasaray.

yani bir uefa kupası, bir 4 sene üst üste şampiyonluk değildir bu kadar kişiyi galatasaraylı yapan.

2005-2006 sezonu gelen şampiyonluktur hepimizin içindeki ruh.

• evet eski tat tuz yok, 1990 lı çocuklar HAGİ den bahsediyor...
  • Bunu aylar önce söylediğim zaman bi ton eleştiriye maruz kalmıştım.
    Herneyse ya yine o günlere dönmeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Küfür edilmediği değil, her başlıkta GS'ye laf atan FB'liler cevabını buluyorlar. Eski huzur kalmadı tabii rahatça laf atamıyorlar.

Sizin deyimizle "Yeni Nesil" çalışıyor.

yapma yaw artık buraya fazla takılamıyoruz malum iş güç yoksa sadece ben,silencer birde nicanelka burayı 2 günde cehenneme çeviririz ama zaman yok işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.