Şimdi Ara

Yeni Nesine.com Gördünüz mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün siteyi yenilediler bana göre çok kullanışlı olmuş herşey daha kolay ulaşılabilir durumda olmuş önceden çok karmaşıktı. Sitenin yeni hali hakkında sizin görüşleriniz nedir ?



  • Deneme şansım olmadı ama benim de genel izlenimim gayet kullanışlı olmuş 1-2 gün kullanıldığında çok çabuk adapte olunur. Anasayfadan böyle her yere rahat rahat ulaşım çok iyi. Her şey elimizin altında.
  • hiç güleceğim yoktu, siteyi isterse dünyanın en güzel arka planı yapsınlar

    mbs3 mbs4, düşük oranlar, ayda 1-2 kez tek maç açma, canlısı olmaması

    site güzel olunca bunlar vız gelir tırıs gider dimi
  • Kintaro1998 kullanıcısına yanıt
    MBS veya canlı maçları nesine mi düzenliyor belirliyor biliyorsun sen ? Bu konuda şikayetini Spor Toto Teşkilatına ileteceksin kardeş.
  • @Ben Bilmem Beyin Bilir Evet bende beğendim ayrıca tüm maçları canlı olarak ücretsiz izleme yeniliğinide açmışlar çok iyi oldu bunu bekliyordum bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataymy -- 12 Kasım 2014; 19:19:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kintaro1998

    hiç güleceğim yoktu, siteyi isterse dünyanın en güzel arka planı yapsınlar

    mbs3 mbs4, düşük oranlar, ayda 1-2 kez tek maç açma, canlısı olmaması

    site güzel olunca bunlar vız gelir tırıs gider dimi

    Oynadığın illegal kuponların bir gün ceza olarak karşına çıkabileceğini bilmek LEGAL oynamak için yeterli sanıyorum. En azından ben bunun bilinciyle legal iddaa oynuyorum. Ve legal sitelerin oynanabilirliği de bu açıdan benim için önemli. Şimdi gidip başka yerde gülebilirsiniz. Güldüğünüzü belirtmek için mi konuya girdiniz? Tamam öğrendiğimiz iyi oldu. Biz de bayıldığımızdan legal oynamıyoruz. Size iyi gülmeler.


    ---------------

    @cagataymy açıkcası nesinedeki kupondaştan belirli aralık belirleyip oynanan kuponları görmeyi seviyorum ben de. Kim nasıl oynamış diye. Kendi belirlediğim maçlar başka birinin 1000 TL lik kuponunda tam tersi oynanmışsa oturup belirlediğim maçları 2. defa düşünüyorum atladığım bir yerler mi var diye. Bu bile bence iyi. Tuttur'u da sosyal ortamı nedeniyle beğeniyorum. üyeliğiniz yoksa tuttur'u da denemelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Bilmem Beyin Bilir -- 12 Kasım 2014; 19:29:24 >




  • Ben Bilmem Beyin Bilir kullanıcısına yanıt
    Evet bende aynı değerlendirmeleri yapıyorum kupondaş daha kullanışlı geliyor bana ve takip ettiğim bir kaç üye var. Tutturda 'da takip ediyorum ama alışkanlıktan kaynaklı sanırım biraz karışık geliyor bana yinede önerini dinleyerek oradan da değerlendirmeleri yapacağım hocam.

    Olumlu yorumların için teşekkür ederim.
  • benim illegal oynadıgım kanısına nasıl vardın, valla 16 yaşındakilere oynatan yeri söyle hemen oynarım

    ben de sizin gibi 2tlciyim, ama sitenin arka planı değişti diye kendimi avutmuyorum

    haftada 3-5 tl abime oynatıyor geçiyorum
  • Kintaro1998 kullanıcısına yanıt
    Benim 2 tlci olduğum kanısına nereden vardıysan aynı yerden varmışız demektir. Ha daha açık yardımcı olayım yeniden tahminler yürütmek zorunda olma. Yaşını 2 ile çarptığında bulacağın rakam yaşıma çok yakın bir rakam. Ben iddaayı keyif için oynuyorum. Bunun içinde oynadığım yer önemli. 16 yaşında bunun avunmak olduğunu düşünmen çok hoş. Daha çok avunarak yaşarsın. Ve çocuklar ile aynı ortamda olmak, bilgi paylaşımı hoş olabilir belki ama anlayan ile anlamayanı aynı kefeye koymakta gerekiyor. Sen burada anlamayan ve buna rağmen susmayı seçmeyen oluyorsun benim nazarımda. Bu sana son cevabımdır. Konunun daha fazla saçma, gereksiz ve bir yere varmayan konuşmalarla kirlenmesine gerek yok.
  • benim amacım tartışma çıkarmak değil, madem benden çok büyüksün kusura bakma

    ben sadece avrupadaki sistemde bizde oynama şansını yaşasak eşit olsak derdim

    burdaki sitemimde yani sitenin arka planı değişse nolacak içerik değişmedikten sonra

    2 sene sonra kısmet olursa ben adımımı atmıcam iddaaya ama siz memnunsanız kolay gelsin. hep birlikte spor totoya mail yollasak bizede aynı imkanları sunarlar belki

    @Ben Bilmem Beyin Bilir
  • Kintaro1998 kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bizlerde istiyoruz ki avrupa gibi olsun türkiyedeki sistem ama şu anda bu mümkün değil. İleride spor toto özelleştirilir ise belki çeşitlilik artar ama sitenin yenilenmesi bir avantajdır. Herşeyden önce bir şeyin sunumu önemlidir bunun dışında kullandığın site daha hızlı ve daha pratik olması senin hoşuna gitmez mi ? Nesinenin eski hali biraz karmaşıktı şimdi herşey koca koca göz önüne konmuş tüm maçları ücretsiz izleme şansı vermiş v.b. yenilikler benim hoşuma gitti ve bunu paylaştım.
  • Kullanışlı olmuşta bizim kuponlar yine bir maçı geçtim artık bir sayıdan gidiyor bu 4. oldu kafayı yemek üzereyim. Var mı forumda kurşun dökmeyi bilen
    üst oynuyorum bir sayıyla alt geliyor adam kenardan oyun başlatmıyor, alt veriyorum rakip takım maçı bırakmış adam son sn de üçlü deniyor atıyor... buda bugünkü kupon


     Yeni Nesine.com Gördünüz mü ?




  • camur_abi kullanıcısına yanıt
    O handikapları ayarlayan kim ise :D 0,5 handikaptan kuponmu yatar ya intihar sebebi :D
  • Basket maçlar tam bir kumar %50 şansla oynanan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.