Bildirim
Yeni Nesil Knight Online
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Konuyu bulmuşken sorayım ben de: Metin2 yerine oyalanabileceğimiz bir oyun var mı piyasada? -
Çıkınca mutlaka bakacağım bir oyun.Solo bir oyuncuyum çevrem olmadığı için ve param olmadığı için(Millet para basıp başkasının bastığı itemi gerçek para verip trade üzerinden alır) pvp yapmam(eventlar hariç) farmerlık ve pazarcılık yapmayı düşünürüm oyun cıkarsa.Önce level kasarım tabi ki.Zaten coin=item iyi itemler dizmek için farm yapıp para kasmak zorundayız herkes başta level kasıp ardından farmlayacak mecburen ama mutlaka oynarım bu oyunu çıkınca.Farm olayı olmazsa(pek sanmıyorum) oyunu oynamak için oynarım yinede pazar yaparım upgrade yaparım coin kazanırım bir şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 23:4:50 > -
konu biraz ilgi gördükten sonra oyun bölümüne taşınsın lütfen bu oyunu ben de çok merak ediyorum bugün sayende keşfettim ve videoları atmosferi falan baya heyecanlandırıcı. bu konu altında toplaşalım dh olarak klanımızı da açarız birbrimize destek de oluruz güzel olur -
Bunun da tutacağını sanmıyorum. Günümüz mmorpglerinin en büyük sorunu çok fazla detaylı olmaları bence. Eski mmolara baktığımız zamam knight, metin2, cabal, silkroad vs hep basit oynanış canavar kes item düşür bas şeklinde. Yeni oyunlarda oyuna bir giriyoruz yok şu mapin şurasından şunu al buraya getir ordan git bunu yap. Dolandıra dolandıra insanın başı ağrıyor. Biyerden sonra bir sürü görev bir sürü rol olayları sıkıyor. En basitinden metin2 aşırı basit ama bir o kadarda güzel bi oyundu benim için. Mmo dediğin sade olacak kasıcan lvl ını atacan pvp ni tamam.
Keşke şu Cabal Online yeni bir global server açsada tekrar başlayıp saatlerce aynı dungeonlarda item düşürmeye çalışsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 4 Mart 2020; 23:13:5 > -
Katılıyorum sadelik basitlik gibi görünüyor ama öyle değil. Koy sadece canavar kesme item toplama millet zevkle oynasın bakalım umarım bu oyunda sadelikten uzak olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: DarK BrotherS
Bunun da tutacağını sanmıyorum. Günümüz mmorpglerinin en büyük sorunu çok fazla detaylı olmaları bence. Eski mmolara baktığımız zamam knight, metin2, cabal, silkroad vs hep basit oynanış canavar kes item düşür bas şeklinde. Yeni oyunlarda oyuna bir giriyoruz yok şu mapin şurasından şunu al buraya getir ordan git bunu yap. Dolandıra dolandıra insanın başı ağrıyor. Biyerden sonra bir sürü görev bir sürü rol olayları sıkıyor. En basitinden metin2 aşırı basit ama bir o kadarda güzel bi oyundu benim için. Mmo dediğin sade olacak kasıcan lvl ını atacan pvp ni tamam.
Keşke şu Cabal Online yeni bir global server açsada tekrar başlayıp saatlerce aynı dungeonlarda item düşürmeye çalışsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X