Şimdi Ara

Yeni nesil iPod Touch, telefon özelliği olmayan iPhone 4 değil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
68.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

hangisinin ses kalitesi daha iyi?

bence sorulması gereken soru bu

eğer ikisinin ses kalitesi aynı ya da iphone`un ses kalitesi daha kaliteli ise bence ipod almak mantıksız!

3. Nesil iPod Touch'daki ses işlemcisi iPhone'dekinden bir üst modeldi ama iPhone 4 ve iPod Touch 4. Nesilin ses işlemcisi nasıl bilmiyorum ama önceki nesil gibi iPopd Touch'unki 1 numara daha yüksektir amacı müzik olduğu için.
  • Ben de bu cihazı internet + navigasyon amaçlı düşünüyordum. gps alıcısı olmaması kesin bilgi mi arkadaşlar? bunun bir çözümü yok mudur? her halükarda internete mi ihtiyaç duyacağız navigasyon için? bu arada maps uygulamasının içeriği nedir? apple ürünlerine uzak olduğum için soruyorum, saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samarchand

Ben de bu cihazı internet + navigasyon amaçlı düşünüyordum. gps alıcısı olmaması kesin bilgi mi arkadaşlar? bunun bir çözümü yok mudur? her halükarda internete mi ihtiyaç duyacağız navigasyon için? bu arada maps uygulamasının içeriği nedir? apple ürünlerine uzak olduğum için soruyorum, saygılar..

GPS yok ancak tomtom car kit diye araştır o tür aletlerle gps özelliği kazanadırılabiliyor. Maps ise Google maps.
  • İ.touch işlemci bakımından hız testlerinden iphone4'e göre daha hızlı bir makina cameranın hd video özellıgı yeterde artar bi seviyede apple hiç camera koymayabilirdi telefon+ipod taşırım diyen alır gaye güzel fiyat i.touch
  • Fiyat farkına göre kısmışlar birazcık parası olan iphone4 alır tabiki ama yetinmek istiyenler için ipod da alabilirler
  • bazı internet sitelerindeki yorumları inceledim iphone den sadece telefon özelliği değil çok fazla ayrıntı eksik diyorlar tamam haklılar ama arada büyük bir fiyat farkı var ipod touch u iphone olarak değerlendirmeyelim lütfen ipod bir müzik dinleme aracı iphone ise çok gelişmiş ve özellikleri fazla olan bir cep telefonu tabiki özelliklerini aynı beklememelisiniz ikiside apple ın ürünü ve ürünlerin kategorileri farklı lütfen bu söylediklerimide düşünün herhangi birini satın almadan önce ben 12 yaşında bir çocuğum tabiki bu yaşta bana iphone alınmayacağına göre benim çözümüm ipod fakat maddi durumunuz müsait ise iphone yi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

forumda I4 pahalı olursa yenı nesıl touch alırım dıyen çok kışı vardı. alırlar hala umarım :)

kardes milletle makara yapacagina Mercedes K(c)ompressor u nasil yaziyor ona bak once derim ben. sonra belki imzani da degistirirsin...
  • ekran konusunda yorum yapacak var mi ? bircok insan tarama titremesini gormuyor ekranlarda. bazi el bilgisayarlarini aldigimda ekranin kipirdadigini cok rahat bir sekilde goreuyorum, tabii bu da istenmeyen bir rahatsizlik doguruyor. arkadas ekrana bakip cok iyi derken, ben titreyen bir ekran gorebiliyorum. ipod un bir onceki nesil ekrani da benim icin bu guruptan bir ekran ne yazikki, ve ozellikle hizli bir goruntu oldugunda ekranda tarama cizgisi goruyorum bolca . benzer birsey yasayan kesinlinkle olmustur, ancak sadece muzik calar olmayan bir cihazda boylesine rahatsiz edici bir ekran gormek pek hos degil .. ayrica bu bahsettigim durum 1. nesil touch ekraninda yoktu, sanirim yeni nesilde donemine gore daha kalitesiz ekran tercih edildi .. fiyat dusmesini de bu aciklar sanirim .. en son nesil touch i da gormeden idare eder demek istemiyorum .. zira dedigim gibi .. bu cihazin arabirimi cok onemli, radyo yada teyp degilki sadece dinleyelim :)
  • ya ipod touch4 türkiyede neden hala yok??
  • başlığa hitaben yazıyorum. wifi olan yerde wirofon ile tel olarakta kullanıyorum. Sms içinde bedavaya heryöne hiyewire kullanıyorum
  • Başlıkta Touch 4'ün i4'e göre eksileri yazılmış ama artılarını da yazalım isterseniz:

1- iPod Touch 4 daha ince (aşırı derecede)
    2- Wi-fi bağlantısı daha hızlı gerçekleşiyor (Wi-fi'yı aktif ettiğiniz an 1 saniye bile sürmüyor diyebilirim)
    3- Çoğu uygulama daha hızlı açılıyor.
    4- Web sayfası açma hızı iki kata varan derecede daha hızlı.
    5- Ve belki de en büyük artı: Arada 1000 lirayı geçkin fiyat farkı var!

Multimedya için kullanacağım bir cihaza + olarak telefon da ekleterek yavaşlatmayı istemediğim için ve bir telefona 1500-2000 lira arası para vermek istemediğim için iPod touch 4'ü tercih ettim. Sadece iki gün oldu bu cihazı kullanmaya başlayalı.

Sonuç: Aşık oldum!
  • Bir fark daha var Wi-fi çekim gücü iPhone 4'ün wi-fi anteni dışta olduğu için iPod Touch'a göre daha iyi bir wi-fi çekim kapasitesine sahip.
  • 2300TL'ye değil 1980 küsür TL'ye satılıyor.
  • GARİP Bİ SORU OLABİLİR AMA IPOD TOURCH UN TELEFON ÖZELLİĞİ VARMI ?
  • quote:

GARİP Bİ SORU OLABİLİR AMA IPOD TOURCH UN TELEFON ÖZELLİĞİ VARMI ?

yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

32 Gb iPod Touch, Türkiye fiyatı 610 tl, 32 Gb iPhone 4 kayıtlı 2300 tl'ye satılıyor. Aralarında 4 kat fiyat farkı var olsun bu kadarda kalite farkı.

Bu fıyat farkı olduktan sonra ıpod touch hala alınabılırlıgı daha yuksek bır cıhaz
  • müzik amaçlı kullanıcağımdan ipod touch alırım
  • bnce Ipod touch dan bahsediyorsak size en uygun olanı Ipod touch3 bazılarımız fotoğraf ve videonun kendilerince gerek olmadığını sölemişti Ipodtouch 3 de fotoğraf we video hariç Ipodtouch4 ile ayı! internet,oyunlar,itunes,müzik(DIŞARIYA WURMA VE KULAKLIKLA DİNLEME),bilgisayarda şarj edebilme ayrıca fotoğraf we video seyredebilme özelliğine sahip we şahsen süper bir araç!
  • quote:

bnce Ipod touch dan bahsediyorsak size en uygun olanı Ipod touch3 bazılarımız fotoğraf ve videonun kendilerince gerek olmadığını sölemişti Ipodtouch 3 de fotoğraf we video hariç Ipodtouch4 ile ayı! internet,oyunlar,itunes,müzik(DIŞARIYA WURMA VE KULAKLIKLA DİNLEME),bilgisayarda şarj edebilme ayrıca fotoğraf we video seyredebilme özelliğine sahip we şahsen süper bir araç!

ipod touch 3. nesil kameralar hariç 4. nesille aynı diye bir şey yoktur. Yanlış bilgilendirmeyin insanları
    1- 4. nesilde a4 chipi mevcut. Bu apple ın kendi tasarlayıp samsunga ürettiği hepsi bir arada bi çip
    İçinde tüm io kontrolcüsü , cpu, gpu bulunmakta. 3. nesilden çok daha hızlı bir işlemciye sahip
    2- 4 .nesilde retina led ekran var ki bunun çözünürlüğü 960*640 yani bir önceki neslin 2 katı
    ayrıca kontrast ve renk üretimi de daha iyi
    3- Şarj süresi ciddi anlamda geliştirilmiş.
    3. nesilde 30 saat müzik,6 saat video süresi varken , 4. nesilde bu 40 saat müzik, 7 saat video şeklinde
    4- 3. nesil ipod touch lar sadece 32gb ve 64 gb modeller. 8gb lık model aslında 2. nesildir. Yani fazla param yok 8 gb lık 3. nesil alayım derseniz aslında 2. nesil ipod touch almış olacaksınız.

Bunlar benim gördüğüm en önemli noktalar. Başka farklar da var.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ipod_touch
    Bu linkte karşılaştırmalı olarak tüm ipod touchların speclerini görebilirsiniz

• yeni nesil ipod touch fiyatı ne kadar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.