Şimdi Ara

Yeni nesil ipod shuffle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulaklık bozulursa yandın demek o zaman ne anladım ben bu shuffleden

zaten apple ın kulaklıkları nedense çok pahalı

şu an ipodlarda standart gelen kulaklığı bir yerde sormuştum da 49 euro mu öyle bir kelam etti ben de gittim o hırsla sennheiser aldım

yurtdışında 80 dolarsa türkiye fiyatda 80 euro civarı olur ki fiyat olarak iyi gibi amma kulaklık olayı çok müşteriyi kaybetttirir

Orjinalden alıntı: borajik

yabancı forumlarda okudum ilerki aylarda diger renkleride piyasaya surulecekmiş galiba

ginede benim tercih ediceğim bu ikisi olurdu renklide kullandıkça bıkma ve pişman olma ihtimali var

Orjinalden alıntı: laprace

güzel olmuş ben beğendim ama farklı kulaklık takılamaması olayı kötü olmuş

yapma bee
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Sonraki nesiller sadece kulaklıktan oluşacak herhalde, gittikçe küçülüyor Shuffle.

Bence olabilir.Boyutu zaten bluetooth kulaklık gibi.

Orjinalden alıntı: c.öncü

Bence küçülmesi çok harika,işallah daha da küçültürler sonuşta apple in ele avuca gelen modelide var tercih meselise olarak ii olmuş.

Katılıyorum. millet her en kadar küçüldükçe kaybolma riski artıyor dese de, dikkatli oluncuğu sürece sorun yok..
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • kullanan arkadaşlar, voice overdan memnun mu? kulaklığın bozulma riski nedir sizce?
  • bende shuffle kullanıcısıyım arada dinlemek istediğim şarkı oluyor buluyorum 1gb kullanıcısıyım 4gb lık şarkı atsam o eziyeti tahmin etmek istemiyorum çünkü gerçekten eziyet olabilir o yüzden bana 4gb gereksiz geldi

Orijinalden alıntı: Plenus

kullanan arkadaşlar, voice overdan memnun mu? kulaklığın bozulma riski nedir sizce?

kendi mesajımdan alıntı yapıyorum. soru eklcem.

kulaklık diğer ipod kulaklıklar kalitesinde mi? arızlanma riski nedir? garanti kapsamında değil mi kulaklık? mediamarktta denemek için taktığım kulaklığı orjinal kulaklık değil diyerek çalmadı.

shuffle kullanıcısı yok sanırım forumda

shuffle genel olarak kullanışsız geldiğinden pek bulabilceğini sanmıyorum ben eski nesilden kullanıyorum yeni olanın kulaklığı değişik yorum yapamıcam

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

shuffle kullanıcısı yok sanırım forumda

shuffle genel olarak kullanışsız geldiğinden pek bulabilceğini sanmıyorum ben eski nesilden kullanıyorum yeni olanın kulaklığı değişik yorum yapamıcam

ben kullanmadım ama bence olması gereken mp3 için bu özellikler yeterli gibi. zaten cebimizde bir telefon var. bir de diğer mp3 playerlar gibi kaba ve büyük bir alet daha taşımak bence pek de mantıklı değil. aklıma takılan sadece kulaklkı olayı. diğer ipod kulaklıkları için çabuk bozuuyor gibi bi kanı var. acaba bu da öyle olur mu? internette patlayan ipod kulaklığı, alınan yeni kulaklık ile değiştirirebildiğini gördüm. bunu deneyen var mı?

• ben ipod kulaklığından memnundum yanlız sanırım ezildiği için birinden az ses gelmeye başlamıştı yeni kulaklık aldım philips kulak içi gayet işimi görüyor

sanırım demek istediğin başka kulaklıklar ipod da çalışıyormu sorun buysa evet
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.