Şimdi Ara

Yeni nesil Ipad ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 1.nesil Ipad 32 gb wifi kullanıyorum.İlk aldığımda cihaz,çok akıcıydı.İstediğim filmi atıp yüksek çözünürlükte izliyorum,Hot Pursuit gibi oyunları rahatlıkla oynuyordum.Çok memnundum 4.3.3 ile.Sonra güncelledim 5.0'a,cihaz anlamsız şekilde kasmaya başladı.Sanki Apple cihazı değilmiş gibi.Menü geçişlerinde bile takılıyordu anlayacağınız.Sorum neden böyle oldu değil tabiki.Şimdi ben yeni Ipad alsam,cihaz 2-3 sene sonra şuanki halinden daha mı kötü olacak?Bakıldığında Ipad'in kaldıramayacağı oyun yok,oyunlar zaten cihaza göre çıkıyor.Ama 3 sene sonra o zaman ıpad 4 mü çıkar bilmiyorum ama Apple güncellemelerle Yeni Ipad'in özelliklerini kısar mı?5.1.1 ile alsam sadece 6.0'a güncelleyip mi bırakayım yani?2 senede bir Ipad'e 1000 lira bayılamam,verilen paralara yazık.Yoksa Ultrabook tarzı bişey düşünüyorum.

• Güzel soru. Yeni ipad en az 3 sene destek alacaktır bence. 2015 sonuna kadar başka ipad'e gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Güzel soru. Yeni ipad en az 3 sene destek alacaktır bence. 2015 sonuna kadar başka ipad'e gerek yok

Sorunu destek alma görmüyorum hocam ben,hatta böyle olacağına destek almasın daha iyi.1.nesil Ipad ilk çıktığında muhteşem akıcıydı,ben cihazda HD film izlediğimi biliyorum,5 film izliyordum uzun yolculuklarda.Donma vb. durum hiç olmuyordu.Oyun konusundada çok çok üst düzey bir cihazdı.Hot Pursuit oyununu belki şimdi kasarak açar yada hiç açmaz ama 1-2 sene önce ben o oyunu zevkle oynardım.En basit örneği FM 11'dir benim için.Oyunu JB ile indirmiştim ilk,sonra ios 5 çıktığında boşverdim JByi parayla aldım.Uygulamadan attı,kastı.Sanki 2 sene önce ben bu oyunu üst düzey oynamamışım gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

Güzel soru. Yeni ipad en az 3 sene destek alacaktır bence. 2015 sonuna kadar başka ipad'e gerek yok

Sorunu destek alma görmüyorum hocam ben,hatta böyle olacağına destek almasın daha iyi.1.nesil Ipad ilk çıktığında muhteşem akıcıydı,ben cihazda HD film izlediğimi biliyorum,5 film izliyordum uzun yolculuklarda.Donma vb. durum hiç olmuyordu.Oyun konusundada çok çok üst düzey bir cihazdı.Hot Pursuit oyununu belki şimdi kasarak açar yada hiç açmaz ama 1-2 sene önce ben o oyunu zevkle oynardım.En basit örneği FM 11'dir benim için.Oyunu JB ile indirmiştim ilk,sonra ios 5 çıktığında boşverdim JByi parayla aldım.Uygulamadan attı,kastı.Sanki 2 sene önce ben bu oyunu üst düzey oynamamışım gibi.

Her yeni ios sürümüyle birlikte cihazlarımız maalesef stabilitesini kaybetmeye başlıyor. İpad 1 çıkalı 3 seneye yakın oldu. O yüzden şu an kasmalar olağan gibi gözüküyor. İnternette gezinirken de böyle bir sorun var mı, yoksa sadece bazı oyun ve uygulamalarda mı bu sorun

• güncellemeler oldukca, özellikler arttıkça cihazlarımızın RAM'lerindeki boş alan daha da azalıyor. çünkü o alanları yeni özellikler kullanıyor. ios5'teki notification center gibi. bu yüzden de ios4'teyken oynadıgınızda, oyuna verilebilecek ram miktarı 350mb iken, ios5 ile bu miktar 200lere inmiştir. olay bundan kaynaklı. kasmalar ve donmalar da aynı şekilde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

quote:

Her yeni ios sürümüyle birlikte cihazlarımız maalesef stabilitesini kaybetmeye başlıyor. İpad 1 çıkalı 3 seneye yakın oldu. O yüzden şu an kasmalar olağan gibi gözüküyor. İnternette gezinirken de böyle bir sorun var mı, yoksa sadece bazı oyun ve uygulamalarda mı bu sorun

Oyunlarda olmayan kasmalar oldu,bazı oyunlarda atıyor oyundan.İnternette gezerken memnunum,internet yabancı dizi izlerkende iyi ama HD film izlemeye kalktığımda donuyor cihaz.Sasirtici sadece keske guncellemeseydim diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence farklı bir sorun vardır, bu kadar kasma olmamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasma normal çünkü üreticimiz yeni yazılım çıkarında yeni cihazlarının üstünde daha çok duruyor böyle olunca bizim ilk jenerasyon kesintiye uğruyor ama o kadar olacağını zannetmiyorum başka bir sorunda olabilir cihaz jbli ise bir respring yapın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi pcden restore et itunesle ios6 beta 4 yap eskisi gibi hızlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

En iyisi pcden restore et itunesle ios6 beta 4 yap eskisi gibi hızlı

İlk nesil ipad'e ios 6 güncellemesi gelmedi.
    Konuya donersek eğer shsh kaydın varsa eski sürümüne don. Yoksa yapabilecek bir seyin yok ios 5 sürümlerinin en hızlısi ios 5.1.1 dir sürümümüzü ona güncelleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Kadar Yazıyı Yazmakla Geçirdiğin Zamanı Alıp Kullanmak İçin Kullansaydın Keşke Kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

En iyisi pcden restore et itunesle ios6 beta 4 yap eskisi gibi hızlı

İlk nesil ipad'e ios 6 güncellemesi gelmedi.
    Konuya donersek eğer shsh kaydın varsa eski sürümüne don. Yoksa yapabilecek bir seyin yok ios 5 sürümlerinin en hızlısi ios 5.1.1 dir sürümümüzü ona güncelleyin

İpad3 sanmışım pardon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.