Şimdi Ara

Yeni Nesil Blockchain Fantezi Futbol Oyunu Sorare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorare, resmi ve lisanslı dijital kartlarla oynayabileceğiniz ve her hafta ödüller kazanabileceğiniz küresel bir fantezi futbol oyunudur. Oyun devi Ubisoft tarafından desteklenen ve her ay daha birçok sporcu ve 100’den fazla futbol kulübü tarafından güvenilen birinci sınıf yatırımcı ekibi tarafından desteklenen bir ekip olarak dünyamıza dahil olmuştur.


    Yeni Nesil Blockchain Fantezi Futbol Oyunu Sorare


    Sorare, şu anda 180 adet lisanslı futbol takımın oyuncu kartlarını dijital olarak satın almanıza, sahip olmanıza ve satmanıza olanak tanıyan bir NFT fantezi futbol oyunudur.

    Fantezi spor oyunları, 2019’da tahmini $18,6 milyar olan ve 2027 yılına kadar $48,6 milyar ulaşacağı tahmin edilen ve sürekli olarak gelişen küresel bir oyun pazarıdır.

    Geleneksel fantezi futbol oyunlarında, oyuncular en sevdikleri profesyonel oyuncuları seçer, haftalık kadrolarını belirler ve diğer oyuncularla rekabet eder.

    Sorare’yi diğer geleneksel fantezi futbol oyunlarından ayıran en temel özelliği, oyunun blok zincirine dayanmasıdır.

    Özünde bir fantezi futbol oyunu olan Sorare’de, diğer oyunlarda olduğu gibi bir listeden oyuncu isimlerini seçmek yerine, Ethereum blok zincirinde yer alan sporcu kartlarını satın alırsınız.

    Sorare, oyuncularına, bu bölünemez “token”lara (NFT’lere) sahip olmalarını ve aynı zamanda bunların ticaretini gerçekleştirmelerine olanak sağlar. Basit bir anlatımla, NFT’ler Sorare’nin yapı taşıdır.


    Sorare Nedir ve Nasıl Oynanır?

    Sorare’nin 5’e 5 fantezi futbol oyunu, SO5 (Sorare5’in kısaltması) olarak da bilinir. Sorare Kartları kullanılarak oynanabilen ilk oyundur. Gerçek hayattaki futbolcuların, oynanılan gerçek maçlarda, oyuncuların performansına bağlı olarak 5 Kartlı takımınızı kurup puan kazanabileceğiniz fantezi futbol oyunudur.


    Sorare Nasıl Çalışır?

    Sorare, günümüz dünyasında milyonlarca insanın heyecanla sürekli olarak takip ettiği (futbol, fantezi spor oyunları ve NFT’ler gibi) ve içinde olduğu pazarı bir araya getirir. Aynı zamanda bunu oyuncularına eşsiz bir deneyim sunarak sağlar.

    Oyun, ilk başta yeni başlayan oyuncular için bir çaylak ligi, belirli bölgesel ligler ve yalnızca 23 yaşından küçük olan genç oyuncuların kadroları için oyuna dahil olabileceğiniz birkaç farklı lig seçeneği sunuyor.

    Bir lige katıldığınızda, oyun içi hesabınızda bulunan kartlarını kullanarak her hafta yeni bir kadro oluşturursunuz. Her hafta sona erdikten sonra, oyun içi puanlar tüm oyuncuların gerçek liglerinde oynadığı maçlardaki istatistiklerine göre hesaplanır.

    Oyuncuların gerçek istatistiklerine dayanan puan sistemiyle beraber en fazla puanı kazanan Sorare oyuncuları ödül olarak ETH ve nadir NFT kartı kazanmaya hak kazanır.

    Bugüne kadarki en değerli Sorare NFT’si, Mart 2021’de yaklaşık $290 bine satılan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kartı oldu.


    Alıntı

    metni:
    Sorare’nin GeleceğiSorare, Şubat 2021’de Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian ve girişimci Gary Vaynerchuk’un da yer aldığı bir yatırımda $50 milyon fon toplamıştı.Bu yatırımın ardından Eylül 2021’de, Japon teknoloji şirketi SoftBank tarafından belirlenen $4,3 milyarlık bir değerlemeyle beraber $680 milyon fon topladığını duyurmuştu.Sorare’nin en büyük inancı, 2020 yılında başlayan ve ayrıca büyük bir patlama gösteren NFT pazarı ve sürekli olarak artan pazarın piyasa değeri oldu.NFT pazarını, dünyada milyonlarca takipçisi olan futbolla birleştirmek isteyen Sorare, bu konuda önemli girişimlere ve gelişmelere imzasını attı.Sorare’nin kurucu ortağı ve CEO’su Nicolas Julia, verdiği bir demeçte Sorare’yi bir eğlence devi haline getirmeye devam etmek için iddialı planları olduğunu ayrıca, yeni finansmanları ve topladıkları fonları da diğer ülkelerin futbol liglerini ve bu liglerde yer alan futbolcuları Sorare’ye eklemek için kullanacaklarını belirtmişti.Eylül 2021’de Sorare, Franz Beckenbauer, Diego Maradona ve Michel Platini gibi emekli yıldız futbolcuların yer aldığı bir seri olan Legends NFT koleksiyonuyla beraber fantezi futbolun ötesine de geçti.Futbolun küresel bir pazara sahip olması ve fantezi spor oyunlarının sürekli gelişmesi Sorare için önemli bir hale gelmiştir.Sorare’nin mevcut olarak Avrupa, Amerika ve Asya’da lisansları bulunuyor. Yeni liglerin ve yeni futbolcuların eklenecek olmasıyla beraber fantezi spor oyunlarında çığ açan Sorare’nin, NFT pazarının da gelişmesiyle birlikle kullanıcı sayısının artması sürpriz olmayacak gibi gözüküyor.


    Buraya kadarki tüm bilgiler standart ve diğer sitelerde bulabileceğiniz veriler.


    Kendi deneyimlerimi de aktarmam gerekirse; oyuna 2 gün önce kayıt oldum. İlk gün para yüklemek ve aktarmak konusunda acayip zorlandım. Oyuna başlama sebebim bir oyundan çok ticari olarak geleceği olan NFT'leri baz alması, yaptığı anlaşmalar, aldığı desteklerle giderek büyümesi ve açıkcası oyundan ziyade biraz gelir elde edebilmekti. Ufak bir para ile başlayacaktım fakat bir türlü dediğim gibi yükleme yapamadım. İzlemediğim video kalmadı diyebilirim bu konuda. En sonunda hiç bir yerde doğru düzgün üstüne basa basa anlatılmamış şekilde direk oyuncu teklifi ve direk oyuncu satışlarından kartla alım yaparak oyuna para aktarmış oldum. Oyun başında para yükleme konusunda sıkıntı çeken arkadaşlara özelden bilgiler verebilirim.


    Google ile kayıt olmam sebebiyle şifre ve giriş sıkıntısı yaşadım ilk aldığım kartı satışa koyarken şifre isteyip girdiğim şifreyi kabul etmemesi sebebiyle cüzdanım bloke oldu. Yaklaşık 10-12 saat içerisinde gelen mail ile açabildim cüzdanımı. Aldığım kartı satışa koydum ve bingo! 12 saat kadar önce alıp satışa koyamadığım kartı satışa koymamla beraber 10 dolarlık kartta 2 dolar kar ile satışım gerçekleşti. Gelen etherium'larla açık arttırmalara katılarak ilerliyorum. 10 dolarla çırpınmak yerine hazır param varken kart ile başlangıç tutarımı 50 dolara çektim. Şuan bu satırları yazarken bütçem 60 doları buldu. Evet, yanlış duymadınız. Yaklaşık 1 günde 50 dolarla 10 dolara yaklaştı kazancım. Tamamen al sat yaparak. Bu işin ticaret kısmı...


    Birde oyunu gerçekten hem oyun olarak oynayıp hemde para kazanmak istemeniz halinde izleyebileceğiniz yol var.


    Şuan hali hazırda derece kazanmadan her hafta normal şartlarda 1 kez, sezon içerisinde avrupa maçları vs ile beraber 2 kez katılabileceğiniz ve sadece istenen puan ortalamasını tutturarak direk olarak nakit kazanabileceğiniz 1 adet turnuva mevcut. Bu turnuvaya 5 nadir oyuncu ile katılmanız halinde en az 200 puan yapmanız oldukça kolay. 250 puan yapmak ise çok sürpriz değil. Tüm oyuncularınızla ortalama 50 puanı tutturmanız halinde 250 puana ulaşabiliyorsunuz. Kaptanınıza %25 fazla puan eklediği de düşünülürse 250 puan barajını geçmek gayet kolay. Ödülü ise tam 60 dolar! Günümüz etherium değeri bu şekilde. Peki nadir oyuncularla kadroyu ne kadara kurarım diyorsanız; 50 ortalamalı bir oyuncu grubunu yakalamak teklifleri kullanarak ucuza denk getirebileceğiniz oyuncularla 500-600 dolar. Bu turnuvada kalecinizi ücretsiz gelen paketlerden çıkan kaleciyi de koyabiliyorsunuz ve bununla beraber 4 oyuncu maliyeti 400-500 dolar civarına 200 puan alabilecek hatta 250'yi zorlayacak bir takımda kurabiliyorsunuz. Turnuvanın kazancı anlayacağınız haftalık ortalama %10 hatta avrupa maçlarında oynayan oyuncularla beraber %20'lere yaklaşıyor.


    Al sat yaparak oyunun riski minimum düzeyde, fazla para yatırmadan bir süre 10-20 dolar gibi cüzi rakamlarla paranızı katlayabilir. Nadir takım kurabilecek seviyeye risksiz bi şekilde ulaşabilir ve düzenli turnuva geliri ile beraber ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.


    Bu arada oyuncuların değeri sezon bitmesine az kalmasına rağmen oldukça yüksek seviyede. Çünkü her geçen gün oyuncu sayısı artıyor ve kart sayısı da belirli miktarda olduğu için kart değerleri durduğu yerde artmakta. Çok geç kalmadan oyuna girmeniz halinde, al satla, turnuvalarla ve değer artışlarıyla düzenli ve güzel gelir elde etmek hayal değil.


    Herşeyi geçtim, bazı borsa platformları biliyorsunuz ki kişisel verilerinizle ödüller veriyor. Bu oyunda da şöyle bir güzellik var. Başkasının referansı ile kayıt olduğunuzda, 5 adet açık arttırma kazanmanız halinde hem size hemde referans sahibine 1 adet sınırlı kart veriyor. Sınırlı kartın değeri de bildiğim kadarıyla kazandığınız açık arttırmaların tutarlarına yakın miktarda oluyor. En düşük açık arttırmalarla 5 açık arttırma kazanıp ücretsiz gelen kartı da satarak hiç birşey yapmadan borsa platformları gibi size bedavadan 1-20 dolar arası bir oyuncu hediye ediyor. Bunu da satarak tüm paranızı hiçbir kesinti olmadan borsa hesaplarınıza çekip tekrar nakite döndürebilirsiniz.


    Evet borsa kayıtları kadar basit değil ama hiçbir verinizi vermeden çok az bir uğraşla 20 dolara kadar ödül alıp oyundan direk çıkabilirsiniz.


    Detaylı bilgileri ve oyunla ilgili her türlü desteği özelden gösterebilirim.


    Tek ricam oyuna referanssız kayıt olmamanız. Bu referansta ben olursam ne mutlu.


    Alıntı

    metni:
    sorare.com/r/cs-activetrader-open-to-offers


    Konu oyun için tanıtım konusudur. Referans paylaşma sebebim oyuna referanssız olarak kayıt olmanız halinde sıfırdan başlayıp hiçbir ödül almayacak olmanız. Referansla kayıt olursanız karşılıklı olarak kazan-kazan oluyor. Benim referansımla kayıt olmak zorunda değilsiniz ama mutlaka birinin referansı ile başlamanız tavsiye.


    Mümkün oldukça deneyimlerimi bu konudan paylaşacağım. Ekstra sorularınızı da özelden iletebilirsiniz. Teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cceyy -- 27 Mart 2022; 17:56:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.