Şimdi Ara

Yeni Naked 500-600 cc tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
10.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wolf_263

quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Bu sitede kaç kişi KTM kullanıyor veya kullandı da selesinin rahatsızlığından bahsediyor?

ben kullandım ve bana bıraz rahatsız geldı. Konfora önem verenler için rahatsız gelıyor

Ne tür kullandın?
    Çıplak mı, arazi mi?

Ciplak kullndm sehir ici. Arazide motor
    tecrubm yok ama onada hevesim var

Orijinalden alıntı: MixersTs

Şu KTM 125 duke için samimi tarafsız kullanmış yada kullanan birileri servis,satış,yedekparça hakkında geniş bilgi verse ne kadar güzel olur başlangıç için sanırım iyi bir makina ancak 180 boyda 95 kilo bir adamın altında ufak mı kalır büyükmü beni düşündüren en önemli sebep

Kullandm o motor ve bugune kadar kullandgm en leziz motorlardan biriydi. Yaramaz alet hizlanmasi iyi 125cc ancak 15 beygir yani kuvvetli. Trafikte felan oldukca raahat az yakit yer . Zaten ktm kalitsi tartslmaz. Servisi pahali parcalari pahali ama ktm omurluk motordur
    Parca degiatrmene gerek olmaz. Ktm varsa sorun yok

Orijinalden alıntı: desert_18

ER6-N

+ aynen

quote:

Orijinalden alıntı: MixersTs

Şu KTM 125 duke için samimi tarafsız kullanmış yada kullanan birileri servis,satış,yedekparça hakkında geniş bilgi verse ne kadar güzel olur başlangıç için sanırım iyi bir makina ancak 180 boyda 95 kilo bir adamın altında ufak mı kalır büyükmü beni düşündüren en önemli sebep

Kullandm o motor ve bugune kadar kullandgm en leziz motorlardan biriydi. Yaramaz alet hizlanmasi iyi 125cc ancak 15 beygir yani kuvvetli. Trafikte felan oldukca raahat az yakit yer . Zaten ktm kalitsi tartslmaz. Servisi pahali parcalari pahali ama ktm omurluk motordur
    Parca degiatrmene gerek olmaz. Ktm varsa sorun yok

KTM kalitesinden benimde şüphem yok peki 1.80 lik 95 kilo biri için sizce ufak mı kalır yoksa üstündekini belli etmeyen bir makinamıdır ? almak istediğim iki motordan biri her ne kadar birbirinden sınıf olarak farklı da olsalar diğer düşündüğüm motor vespa gts 300 fakat bunun da fiyatı beni düşündürüyor benim düşüncem 2.5 - 3 sene düşük cc vitesli bir motorda pratik yapıp daha sonra 500 yada 600 cc bir motor almak. Onun için vitesli bir motor tercih etmek istiyorum

• kawasaki z750 Araştır çok iyi motor.
  • KTM nin kalitesi tartışılmaz cross ta akla gelen en ıyı markadır duke125 ı sehır ıcınde kullanıma yonelık olarak cıktı kı bu motoru alanlar alabılenlerın cogunda zaten halı hazırda 600cc-1000cc motoru olup genelde hafta sonu zevk ıcın kullananlar tercıh edıyor.
    arkadas NAKED 500-600cc motor tavsıyesı ıstemıs duke 125 bu kategorılerın hangısınde acaba??bu motorun yanında kıyasladıgınız motorlara bakın bıde duke bakın 15bg motorlu 125 cc bır makıneden bahsedıyosunuz( ben kotu ve kalıtesı ıle ıyı degıl demıyorum ama 2.motor olarak alınır) bu adam duke alsa sonra sıkılıp satmaya kalkıcak yok pahasına makıne gıdıcek.
    bu arada gsr 600 un abs lı modelı var.
    gsr 600 gıbı bır makıne varken 4zamanlı 4 sılındır gerısı nakedta yalan benzin dert değilse gsr600 ama az yaksın naked olsun dersen er6-f yada mt-03 başka alternatifin yok.
    ducati nakedın kralı ama fıyatı cep yakıyor bıde servıs vs baya tuzlu ducatı yanı:)

aslında en güzeli hondanın vtr 250 dıye bır modelı var turkıyeye 2010da getırdıler sımdı cektıler getırmıyolar ducatıye cok benzıyor kasa olarak hemde 250 cc naked tır su sogutma 6 vites vs vs yakıtıda cok az ama malum ulkemızdekı vergılendırmeden dolayı cektıler yoksa dusunmeden alınabılecek bır makına 2.elide yok gibi birşey onlarda ucuk fıyat cekıyolar.

• arkdaşlar 500-600 cc düşünüyorum 125 değil ama teşekkürler önerdiğiniz için hoş motor
    ve mt3 düşünmüyorum 1.81 boyundayım 93 kiloyum komik olur küçük çünkü
    şimdi bnm aklımdaki gsr 600 ama yakıtı çokmu yakar bakımları vs kaça patlar parça sıkıntısı varmı bilmiyorum bu konuda bilgileriniz önerilerinizi bekliyorum

yardımcı olursanız sevinirm
  • mt-03 altında ufak kalacaktır. mt-03'un beygırının dusuk olması senı yanıltmasın tam bır tork aletıdır. zaten mt'nın acılımı maxımum torque. Gsr 600 Suzukı 4 zamanlı oldugundan benzını iyi yutar performansına laf ettırmez ama . Yamaha'da da Suzukı'de de parca sıkıntısı yok ıcın rahat olsun
  • Kullanım amacı önemli. Eğer sadece şehir içerisinde kullanacaksanız CB 600 F Hornet ABS veya GSR 600 alabilirsiniz ama şehir dışına da çıkacaksanız kesinlikle CBF 600S ABS tavsiye ederim. CBF 600 100km'de 5 litre yakar, çok konforludur ve kullanımı da bir o kadar kolaydır.

Orijinalden alıntı: mightywings

Kullanım amacı önemli. Eğer sadece şehir içerisinde kullanacaksanız CB 600 F Hornet ABS veya GSR 600 alabilirsiniz ama şehir dışına da çıkacaksanız kesinlikle CBF 600S ABS tavsiye ederim. CBF 600 100km'de 5 litre yakar, çok konforludur ve kullanımı da bir o kadar kolaydır.

GSR600 zaten çok yiyor. Şehir içinde fazla yer nasıl olacak

quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

Kullanım amacı önemli. Eğer sadece şehir içerisinde kullanacaksanız CB 600 F Hornet ABS veya GSR 600 alabilirsiniz ama şehir dışına da çıkacaksanız kesinlikle CBF 600S ABS tavsiye ederim. CBF 600 100km'de 5 litre yakar, çok konforludur ve kullanımı da bir o kadar kolaydır.

GSR600 zaten çok yiyor. Şehir içinde fazla yer nasıl olacak

Kullanım amacına yönelik bir tavsiye sadece. Tabiki de 100 küsür beygirlik bir aletin az yakması beklenemez. Her ne kadar Honda da olsa Hornet de yine GSR'ye yaklaşır. Dediğim gibi en iyi tercih CBF 600 olacaktır ancak tabi ki de dip gaz giderseniz CBF de yakar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.