Şimdi Ara

Yeni Mumya filmi The Mummy gişede çakıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mamk

Transformers 5 ve mummy

http://link.tl/13TRL

Ne var hocam linkte virüs olmasın inadına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki önceki filmi nasıldı ki berbat üstü. bu film de tamamen ticari amaçla yapılmış o yüzden izlenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mementopolis kullanıcısına yanıt
  • en kötüsü bile yerli filmlerden iyidir.

• Neylerine güvenip böyle saçma filmleri çekip izleyicinin karşısına koyuyorlar anlamıyorum.

• Son 15-20dk'ya kadar fena değildi sayılır ama sonra kurguda saçmalıklar göze batar oldu.heyecani gitti

• Sadece fragmanı izledim.filme fırsat olmadı daha ama fragman yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki bu film önceki mumya filmlerine yakışmıyor. Diğer filmlerde ağırlık gizem,macera üzerine idi. Serinin içeriği değismis gibi sanki sırf aksiyon filmi olmuş.

• millet saçacak parayı bulmuş sinema biletine yatırıyor bu popüler kültürün ürünü yok mumya yok marvel yok starwors para ziyanı sadece ne çekseler gidip izler bilet alır millet

• tom cruise 'un oynadığı filmleri sevemedim bir türlü

• Donanım haber bu haberi yayınlarken çakılmış olmasın. Tüm dünya, domestic ve foreign yani toplam hasılat, yuvarlak hesap 398 milyon dolar. Daha bunun blu-ray ve televizyon satışları var. Ayrıca film gayet güzeldi, amma bıdı bıdı yapmışsınız
    http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=mummy2016.htm

• Tom cruisenin en kotu filmlerinde basa oynar..

Abdde mumyami olur... sahneler asiri efekt ve cok kotu duruyordu kurgu yoktu bu filmde tom cruisenin yanindaki bastan sona at hirsizi hic olmamis. Kadin mumya bukadar iste.. ilk mumyaya bakiyoruz o yillarda muthis bir filmdi korkutuyordu be.. hele sinemada izleyenler.. vcd donemleriydi vs ama baya izledik..

Brendana ne guzel yakismisti o rol sevgilisiyle misirda collerde savas sahneleri olsun o bocekler imhotep zaten efsoydu.. vs vs buyulu kitaplar olu mumyalar muthis bir atmosfer ve senaryo vardi oyunculularda kingti..

Bunun ise Bastan belliydi zarar etcegi.. ama abd sinemasinin gucu reklami pohpohlamasi ile bukadar alir imdb puanlarida 5.6 gibiydi en son..fazla bile vermislerdi tom hayata kusmesin diye..

• yeter artık temcit pilavına çevirdiler hollywoodu. birazcık özgünlük be
  • Gerçekten vasat bir yapımdı. Gişede dipleri görmesine şaşmamalı.
  • filmde çok büyük abukluklar vardı, bir anda nasıl oluyorsa oyuncular ışınlanıyor bir bakıyorsun yerin altındaki tünellere ışınlanıyorlar bi bakıyorsun kasabaya ışınlanıyorla bi bakıyorsun başka yere, nası iki dakkada gidiyonuz arkadş oralara, birde mumyayı buldukları çukur değil sanki dünyanın en derin çukuru o nası bi cıukur nan (:

• Zaten siyah kızdan belliydi kötü olacağı, tom cruise genelde iyi filmleri seçerdi ama bunu niye böyle yaptı acaba? Edge of tomorrow hazırlık aşamasındaykem kötü yapmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bildiğimiz şu The Mummy'le alakası yok galiba hani şu akrepli felan olan.
  • İyi ki izlememişim, aklımda her zamanki eski hali ile kalsın mumya serisi.
  • Anlam veremediğim bir filmdi hakkını bulmuş

• Bence harika bir filmdi ve ben gişede iyi şeyler başardı sanıyordum, ilgi gördü. Ben beğendim müthişti bence. Öneririm izleyin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.