Şimdi Ara

YENİ MÜHENDİS ARKADAŞLARA ÇOK ÖNEMLİ UYARI - HESAP MAKİNESİ (2024 GÜNCEL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
21
Favori
8.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceng'de 1-2 kere lazım oldu, onda da Casio fx-82 yetti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denklem çözmeli alırsanız çok büyük dertten kurtulursunuz

• laplasyen kullanıcısına yanıt

991ex de yapılabiliyor da hiç hesap makinesi kullanmamış biri direkt girişemez, youtube'dan 3dk tutorial izlemesi lazım. es serisinde falan yapılamıodu diye hatırlıyorum. veya çok zordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 13 Ağustos 2024; 15:51:50 >
  • loiloyse kullanıcısına yanıt

Ex mi cw mu diye bakarken önceki model ama yine de ex alın diyen epey yorum gördüm, hem menüdeki değişim hem de butonlardan kaynaklı. Özellikle geçmişte ex e alışmışlar cw modelini buton dizilişini sevmemişler anlaşılan. Cw daha hızlı onda herkes hemfikir. Sorun şu ki ex üretilmediğinden olsa gerek bugünkü fiyatlara göre ex in fiyatı 1200-1300 civarı, cw ise 650 tl (hepsiburada)

• Elimde 2 tane hesap makinesi var veriyorum, kargo parasını karşılamanız yeter. Özelden yazın.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Haklilar cw nun tus takimi iskence gibi duruyor, niye boyle sacma bi degisim yapmislar ki

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Aynen 2 derste (birisi fizik) sınavda işime yaramıştı onun dışında abartıldığı kadar "bu olmadan mühendislik bitmez" durumuna şahit olmadım bilgisayar mühendisliğinde. Ama ben de Casio FX-991EX kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

• fukarakoala kullanıcısına yanıt

İkisini nasıl bitirdin hocam ayrı ayrı mı okudun?

• Guest-201158CE7 G kullanıcısına yanıt

ayrı ayrı olarak okudum

• Bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim, ilk sene fizik lab derslerinde basit işlem var diye random bir hesap makinesi alıp hallederim diye düşündüm, fakat bu dönem EE dersinde fazör vs vs konuları gelince ve hoca da buradaki makineleri önerince hafif bir pişmanlıkla buraya geri geldim 🥲

Ama tek bir EE dersi için bu kadar para vermek pek aklıma yatmıyor, o yüzden aynı serinin başka modellerini araştıracağım, tek sıkıntı sınava 1 hafta var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Mart 2025; 15:45:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

2. el al satarsın sonra

• CW modeli elime geçti, sabaha kadar överim çünkü tek bir derste kullanacam diye 1k verdim  

Ama cidden işlevselmiş

• up guncel mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkerem -- 4 Nisan 2025; 21:38:2 >
  • kralkerem kullanıcısına yanıt

güncel

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.