Şimdi Ara

yeni muhabbet kuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün yeni yetişkin bir kuş aldim ilk gün hicbiyere kipirdamiyordu bugun saldim odanin icinde dolaştı biraz ama birkaç kez carpti kendini asil sorum şu bana alismasi icin ne yapmalıyım elimi kafese atar atmaz hemen kaçıyor ne yapmam gerek bana alismasi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozan_123

Arkadaşlar dün yeni yetişkin bir kuş aldim ilk gün hicbiyere kipirdamiyordu bugun saldim odanin icinde dolaştı biraz ama birkaç kez carpti kendini asil sorum şu bana alismasi icin ne yapmalıyım elimi kafese atar atmaz hemen kaçıyor ne yapmam gerek bana alismasi için

1~ Kuşu yeni aldığın zaman 1 hafta salmamalisin önce evi tanımalı. İşte öyle kendini çarpar ve tramva gecirip ölebilir.
    2. Alıştırmak istediğin kuşu yavruyken almalisin yetiskin kuşu asla alistiramazsin
    3. Erkek kuş olmalı, dişi kuş insana zor alışır ve daha urkektir.

• şimdilik kafesten çıkarma bence sadece elini kafesin içine sok öylece bekle bir süre sonra alışır zaten sonra parmağını kuşun ayağının önüne getir çıkmazsa parmağına parmağını kuşun iki ayağı arasına sok öyle kesin çıkar :D

elimi sokuyorum kacmıyor ama bıraz yaklastırınca ona yavasca hemen tepıniyor kafesin içinde

Zaman ile alısacaktır.

Sakın kafese elini sokma nefret eder elinden her zaman kaçmasın elinden o yüzden sakın dokunma elleme daha erken.

Kuşu ilk günden salman iyi olmus 1 hafta filan ortama alıssın koca karı söylentileri çoğu yerde böyle yazar ama ilk gün salman daha iyi dışarda kuş daha iyi alısacak ortama . Kesfedecek yani . Çarpması normal aynaları filan kapat balkonu camıda dikkat et . Kafesede kendisi girsin.

2 kuşum var sabah 6 da salıyorum işe gitmeden gece 11 gibi kafese girip yatıyolar

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

elimi sokuyorum kacmıyor ama bıraz yaklastırınca ona yavasca hemen tepıniyor kafesin içinde

Zaman ile alısacaktır.

Sakın kafese elini sokma nefret eder elinden her zaman kaçmasın elinden o yüzden sakın dokunma elleme daha erken.

Kuşu ilk günden salman iyi olmus 1 hafta filan ortama alıssın koca karı söylentileri çoğu yerde böyle yazar ama ilk gün salman daha iyi dışarda kuş daha iyi alısacak ortama . Kesfedecek yani . Çarpması normal aynaları filan kapat balkonu camıda dikkat et . Kafesede kendisi girsin.

2 kuşum var sabah 6 da salıyorum işe gitmeden gece 11 gibi kafese girip yatıyolar

Benimde 14 tane kuşum var 2 si anac ve babac diğer 12 si yavru. Hangi yerde yaziyor acaba koca kari söylentileri diye. Insanda önce tecrübe olmalı ve emin olduğu konularda konuşmalı. Kuş bilmedigi ortama girince normal olarak kendini ordan oraya çarpar bu durumdada kuş ya sakatlanir yada tramva gecirerek ölür. bunu 5 yaşındaki benim oğlum bile bilir. Çünkü bizim evimizin icinde bizimle birlikte yasayan 17 birey var. Onlar artik benim evcil hayvanim değil benim ailem gibi. Lütfen bilmediğiniz konu hakkinda yorum yapmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşu almayın
    13 yıl önce açıldı
    muhabbet kuşu ve seyahat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.