Şimdi Ara

Yeni Motorola A3100 PPC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel duruyor ama bakalım tutunabilecek mi?
    intelligence everywhere
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

heartless biraz erken konuştum.. sanırım..

cihazda radyo olduğu henüz doğrulanmadı... ve CrystalTalk yok... deniyor.. Motorola (ABD) ye mail attım bunla alakalı olarak.

Crystal talk var kardeşim. Moto Tayvan sitesine düşmüş kendisi, satışta

http://www.mymotorola.com.tw/dirModel/modelHome.aspx?model_serno=227

Fiyatı 477 USD imiş ama buraya gelirse ne olur kestiremiyorum. Muadili Touch 3G den ucuz olacaktır tahminimce...

video kaydı 30 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 31 Ocak 2009; 0:23:04 >

• ben CT olduğuna ikna olmadım şahsen geniş özellikleri burada:

http://www.mymotorola.com.tw/dirEvent/dir2009/a3100specpage/

ve CT taiwan sitesinde a3100 geçmemekte burada:
    http://www.mymotorola.com.tw/direvent/dir2007/dircrystaltalk/crystaltalk.html

Evet Taiwancam yeterli olmadığı için biraz bakınca düzeltme durumu doğmuştur.

http://www.mymotorola.com.tw/dirModel/index.aspx

Yandaki menüden dilediğimiz özelliği seçince telefonlar filtrelenmektedir ve Motorola Taiwan sitesi A3100 modelinde CrystalTalk özelliğinin VAR olduğunu fakat radyonun OLMADIĞINI onaylamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 31 Ocak 2009; 3:13:20 >

• arkadaşlar CT SESTE GERÇEKTEN net ses sağlıyomu? ben hiç CT li cihz kullanmadım.
  • CT farklı bir olay, özellikle karşı taraftaki cihazda da CT varsa görüşme'nin ses kalitesi ve dış seslerin filtrelenme işlemi kusursuz. Sonuç : Hıı, pardon, duyamadım demeden yapılan saatlerce görüşme.
  • inşallah yaşıycam bende ... az kaldı....
  • Yani bu lanet model yazın mı gelecek, Ohhaaa... hiç gelmesin daha iyi... Yani bu modelin şimdi bile çıkması geç iken, yazın TR ye gelmesi neye.. Satılmayacak olmasını garantilemek için mi?

Şu başlıklara "yeni" kelimesini eklemesek... Daha sonra çıkan modellerede "yepyeni" "en yeni" "ultrayeni" gibi isimler mi vereceğiz?.... Lütfen dikkat edelim..

Birde arkadaşlar hepiniz gereksiz tartışıyorsunuz. Model hakkında tartışalım, KENDİ ARAMIZDA TARTIŞMAYALIM...

Kimse kimseye laf sokmaya çalışmasa hiç sorun olmaz...

Orjinalden alıntı: birolayd

Yani bu lanet model yazın mı gelecek, Ohhaaa... hiç gelmesin daha iyi... Yani bu modelin şimdi bile çıkması geç iken, yazın TR ye gelmesi neye.. Satılmayacak olmasını garantilemek için mi?

Şu başlıklara "yeni" kelimesini eklemesek... Daha sonra çıkan modellerede "yepyeni" "en yeni" "ultrayeni" gibi isimler mi vereceğiz?.... Lütfen dikkat edelim..

Birde arkadaşlar hepiniz gereksiz tartışıyorsunuz. Model hakkında tartışalım, KENDİ ARAMIZDA TARTIŞMAYALIM...

Bravo, birol. Senden böyle bir cevap beklenirdi zaten. Forumda, imzana koyduğun Motorola tüm modellerin ANA BAŞLIKLARI isminde bir konu yok. Adını öğrenemediysen hala ya da sindiremediysen bi daha oku güzel kardeşim.

D.H Motorola CLUB [Önemli Konular]

MotoSURF A3100 ve diğer modeller için bugün motorolayı aradım, 5 ay sonra gelecek dediler. Bekleyen beklesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Yani bu lanet model yazın mı gelecek, Ohhaaa... hiç gelmesin daha iyi... Yani bu modelin şimdi bile çıkması geç iken, yazın TR ye gelmesi neye.. Satılmayacak olmasını garantilemek için mi?

MotoSURF A3100 ve diğer modeller için bugün motorolayı aradım, 5 ay sonra gelecek dediler. Bekleyen beklesin.

A 3100'ü beklerim ve gelince de alırım. Diamond 3G ile eşdeğer bir model ve Diamond fiyat olarak yine yükseklerden uçacağı için geriye en sağlıklı seçenek bu kalır. Official ROM desteğini göreceğiz bakalım ama o konuda da umusuzum. Orjinal ROM bir yerlerden bulunur ve stabil bir unofficial ROM bulunur elbet.

Eski MPx200'den sonra şimdi PPC kullanıcılığına geçen çok kişinin tekrar bu model sayesinde Moto'ya dönüş yapacağını düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 13 Şubat 2009; 9:53:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Tamam da, ama o zaten yönlendirme, o kısmın adı değil, tanıtımı idi.. Sadece açık yazmaya çalışıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 16 Şubat 2009; 0:39:40 >
    İphone 14 Pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

mpx200 ile karıştırmamak gerek hiç bişiyi o bir efsane öyle tel bir daha zor gelir piyasaya

Fikir olarak her ne kadar uyuşamasak bile MPx200 hakkında katılıyorum. Başkadır o

sende hala duruyormu mpx200 ün. ben bi hata yaptım ve sattım. hala çok pişmanım. wm 6.1 bile yüklemişler cihaza.

Bir sürü PPC ve SP kullandım ama hiçbiri tat vermedi bunun kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 13 Şubat 2009; 11:19:12 >
  • benim bu foruma üye olmama ve forumlara dikkat etmem mpx200 ile başladı. vay be pocket pcleri biliyordumda dokunmatik olmayan winmobile dan pek haberim yoktu gerçi ppc lerdende çok anlamıyordum o zaman. sonra ne olduysa büyülü dünyaya bi adım attık ve orda kaldık. sonrasında bir çok ppc bende kullandım ama o tat tabiki hiç birinde yok. artık o tatlar kalmaz zaten o zaman hiç bişi yoktu en ufak bi ilerleme büyük olay gibi geliyordu. heleki divx filim izlemeye millet ne hayran kalıyordu... eee yaşlandık be bizde

konu biraz dağıldı kusura kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 13 Şubat 2009; 11:54:08 >
  • Motorola TR'ye mail attım. 5 ay sonra çok geç olacağını ve Diamond 3G ile aralarında zaman olarak çok fark olcağını hatırlatarak, daha önce getirmelerini tavsiye ettim. 10 dakika içinde cevap geldi. Tavsiyeniz iigili birimlere ulaştırılacak ve değerlendirilecek diye.

Göreceğiz
    Avea Tavşanı ilk çıktığında aveaya mesaj atmıştım bunun peluşunu çinde yaptırın banada bir tane yollayın muhakkak diye "isteğiniz ilgili birimlere ulaştırılmıştır" cevabına müteakip 2 yıl geçti :)) kısaca bu iş yaş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.