Şimdi Ara

yeni moradon geldi geleli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani patch geldi geleli bosslardan drop cıkaran war mı merak ettim ben 30 bostan fln hiçbişe almadım da...

• yok mu ya bir desin ki düşürdüm bişe walla rahatlayacam bu ye ya .........
  • geldi geleli oyuna girmek istemıyorum İĞRENC
  • 30 Boss mu Kestin New Maradon qeLeLi Yoksa Yanlış mı Yazdın 30 u 3mü YazcakTın
  • KNİGHT ONLİNE BİTTİ ARTIK +8 MD NİN BİR DEĞERİ KALMADI YAKINDA +8 SHARD ORTALIK MALI OLCAK KNİGHT ONLİNE TAMAMEN BİTTİ BENCE HEPİNİZ BIRAKIN YENİ BİR OYUNA BAŞLAYALIM
  • geçen gittiğim cafe de 40 pc hepsi ko oynuolardı.
    bugun gittim 2 kız oyunda yaw ko oynuyanlara ne oldu dedim
    cafe neden bos????????

CEvap

OYUNU BIRAKTILAR
    bizimde bırakmamızın zamanı geldi diyorum artık
    gerçekten
  • Bone Collector'dan skull hammer düştü bana dün gece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knight online a devam bırakın itemler artsın diyorum +8 sheller moda olursa bizede +9 düşer belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

KNİGHT ONLİNE BİTTİ ARTIK +8 MD NİN BİR DEĞERİ KALMADI YAKINDA +8 SHARD ORTALIK MALI OLCAK KNİGHT ONLİNE TAMAMEN BİTTİ BENCE HEPİNİZ BIRAKIN YENİ BİR OYUNA BAŞLAYALIM

Sen cleaver i md ye benzettin sanırım

Cleaver = Middle class item
    Mirage Dagger = High Class item

Şimdi sizin MD +3 toplasanız 1 inn sayfası kadar ordan gidecek para
    Sonra MD +3 leri +5 e basmak için NUS Toplayacaksınız ordan gidecek yine para
    Sonra MD +5 leri +7 ye basmak için BUS toplayacaksınız oradan gidecek para
    Sonra MD +7 leri +8 e basmak için Trina toplayacaksınız oradan gidecek para

Bu çok mu kolay sence ? Bir de cleaver i düşünelim

Pazardan +5 cleaver toplayacaksınız ki high class item olmadığı için ucuz
    +5 Cleaver lar toplandıktan sonra Middle upgrade ile bascaksınız +7 ye ordanda az para gitcek çünkü middle
    +7 cleaver larıda +8 e basmak için bus toplayacaksınız oda md ye göre haliyle çok ucuz
    Hadi +9 a denediniz diyelim
    +8 ler toplanınca +9 için bus ve trina lazım ordanda yine md ye göre ucuz
    Biraz aklınızı çalıştırın

• ke de olan bi pw server kurulmalı benim arkçın abisi koşta bilgisayar bilmemneyi ark.a dedim abine de de koç şu işe el atsın knight empire ya da fire drake versiyonunda bi türk serverı gelse usko çöker ve bu servera giren de bayaa çok olur bence! tabi lag olmıcak dupe çıkmıcak koxp olmıcak bug olmıcak bunlarla baş edecek insan topluluğu lazım
  • Yeni Maradonın Acıldığı ilk gün hack yedim.Bu durumda Oyundan Soğumama Neden Oldu...
  • her gelen yeni paket ile daha fazla oyundan uzaklaşır oldum
  • Ben sadece fontu ve font boyutunu beğenmedim.
  • bu k2 bizim oyunu zor buldumuz için bıraktımızı sanıyor ama tam ters kolay olduğu için 1 ay sonra +10 md lerle gezicek millet o zaman iyice bitecek oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeverPlayWithM3

bu k2 bizim oyunu zor buldumuz için bıraktımızı sanıyor ama tam ters kolay olduğu için 1 ay sonra +10 md lerle gezicek millet o zaman iyice bitecek oyun

yukarıdaki post umu okumadın heralde? +8 MD Ler pazarda gezerken kimse o işle uğraşmaz. +9 cleaver denesen daha iyi olur yani
  • bi skul hammer mı düştü koca dh ye oyunda şimdi , bu dropratelerde war bişe ama
  • @orjinal takriben 30 tane evet sidmi sen ss fln istersin gerci ama ....
    72 lvlim %0.13 kastım sadece bos keserek düşün yani ama drop yok cıldıracam artık
  • bugun atilladan ep düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyy

KNİGHT ONLİNE BİTTİ ARTIK +8 MD NİN BİR DEĞERİ KALMADI YAKINDA +8 SHARD ORTALIK MALI OLCAK KNİGHT ONLİNE TAMAMEN BİTTİ BENCE HEPİNİZ BIRAKIN YENİ BİR OYUNA BAŞLAYALIM

hala shard md derdinde misinne itemler çıkacak daha dur ve göro görevler boşuna sınırsız olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guest_tR

geldi geleli oyuna girmek istemıyorum İĞRENC

+1905 bende öyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.